С Майско бебе във тумбака, само топ-късмет ни чака! N 28

• 15 149
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Леле Дикси как 2300гр. бе мила.

Моя младеж в 32ра е 1700 гр. и доки каза че си е в нормата.

Много голямо твойто бебче.
Значи мисля си че в 34та трябва да са към 2300 ама те нали сега много бързо си удвояват теглото , та знае ли се  newsm78 newsm78 newsm78как да им го хванеш  ... 

На мен доки ми каза че очаква в края на 35та седмица да ми е 2600 гр. някъде.

Не че нещо ама да не земе сега Валчето да се ошашка че и е малко бебето ...

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 22:17 от Felina

# 91
  • Пловдив
Моето зверче когато бях на 31сед и 6дена тежеше 2200гр. Лекарката ми каза , че според това върви 2 седмици напред. В четвъртък ще видим колко е пораснал оттогава - корема ми порасна доста от последния преглед , но на килограми не съм качила изобщо.

Утре ще ходя на курса за естественото раждане и евентуално ще има среща на Пловдивските мами там - нямам търпение.

И да се оплача малко и аз. Нещо или се разболявам или киселините ми са се изострили много. Каквото хапна и се почват едни болки , не мога да легна - задушавам се направо. Гади ми се ужасно и само когато съм права или седнала е поносимо. Не знам какво да пия за да се отърва от това чудо.

Лека седмица на всички вас

# 92
Момичета, не се доверявайте на 100% на техниката  Crazy
Моята лекарка има един от най-добрите 4Д в София и се хвали, че е много точен.  Wink В 33-та бях 2100гр, според всички учебници супер в норма. Само за сравнение на прегледа при Велев (при който мисля да раждам) на неговия апарат в 30 седмица бях 2000гр. Няма как за 3 седмици, да сме мръднали с 100гр.  Rolling Eyes
Това е същото като с кантарите, трябва да се теглиш всеки път не един и същ  Laughing
Така, че спокойно, щом лекарят ви казват че сте в норма, няма повод за тревога! Hug

# 93
  • София
Аби мами колко тежат вашите бебета, кажете, че се притеснявам нещо Sad

Моята девойка в средата на 32-та седмица тежеше около 1 600 гр. Бях се притеснила, че е мъничка, но Доц. Димитрова каза, че е в норма. Иначе zaiobaio беше дала един хубав сайт където може да проверявате показателите през различните седмици: http://babymed.com/tools/ultrasound/third%5Ftrimester/
 Hug на всички и лека нощ!

# 94
Ами момичета аз знам, че все пак това е техника и не дава точни резултати. Иначе доки каза, че си отговаря на седмиците, ама пък май не е от най тежките бебоци. Хм, кака се роди 3450 кг, 51 см, ама закъсня с 4 дни. Ако и това бебче изчака до термина може да се роди и то някъде към 3200 поне. Ще съм доволна. Иначе не държа да е огромно, само искам да е живо и здраво. Виждам, че вашите бебоци малко по големички са, ама .... В крайна сметка ще се види като се родят, а дотогава само можем да предполагаме. Дано всичко да е наред  Praynig Hug. Иначе интересното което ми казаха е, че ми е малко по тесен таза, отколкото трябвало да бъде, ама все пак има още 45 дни и до тогава дано да се разшири още.Но все пак ще си раждам нормално, все пак и каката така съм я родила, не вярвам да е проблем. Blush
Иначе мама я изписаха и е добре, чакаме изследванията и моля да стискате палци.  Praynig Hug

Това е от мен. Лека нощ

# 95
***Val4eto***  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Аз утре съм на лекар и се надявам всикчо да е наред. Ще мерим и тонове и ще дам отчет в темичката ни.

Момичета, не се доверявайте на 100% на техниката  Crazy
Моята лекарка има един от най-добрите 4Д в София и се хвали, че е много точен.  Wink В 33-та бях 2100гр, според всички учебници супер в норма. Само за сравнение на прегледа при Велев (при който мисля да раждам) на неговия апарат в 30 седмица бях 2000гр. Няма как за 3 седмици, да сме мръднали с 100гр.  Rolling Eyes
Това е същото като с кантарите, трябва да се теглиш всеки път не един и същ  Laughing
Така, че спокойно, щом лекарят ви казват че сте в норма, няма повод за тревога! Hug
Peace

# 96
Аз пак не мога да спя. Въртя се насам-натам, тежко ми е и си търся компания  Grinning
Излязоха ми резултатите от урината: обичайният пясък, но за бактериите пише "без растеж". Много съм доволна. А докторът ей така щеше да си ме натъпче с АБ. Хм. Тези дни ще си запиша час за преглед на частно, при една младичка докторка (ходих при нея 17-18 г.с). Много им е хубава техниката. Да видим какво ще каже а и съм обещала на Малчо да го заведа да види бебето докато ми е в корема.
Хвърлям по едно око на Априлките. Много бебета, много нещо. Става ми едно хубаво на душата.
Пожелавам успешна седмица на всички! И мамчетата с проблеми да се оправят бързичко.

# 97
  • Велико Търново
Добро утро от слънчево Търново!Днес ще има голяма разходка.Сервирам ви по едно виртуално кафе Heart Eyes

И да ви покажа пред,пред,предпоследното ми решение с какво ще се изпише бебето живот и здраве Crazy
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-two-piece-smock-top-set/s … amp;priceVal=5.00

http://www.mamasandpapas.co.uk/product-shoes/s0004758/type-s/?it … amp;priceVal=4.00

http://www.mamasandpapas.co.uk/product-jeans/s0004754/type-s/?it … amp;priceVal=6.00

Чудех се де я виждате таз рокля,а пък аз съм постнала два пъти обувките вместо дънките BlushЕм руса,ем бременна то не може да се очакват от мен чудеса Mr. GreenТа ей това ще е един от вариантите.

Пожелавам на всички хубав ден!

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 09:36 от siska79

# 98
  • вече Пловдив
Добро утро, май-чета!   food010
Черпя днес виртуално за рождения ден на нашия татко   newsm47:love: cook cook cheers Wine Glass кой с каквото обича! Да ни е жив и здрав и все така добре да се грижи за нас!  Laughing
Сиска, много красива рокличка за твойта принцеска  Heart Eyes
Лианка, и аз имам проблеми с бъбреците, утре ще видим как съм се представила след пиенето на антибиотика и на хисарска вода  newsm78

# 99
Още никакви дрешки не съм купувала. А сигурно не е лошо поне сака с багажа за родилния дом да проготвя.
Ето тук има обувчици за новородени момиченца, идеални за изписване   Mr. Green - http://www.heelarious.com/kayla.php

Ваня1975, да ви е жив и здрав рожденника!

# 100
Добро утро и от мен.
Много неприятно време пак се заформя, но нищо казаха че до няколко дни ще му мине.
Вчера ходихме до Враца. Мъж ми ме беше засилил към Белоградчик, но докато се натуткаме да тръгнем, то стана към 10, а пък и като видя че на обяд бяхме стигнали само до Враца та слава богу му дойде акъла... та реши да ходим до Леденика. Аз си позволих да вметна че едва ли е отворена по това време... ама нали трябвало да пробваме новата джипка та се качихме до горе разбира се. Нищо де аз само си мрънкам ама иначе беше страшно красиво. Не пещерата де - тя естествено беше затворена, но планината там е невероятна и имаше толкова много сняг. Беше супер.
А вечерта бях толкова уморена, че се будих само няколко пъти и след това много бързо заспивах. А сутринта се събудих от телефона, нещо което отдавна не ми се беше случвало.
Хайде от мен стига толкова.
На болните мами - да се оправяте бързо ей.
Таня а ти стискай още малко остана
Айде момичета аз да поработя. Хубав ден на всички  bouquet

# 101
Сиска страшна си! Прекрасна рокличка и мнооого оригинално решение! Simple Smile
CrazyDeina късмет с бързо оздравяване!
На всички болни мамиоще утре да се похвалят с това!

Аз за съжаление няма да съм от тях, но дано оправянето ми все пак да е скоро. Нещата се влошават, вече цялото гърло ме боли от дясната страна, след 5 парацетамола вчера успях да сваля температура, която отново имам...направо незнам. Май ще ходя да ме видят докторите,  а не да разчитам само на телефонен разговор с аг-то ми.

# 102
  • гр.Стара Загора
Здравейте майчета преди малко се прибрах от болницата бяхме на запис на тоновете и доки като ги видя каза че са отлични и че ще се видим чак в петък иначе се очертаваше да ходя всеки ден.Пия си хапчетата търкалям се по цял ден в леглото и резултатите са на лице,а и мъжо от както се случи това си е в къщи и по цял ден ме гони с плодове и други храни,не ми дава да мърдам.Това е за сега момичета който има проблеми му пожелавам бързо да се оттърве от тях на мамите с нови придобивки Честито много са сладки със здраве да си ги ползвате.Приятен ден   love001

# 103
Добро утро  Cry времето пак е ужасно.
Ваня да ти е жив и здрав рожденника.

Момичета гледам че пак си годорите за тиглото на бебетата , на мен никога не ми казват колко тежи бебо . Това дали е проблем, доки само ми казва че е по-голяма от седмиците ми и толкова  newsm78

# 104
Dave 86 пълна ти е пощата затова ти пиша тук
Аз засега чувам много добри отзиви за Гамишев. На преглед съм на 09.04 и тогава ще се уговаряме за раждането. В него ми харесва че е много внимателен, обеснява хубаво и не ме панира, надявам се и раждането да мине така. Ако искаш дай си телефонния номер като ми мине прегледа можем да се видим да пием кафе и да обменим инфо за раждането:)))
Моя е 0897/886130-Здравка

Общи условия

Активация на акаунт