С Майско бебе във тумбака, само топ-късмет ни чака! N 28

• 15 152
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Не говоря за качеството на турските дрехи. Но всичко е Бебетто около мен. Нищо различно. Побъркващо еднакво е.  Embarassed

# 61
  • София
Единственото което малко ме притесни беше, че на ехото бебчо е 2100 кг., ама доки каза, че нямало да се роди голямо newsm78 и аз сега съм шах, щото иначе било много добре детенцето. Абе мами колко тежат вашите бебета, кажете, че се притеснявам нещо Sad

в 33 г.с. + 2 д.    2 200 кг

Какъв комплект за изписване купихте за бебо? Разглеждайки онлайн все попадам на турските комлекти на Бебетто.

Ние купихме на Бебетто за момче бяло - със сатенено елече, сатенен кант на панталона и папионка - по-оригинално не намерих. Ще кача снимки в "покупки".

За мен Турските дрехи в момента са едни от най-качествените, хиляди пъти по-добри от Китайските и Българските примерно...

Peace

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 22:58 от Arksi

# 62
  • София
Добър снежен ден и от мен!:) И ние днес май ще се излежаваме вкъщи, отлага се разходката по магазини.
***Val4eto***, стискам палци с майка ти всичко да мине добре!!!
katrrinka, много неприятно е да те боли гърло, дано наистина да не мине към ушите! Лекувай се и бързо оправяне!!
Аз пък от известно време имам затруднения с дишането. Не стига, че носът ми нощем се запушва, ами и някак не мога да си дишам както обикновено... Предполагам, че бебчо ме притиска изотдолу и затова.

# 63
Здравейте, МАЙчета! Мн хубава тема, пак ми отне доста време, за да я прочета цялата Simple Smile Браво на Деси и Росита, само така продължавайте  Peace  Hug Hug Hug !!!:)
Аз не мога да се оплача от съня, даже имам чувството, че се е върнала същата сънливост като в началото на бременността. Снощи си легнах към 1ч и станах към 13ч Simple Smile Само нощно време ставам по 5 пъти поне до тоалетна. Напоследък към 3-4ч. като се събудя, ако съм спала мн дълбоко и съм се препотила, та ставам да се преобличам, все едно съм имала температура, мн е странно... А киселините и мен ме мъчат и за това преди лягане си стоплям една чаша мляко - помага и за съня и за киселините  Peace  Joy
Лято, и аз съм така с дишането, нощно време запушен нос, а понякога през деня, ако говоря повече и се задъхвам Sad
Аз съм си купила комплект за изписване от laredoute.fr Simple Smile има супер интересни предложения.
Вчера се отдадох на пазар и с лелята на бебчо, сиреч сестра ми накупихме толкова сладурски неща, че нямам търпение да и ги обличам вече Simple Smile
Днес мисля да се отдам на мързел, ще си лежа и ще си похапвам Simple Smile

# 64
Тази нощ сме спали с бебо!!!!!!!!!!
Но доброто свършва дотук. Вече трети час имаме майстори в банята, къртят плочи, лепят тръби с някакви вонящи лепила, от които ми се повръща,  и е трагедия, а за капак съм сама-нашият тати е в Англия.
Да не дава господ майстори никому!!!!!!!!!Егати пипкането,егати бавенето!Втори ден, а миналия път стояха от сутринта до мръкнало и аз нямах възможност и залък хляб да сложа в уста.
Коя как е в този студен зимен ден?

# 65
Здравейте сладурани майски!

Прекрсно посрещане на пролетта имаме, у дома под завивките, защото навън е зимна приказка, като чели е януари  Mr. Green

Аз се счупих от миене на банята.
Водата в Дупница е отвратителна и остава един тлак по плочките и във фугите и се счупих да търкам, направо ме боли всичко. #Crazy
Бебка ме рита през цялото време, през което пребивавах в банята и после се нахранихме и легнахме и тя сигурно заспа, защото беше кротка. Та да спи и мама  Joy

Това е от Дупница до този момент. Всичко е наред, поне за сега.  Crazy

Деси радвам се че се оправяш. Да ти кажа честно не съм си помислила, че ще се предадеш. Стискам всичките си палци за теб.   Hug
Росита стискай и не се преавай, поне още малко.   Hug
Валче не се коси, това нещо рутинно за лекарите и съм сигурна, че ще мине висчко на 6.  Hug
miika много ми е познато за какво говориш, но щом е започнало ще премине.   bouquet

Още нищо не съм купувала, а тези комплекти за изписване са ми много еднотипни и може би няма да е комплект нашето, а ще й взема нещо поотделно и интересно.
Всеки ден си викам ще седна да вида какво имам и какво нямама, за да знам какво да купувам, обаче все още се мотая.  Crazy
Здравве имам още време.  bowuu

На всички останали приятна почивка и здрав сън през нощите.  Joy

# 66
Момичета, да ви питам някой има ли впечатления от количките CasualPlay T5? Че видях една в продавалника, изглежда ми много добре, утре ще ходя да я видя. Ще съм много благодарна, ако някой сподели мнение Hug

# 67
CasualPlay T5 са супер готини колички, на мен в магазина много ми хареса и ми беше като един от вариантите! Peace

И сега да се похваля dance
Вече си имаме количка. Страшно съм доволна от конфигурацията й - 3 в 1 + основата за столчето за кола, + дъждобран ... изобщо ми остава само чантата да си взема, за да е пълен комплекта.
Изключително лека и маневрена е и мн мн красива  Crazy
Общо взето количката ми беше най-голямата мания от покупките и сега си сядам кротко на д-то, чакайки появата на малкия човек!  Heart Eyes
Ето я: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334563&pid=11179567

# 68
Maria-Chiara честита придобивка!
Mushinka  около мен повечето ми познати са с такива колички и всички са много доволни! На мен също ми харесват.

# 69
  • София
plami eйй аз съм си била, вече косата ми е едно такова жълто преходно между кестеняво и русо, ама хич не съм се сетила да спомена! Еее значи каква съм забравана  newsm78
лято! аз отдавна имам тия проблеми. До скоро дори нямах киселини след ядене, а се задъхвах адски много. Дори по гръб като лежа просто и не ми стига въздуха, та мога само настрани. Сега като ми се и  Sick от най-малкото..нямам думи  #Cussing out

# 70
Та да ви питам, на какви матраци сте се спрели, аз ги гледах, гледах, ама то толкова много видове има, че вече се обърках.
Имате ли представа кои са подходящи - като материи, мекост/твърдост, дебелина... и т.н. Пък има и различни видове калъфи за матраци, дишащи някакви, пък непромокаеми, пък такива дето можели да се мият.... Съвсем се обърках  Crazy
Някой може ли да хвърли светлина по този така заплетен въпрос?

Ние сме се спрели на матрак Magniflex. Само трябва да решим кошарата дали ще е 60х120 или 70х140 и да вземем матрак със съответните размери.
Ето го: http://family-bg.com/prX_1872.htm

# 71
Май тази вечер аз съм в отбора на сомнамбулите  Crazy
Уж бях уморена и като почнах да ровя по разни сайтчета та направих един късен шопинг  Crazy Добре, че пратих мъжкото тяло на дискотека, та да не мрънка много много, че понякога ми идва да го  #2gunfire. Както и да е, купих от La Redute един дънков гащеризон, комплект за изписване и 3 блузки, а от Пакостник-каскет, буйки и ританки, сега ще чакам да пристигнат поръчките, за които нямам търпение  Party
Хайде да хапна нещо, до WC-то и под завивките  Heart Eyes

# 72
  • Стара Загора
И аз съм от среднощните мами досега гледах филми по компа,минах да нагледам и вас добре сте радвам се и се отправям към леглото  smile3524 Maria-Chiara коли4ката ви е супер със здраве да си я ползва малкия мъж  Hug Hug Hug Хайде лека...и сладки сънища

# 73
 newsm78 nqma li nqkoi buden tuka za kompaniq,che izterqsvam veche.

# 74
newsm78 nqma li nqkoi buden tuka za kompaniq,che izterqsvam veche.

Общи условия

Активация на акаунт