С Майско бебе във тумбака, само топ-късмет ни чака! N 28

• 15 110
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • София
4 или 5 ми е все тая. Или и двата съм тука, или и двата ме няма - зависи от една командировка.
Но не ме мислете - повечето мами писаха, че са ок с 4-ти. Да не разбутваме хубавата уговорка.
Посто не забравяйте не-родилите да се видим и след Великден - в началото на финалната права, тъй да се каже.

Hug

# 196
Добре дошла, Кремче   bouquet

И аз ще дойда на лекцийката, ще гледам в 9.30 да съм в Мола.
Може даже който пристигне по-рано да влезе да запази местенца, че предполагам на тази лекцийка ще се напълни пак Капелата.

# 197
  • София
Здравейте , маменца!!! Grinning
  Аз, тези дни се бях  шашнала доста.  В  петъка ходих  на ФМ в фемина, бебчо беше 1750гр. с 5-6 дни върви по напред.Оказа се , че имам  калцирани точици на плацентата/получават се при  пушачки,ама  аз не пуша/, а и плацентата е  2 към 3  степен на  зрялост. Вечерта разглеждам  си аз  изследването и какво да  видя,че пише 1 път увита пъпна връв около  врата на бебето, а докторката въобще нищо не каза  за това. Ужасно се притесних, и хайде в  понеделника на доктор  в  МД. И  така,  всичко  е наред, пъпната връв минава  покрай вратлето на бебчо, а не  е  увита  около него,  а  за  калцирането било нормално в  8  месец да  е така.  Whistling GrinningВече  се  успокоих, но реших  да  си взема  болнични/7 дни/  до  когато  ми  дадат  45 дневния болничен,  че майче прекалих   с  работата вече. Стига съм  се правила  на  герой, че ме  е  срам  от себе си Embarassed. Rolling Eyes
Едно въпросче, вашите плаценти, коя  степен  на  зрялост  са?
Деска,  радвам  се , че си добре  Hug вече,мисли само хубави  неща и всичко ще бъде ок. Praynig  bouquet
Бързо  оздравяване  на Глъм  bouquet.
Приятен  следобяд. Laughing Grinning

# 198
Привет момичета Hug Голямо четене падна пак, докато ви насмогна #Crazy.
И аз най-после да се похваля с покупка - взехме количка, онази Casualplay T5, за която ви писах. Много съм щастлива Party Сиска, Maria-Chiara, Just_VANIA - благодаря ви, че споделихте впечатления и помогнахте в избора, че тя тая работа не е лесна Hug Ето я  и количката: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=517354&cat=3

Деси, радвам се, че вече си добре и си си вкъщи. Браво на теб!

За срещата на 4 или 5.04 - пишете ме и мен, макар че има малка вероятност да пътувам тогава, но ако не, съм на линия.

# 199
Добре дошла Кремче!
Eli dechkin много се радвам за теб, че всичко е наред дано така да бъде до финала. Стискам силно палци за теб Praynig
 Варненки пишете ме и мен за лекцията в Мола.  Момичета да ви покажа какво спално бельо за бебка съм си харесала- http://beborani.com/product_info.php?cPath=25&products_id=278 М. Още кошарка не съм взела но съм си харесала това комплектче  Simple Smile Поръчвал ли е някой от този сайт - доволни ли сте от обслужването и качеството на стоките?

# 200

4 Април, 14:30 часа в "Кривото"
KayRenn
tedy_cat
idar
Аз
plami213
bani
Slavaa
taniab
zaiobaio
Aila
Mushinka

# 201
  • гр.Стара Загора
Здравейте сладурки как сте  Hug
oli4ka аз също съм с калцирана плацента и зрелостта й е 3-та степен но на мен не ми казаха че е нормално ами направо си ме изплашиха дори искаха да ме приемат в болницата но първо решиха да ми правят всеки ден запис на тоновете и през ден- два доплер.Дори ми казаха че със сигурност няма да ми чакат термина а като влезна в 9-ти месец т.е. 06.04.2009 най-много да ме изчакат до 10-15 април и ще ми вадят бебката принудително защото имало тъй нар. страдание на бебето.Не искам да те плаша или нещо подобно но ако си и ти 3-та степен ходи по-често на запис на тоновете.Мен и друг лекар ме гледа и ми потвърди същотото.Но не е притеснително от гледна точка на това че след няколко дена започваме да влизаме в 9-тия и колкото по-дълго задържим бебчетата в нас толкова по-добре Praynig Praynig Praynig
Извинявам се за неприятния пост в тази хубава темичка но исках да споделя !
Деси много се радвам за теб мила  newsm10
Приятна вечер сладурани аз отивам да се вихря в кухнята newsm55  food002

# 202
Ех ама са хубави тези срещички Simple Smile Този път и аз се каня да дойда, стига нещо непредвидено да не изникне. Simple Smile

CrazyDeina аз поръчвах от сайта мин, седмица и съм много доволна. Тъй като обърках леко...че maeva беше пуснала линк и аз от там цъкнах та влязох с нейния акаунт..и стана едно шоу...но жената от сайта се обади, всичко се изясни и за 4 дена поръчката беше при мен. Обаждат се за потвърждения и после да кажат кога е пратена поръчката.

# 203
KayRenn
tedy_cat
idar
Аз
plami213
bani
Slavaa
taniab
zaiobaio
Aila
Mushinka

И аз, и аз! И аз се записвам за срещата. Този път няма да пропусна, че то на някои може да е за последно... без бебоци. newsm76  ylinfant

Момичета, да ви питам и аз нещо. Утре или други ден ще ходя до НОИ за този ПИК код и до банката (да си взема номера на сметката, че срам...не си го знам Blush). Интересува ме дали могат да ми извадят дебитна карта и да мога да си тегля парите от банкомат? Така и Борис ще може да ми ги тегли, когато съм заета, без да се налага да му вадя пълномощно?

# 204
Интересува ме дали могат да ми извадят дебитна карта и да мога да си тегля парите от банкомат? Така и Борис ще може да ми ги тегли, когато съм заета, без да се налага да му вадя пълномощно?

Dendri даже може две да извадиш - една за него и една за теб Simple Smile В банката ще ти дадат номера на едно картонче и там на място ще попълниш една молба за карта.  Просто питай за срока - колко време ще им отнеме и какво трябва да направиш ако не можеш ти да отидеш да си я вземеш. Защото вземането е лично, а аз вече така съм се шашнала от мисълта, че почнахме да раждахме.... Wink

М/у другото съветвам те тъй като така или иначе отиваш там - попитай дали имат онлайн банкиране и си активирай ако имат. Много е удобно!
Аз съм на ДСК и ползвам такова от години, постоянно правя преводи, плащам сметки от там и е чудесно!

# 205
  • София
Здравейте всички  и от мен!!! Hug

Дано този път съм във форма! Ако е така, ще дойда с радост на срещата!

Вайза Честито за помпата и за договарянето на педиатър! Много важен въпрос си решила!

Днес отворих форумчето на Априлките и направо си поплаках от вълнение....вече имат много родени бебчовци...  ylinfant...защо съм така емоционална.....следващите сме ние! Дай Боже всичко е наред!!!!!

В понеделник излизам в 45 дневния си отпуск по майчинство.......ще се отчета как е протекъл прегледът и оформянето на новия статут!Стискайте палци всичко да е ОК!

А иначе и при мен кипи подготовка....на дома, на вещи....оказват се безброй неща, които трябва да се свършат......

Идар! радвам се че си във форма и споделяш хубави новини!
Браво и на Деси! и на Зайчето!!

Здраве и добро настроение на всички!!!!

# 206
Dendri даже може две да извадиш - една за него и една за теб Simple Smile В банката ще ти дадат номера...
Леле Катринка, страхотна си.  mrstraetz Благодаря ти много, Hug много полезна информация ми даде, за която хабер си нямах. Blush

# 207

KayRenn
tedy_cat
idar
Аз
plami213
bani
Slavaa
taniab
zaiobaio
Aila
Mushinka
Dendri

Лелееее, Дендри как можах да те забравя  ooooh!
Утре и аз смятам да ходя до НОИ и до социалните, та може по кафенце food010 да пием, какво ще кажеш?

# 208
Здравейте мамчета , наистина ни е пулна темичката с хубави новини този път .
Е има и малко тревоги но без хич не може.
Вчера и аз нагледах априлките . Направо се шашнах ми те са почнали от февруари и повече от половината са родили вече .
Абе що така newsm78
Ние значи много добре държим фронта. Нямаме нито едно седмаче - даже и Зайчето дето при нея не се знае знае ли се с двете кукли.
Имаше радини вълнения но всичко е овладяно.
На мамите с тревогите пожелавам късмет пак да се закрепят нещата и да държат до термина.
Деската е ясна . Тя е на кантар милата , но и при нея както се клати може да стигне до термин работата дай боже.
В крайна сметка Макси не бил малък на размер .
Най опасно според мен е положението на Сиска - мъжа и да не получи контракции на портфейла, че ако се сдушат и с мъжете на другите мами дето злоупотребяваме в продавалника и чуждите сайтове ще стане национално сдружение май  hahaha и ще ядем бой хихихихихи.
На мен днес ми дадоха кошница за бебе с всички къдрички и джуфки по нея и 2 куфара с дрешки от Англия за 0-6 месеца.
Направо ме зарина една приятелка. Аз и казах че ще имам само едно бебе а това са дрехи за 5 а тя каза да взимам всичко и като ги израстем да и ги върна. Каквото ми хареса да носим другото в куфара. А всичко е прекрасно.Очите ми станаха на понички Joy
Голям кеф .Нищо няма да пазарувам повече. Има спални чувалчета, бельо, бодита блузки, якенца, пролени и летни дрешки в несвяст.
Само одеалце ми трябва и хавлийка а от мебелите само ваничка с рафтчета и край.
Кошницата на Моисей както тя я нарича е толкова сладурска направо ми се доплака като я сглобихме със спалното бельо.
Сега почвам да сортирам по възраст и сезони и като ги изпера и изсуша ще нащракам снимки .
Целувки на всички.На 26 ти ще дойда в Мола  Hug Hug HugКремче ти може да не пишеш ама ние те виждаме на балкона като надничаш  Hug

# 209
Значи за срещата в Мола в четвъртък засега сме:
 Hug
Дидочка
Фелина
Луничка
Крейзи Дейна
Кремче
аз
Какво да направим, пред Капелата ли ще се чакаме,или както предложи Луничка, която пристигне първа, да заема места? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт