С Майско бебе във тумбака, само топ-късмет ни чака! N 28

• 15 108
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Привет и успешна нова седмица на всички!
Сиска, страхотни дрешки, направо ми потекоха лигите... Ти поръчвала ли си вече от този сайт? Колко струва доставката и за колко време стигат до наше село?

# 106
Maria-Chiara, essivessela  Благодаря за идеята Simple Smile

# 107
  • Велико Търново
Привет и успешна нова седмица на всички!
Сиска, страхотни дрешки, направо ми потекоха лигите... Ти поръчвала ли си вече от този сайт? Колко струва доставката и за колко време стигат до наше село?

Аз само от там поръчвам Peace
В "На пазар " има голяма тема-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381942.0

http://www.detstvomoe.com/magazin/catalog/conditions.php?NONSSL& … o9l3clgp2j5lta292

# 108
Здравейте, тумбачета Simple Smile
Няма мн нови неща около нас, но да се отчета. Спя чудесно, но както установих това си е семейна черта, вкъщи всички сме поспаливи Simple Smile
Хапвам си добре, и за съжаление и си качвам добре...но за кг ще му мисля след раждането.
Тази седмица ще ходим да видим бебка как расте, колко кг е. На нас 32г.с. ни казаха, че бебка е 2100г.
Сега ще ходим с таткото да видим едни колички, голям зор с избора на количка, прегледахме де що имаше инфо из нета, а то всеки ден откриваме нови и нови модели, направо пощуряхме #Crazy
А от една седмица все сънувам, че съм родила и се грижа за беба, мн вълнуващо ми се струва, но не всеки път се справям мн добре, дано на живо да е друго Simple Smile
Хубав ден на всички мами Simple Smile

# 109
  • о`майна лунна нощ е
През уикенда за първи път влезнах в детски магазин с идеята да се огледам за тоалетче за изписване и да видя на живо количката, която съм харесала в нета. Мисиите са изпълнени - одобрих си на първо четене комплектчето и превозното средство. Остава да пристъпя към изпълнение на плана с покупките, но това планирам за другия месец.
Вчера най-накрая си прибрах от село чувала с мини дрешките и тези дни, ще ги разхвърлям здраво из нас, да ги сортирам и преброя.

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 15:35 от Бейлис в шоко

# 110
Здравейте и от мен. Не съм писала скоро,но имам проблеми с интернета. Във вторник бях на консултация и вече е пораснала 2400 е Simple Smile Много се радвам.

# 111
Здравейте, аз пак се поизгубих, но приключихме с ремонта на партамента (основен) и миналата седмица се пренесохме обратно, та беше голяма лудница. Но пък се чувстваме страхотно - все едно сме в нов апартамент... То на нас ни е професионална деформация (аз съм архитект, а таткото стр.инженер), та все нещо доизмисляме, доизкусуряваме, все нещо не сме напълно доволни та преправяме...но след няколко дни ще снимам и ще пусна в албумчето да се похваля bowuu
Ние вече сме готови с почти всички покупки за бебето - ходихме до IKEA в Солун и купихме леглото, защото явно с моите претенции България се оказа малка Embarassed Но пък е точно това което искам - бяло, семпло, само с решетки, без нищо излишно. Така че съм доволна, освен това е на половин цена от тези, които продават тук - 89 Евро. Купихме и 1 лятно чувалче и 1 килимче за активна гимнастика (не бях виждала такова тук) и разни джунджурии за къщата. Освен това имаме вече и матраче Magniflex, сгъваема кошара  Bertoni (подарък от свекърите), защото мислим доста да си пътуваме (сигурно ще ме линчуват роднините ако чуят какви съм ги измислила Joy), разни чаршафки, одеалца, дрешки мисля повече да не купувам, защото тотално щурмувах LaRedoute и вече съвсем съм обзавела малката Мира. Количка купихме отдавна от наши приятели - Quinny Buzz  с 3те части, та освен ваничка и разни дреболии май не остана много за купуване. То и вече съм в края на 8мия мес. и не мисля, че има за кога да се туткам...
Аз си спя като бебче, никакви проблеми нямам, най-много 1-2 пъти до WC-то да отида, но не ми пречи да спя. Но и още ходя на работа и си се уморявам порядъчно. Днес трябваше да ми е последния раб.ден, но заради пустите осигуровки ще работя до края на месеца, поне да вдигна малко дохода за следващата 1 година  Laughing
Миналата седмица се бях ошашкала, защото за 7-8 дни бях качила 3 кг Embarassed и хукнах при доктора с разни побъркани мисли в главата. Той много ми се смя, но гледахме бебчето и си е добре. Каза, че явно задържам доста течности, защото 3кг за една седмица не могат да са твърда маса (ха дано да е прав, но и всички ми казват, че хич не изглеждам да съм качила много). Пусна ми изследвания и са си в норма, но явно наистина съм задържала много вода, защото краката ми се подуват здраво вече, това било голяма гадост!!!
Извинявам за дългия пост, то на мен ми стана навик да е веднъж месечно, но като за световно Embarassed
siska, ти нещо се криеш по тъч-линията и не казваш малката бандитка как ще се казва. Я, сподели ако обичаш, че се заинтригувах  newsm78!

# 112
Здравейте момичета. Hug Hug Hug
 Изчетох цялата темичка до сега и като,че ли си говорим вече не за неприятности, а на по-злободневни теми. Все така да е до финала пожелавам на всички + себе си. thumbsup
И да ви питам една питанка. Виждам, че обсъждате тези спални комплекти. Аз не искам такъв готов комплект - имам толкова много красиви малки дрешки, също и хубава пелена... какво още ми трябва? Споделете какво съдържа един такъв комплект,моля ви? Не съм фен на готовите и искам да си направя вкъщи... бутиков. newsm76
Браво Ани за ремонта.  Grinning Ще покажеш снимки, със тези професии съм сигурна, че ще е много стилно всичко.  Heart Eyes
Вкъщи също боядисах и приключихме с покупките на скринове, секции и плоски екрани (това последното е приумица на Борис естествено - аз щях да си гледам и на стария със същия успех). Малко по малко си се получи голяяяям козметичен ремонт, но при нас всичко е на 2-3 години, почти ново и направено с любов и вкус, така че няма нужда от повече. Остава ни да подредим стаята с облачетата за беба, чакаме си леглото. Мама искаше да ни купува, едно много красиво, но най-добрия приятел на Борис, каза: "ама как, аз съм ви приготвил едното (той има вече поотраснали близнаци и сега новородено момиче)" и понеже и той човека взима само качествени неща (основно от Австрия), решихме да приемем подаръка. А, и един окачен таван в банята и сме "туто финито". Laughing
  Леле, май приключих с отчета. Сорка за дългия пост, но се превъзбудих нещо. Mr. Green

# 113
Здарвейте МАЙчета!

Току що се връщам от София от преглед, разбира се с премеждия.
Отидох до Трета градска болница да си запиша каката за прегледа тази годинаи след това отидохме при доки. Двете неща са близичко едно до друго.
Влезнах да ми мерят тоновете преди прегледа на ехографа и се оказаха, че са на долната граница 115-120, което така ме изплаши, че не можах въздух дда си поема. Таткото и той се изплаши защото в тази седмица, в която съм в момента родих Деси, заради ниските тонове и увреденото сърце. Просто незнаехме къде се намираме.
Прегледаха бебка на ехограф. Всичко й наред. В 34 г.с., отговаря си на седмиците, килограмите са 2500 всичко е ОК.
Обаче доки каза да си отида в Дупница, да си направа едни тонове довечера и ако пак е така да постъпя в болница, за да следят тоновете по няколко пъти на ден.
Но аз взех друго решение.
Върнах се в трета градска болница. Д-р Велковски го върнахме от вратата, буквално, да прегледа бебка. Той ни позна пита й за Деси.
След прегледа ми каза, че всичко е наред и няма нищо притеснително около сърцето. Всичко е наред. Бебето ще е по едричко и при тези бебенца и при момченцата тоновете са по ниски понякога.
Аз го питах за тоновете, до колко може да се вярва на тях и до каква степен да се притеснявам, ако от тук нататък пак са ниски, той ми каза, че тоновете на бебето да се слушат през тази машинария и от нея да се вадят категорични изводи, неможе.
Д-р Велковски: "Все едно да слушаш шума на двигатела на кола през стената и да решиш, че е развалена"

Всичко е ОК и от сълзи пак и притеснение, от кабинета му излезнахме щастливи и усмихнати с таткото. Отидохме до магазин 9+ да видя количката, която съм харесала на живо. Е наистина най много ми хареса от всички и сега ще  правя някакви гимнастики, за да я поръчам от Англия, че тука ще излезе над 1500 лева, а там ще е около 1000 лева. Количката е Joolz.

siska79 поздравявам те за ибора ти. И аз съм решила като теб да изписваме момата с някаква рокличка и без тези комплекти, че с ми супер еднообразни и не мога да избера нищо.

Ани Борисова поздравления и на теб с покупките. При мене все още е една каша и нищо нямам на лице.  ooooh!

rosita__   Peace

Момичета вашите тоновес какви стойности са?

До скоро!   bouquet

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 17:33 от rali44ка

# 114
Здравейте и от мен
Днес бях на лекар, всичко е наред. Доки каза, че бебо бил 2 седмици напред по видеозон и тежи 2.175 кг. Малко ме шашна с това, че е 2 седмици напред, та ще видим.

# 115
  • Велико Търново
Ани,бебето ще се казва Мина и ще е кръстено Бог да я прости на моята майчица.
Ето да видите последната и придобивка-рокля и обувки за кръщенето Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339416

# 116
siska, страхотно име е Мина! И аз си мислих за него, но се спрях на Мира все пак... Но пък щом е и на майка ти - значи за теб е перфектното име!

# 117
  • София
Момичета имам едно въпросче ако някой знае.
Опитах се да си направя справка в НОИ за изплатени болнични,но не иска да се отваря страничката (изписва ми се че има грешка сертификата). Не ми ли трябват за тази цел само ЕГН и ПИК ?

Ния иначе сме добре,нямам проблеми със съня даже сутрин едвам ставам.
Дано да има само хубави новини при всички  Hug

# 118
  • Велико Търново
https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp
пиши си ЕГН-то и Пик-а тук и проверявай
Като отвориш това кликваш-Continue to this website (not recommended).

# 119
krasi_kh  да само това трябва. Сигурно сайта се е сдухал временно.
Пробвай по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт