С Майско бебе във тумбака, само топ-късмет ни чака! N 28

• 15 151
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
newsm78 nqma li nqkoi buden tuka za kompaniq,che izterqsvam veche.

# 76
  • Велико Търново

Веси,какво се опитваш да направиш?

Добро утро!Днес имаме празник на града,но времето е ужасно,а и празника ще  е съсредоточен в мол-а,който пък е на минута от нас,така,че с чиста съвест ще пропусна.

Maria-Chiara,честита количка.С кеф да си  я буташ Hug

Аз мисля да изписваме бебето живот и  здраве с чорапогащник,блуза  и някакъв сукман или рокля.Бебешките комплекти изобщо не ми харесват и Божидара не съм изписвала с такъв.Тя имаше лента на главата,а пък това ще е с диадема Mr. Greenв един от комплектите,които харесах на Пумкин Пач е добавена като аксесоар Crazy

Mushinka,количката е хубава /не съм я виждала на живо/,но отзивите,които съм чела са били хубави.Според мен едно нещо може да ти се окаже проблем,ако не ти се събира в багажника и ако трябва често да я смъкваш и вдигаш сама,но ти като я видиш днес ще прецениш.

# 77
мразяяя да съм болнааа
Момичета вие като сте болни, успявате ли да хапвате?
Аз се побърквам направо, каквото и да хапня след това връщам, нищо освен вода...вчера и фервекса даже имаше същата съдба.
За сега нямам температура, но се чувствам много разбита и ми е голям проблем това нехранене. Sad

На всички желая една чудна неделя и никакви болести! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 78
kattrinka и аз в момента съм болна разбирам те напълно. Само дето аз не връщам, а просто нямам апетит и всичко което се опитвам да хапна ми се струва като гума. Аз се опитвам да хапвам повечко плодове, защото те имат някакъв вкус в устата ми  Simple Smile или нещо сладко. Бързо оздравяване!
Siska79 честит празник на града ви! Много харесвам града ти и всеки път като съм на гости на сестра ми си прекарваме чудничко.

# 79
Добро утро в този зимен ден.Имам чуството, че тая зима никога няма да свърши #Cussing out Много го ненавиждам тоя сезон, ей!
Надявам се всички болни мами скоро да са здравички newsm10
Ние вчера с мойта половинка си празнувахме рожденните дни за трети път, но този път с роднини. Аз нищо не разбрах от празника, с изключение на това какво е да имаш три деца!Алекс и двамата ми племенници на едно място smile3512 smile3511 smile3515 резултата беше #Crazy!За разлика от мен, мъжа ми беше очарован Crazy
И накрая да се похваля-след леко изнудване от моя страна, вчера успях и да си прибера количката на Рая от магазина newsm44 newsm68 Снимах я и качих снимките в албумчето, но хич не са качествени, защото са правени с телефона smile3518 Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Felina  bouquet, че ми отвори очите за тази марка!

# 80
geribg, честита придобивка - е,така е, со кторце, со блго и со малко кютек, дето рекли хората, важното е, че става така, както си начертала по адженда. Simple Smile
И аз искам количка скоро, и креватченце искам, и сума ти ританки и от ония сладките бодита - аууууу, просто нямам търпение да се започне пазарът.
Не му обръщайте внимание на времето, все някога ще му минат капризите.

# 81
  • Бургас
Burberry, и ние си поръчахме и вече получихме нашия Magniflex Simple Smile доволни сме от марката като цяло - ползваме възглавниците. освен това е с 5 годишна гаранция - надяваме се и за друго бебенце да ни свърши работа Simple Smile))

# 82
Добър ден моми4ета.Искам да ви се опла4а ,в4ера ходих на лекар,след три дни контракции и ми казаха 4е имам два см разкритие.Не ми дадоха никакви лекарства само обезболяващо.Моята бебка много бърза милата.Тя е малко над два кг ,дано из4ака още две седмици,ина4е ми казаха 4е ще ми бият някаква инжекция за бързо развиване на белите дробове.Сега трябва само да лежа ,но как ще се полу4и с Евгения не ми е ясно.Аз съм у4удващо спокойна ,знам 4е ви4ко ще е наред.Приятен ден на вси4ки,аз ще ви следя от леглото.

# 83
tanq  стискам палци всичко да е наред и ако не до деветия бебето да издържи още малко в теб  Praynig

# 84
tanq, няма страшно!Всичко ще ок, Peace ще видиш!Сестра ми изкара първата си бременност-цялата-с 2 см разкритие!Ей, ама много бързат тия бебеланки! Heart Eyes

# 85
Благодаря моми4ета ,вярно бърза .Преди седмица приготвих вси4ко за нея и за мен.Поръ4ах коли4ката и тя реши 4е трябва да излиза.Тази маймуна ,сега и се карам да си стои на топло,дано ме послуша. Simple Smile

# 86
Привет и от мен .
Тези бебчета много напористи нещо , дано устискат поне още малко.
Днес ходихме на разходка до Бачковския манастир и на връщане изнудих милото да ме води във Вис виталис. Леле ама много хубави неща има там , добре че не бяхме взели много пари с нас че иначе щаха да ме  #2gunfire Не че не оползотворихме тези които имахме  Mr. Green

# 87
Славунке пускай снимки тогава, не се изнизвай така Hug

# 88
  • вече Пловдив
Здравейте, мамчета! Как сте в тази снежна пролетна вечер?
Ние по обяд се прибрахме благополучно от много приятно изкарване за около 24 часа на хижа в Средна гора, над Хисара. Времето не беше от най-приятните, но като заваля снегът, си стана истинска приказка  Grinning
Момичета, моля за мнение за количка Cangaroo Vision  Hug След като твърдо бяхме решили да купим Виктория на същата марка, вчера в магазина на живо видях Вижън-а и страшно ми хареса...
Ние още нищо не сме купили за бебка, но вече от другата седмица започваме с покупките. Е, първо ще са сгъваемата кошара, ваничката и малко дрешки, после ще търсим и комплект за изписване. Засега смятам да почакаме още малко с количката, но пък може и нея да купим до края на месеца  bowuu

# 89
Абе мами колко тежат вашите бебета, кажете, че се притеснявам нещо Sad
32г.с. беше 2300г.

tanq karabelyova, стискам  палци да се позадържиш още 2 в 1!

Ние бяхме в Априлци за почивните дни. Какъв сняг ни наваля, направо не повярвах на очите си. Но иначе много красиво.
Тук в Плевен днес си е било слънце и топло. Надявам се и утре да е така.

Общи условия

Активация на акаунт