С Майско бебе във тумбака, само топ-късмет ни чака! N 28

• 15 115
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Привет момичета!

Деси, браво на теб! Още малко и всичко ще е наред!

Ели, радвам се, че положението се стабилизира!

Дано при всички мами с проблеми се развиват така благоприятно нещата!

Аз бях днес на консултация, всичко с бебка е наред - върви малко мъничка, но си е в нормата, а и както казва моята докторка - голямо бебе и не очакваме - синът ми се роди 2900 гр. Живот и здраве датата за секциото ще е след великденските празници - до 30.04.
Вече съм и в 45 дневен болничен и все по-ясно осъзнавам, че не остана време. Трябва сериозно да се заема с подготовката. За сега сме купили количката и разни дрешки, но всичко е в Англия при наши приятели - кога ще стигнат при мен още не знам. Дано да е навреме  Laughing.
На всички пожелавам само положителни емоции!  Peace

# 211
Добър вечер, девойки!Деси, чудесно е, че всичко с теб и бебчо е наред Peace Дано устискаш така до термина!
Добре дошла на новата мама  bouquet
Днес бях на ЖК. Занесох си всички изследвания на докторката да ми попълни обменната карта.Иначе бебка е ок, поне откъм тонове, кръвното ми е в ред и най-хубавата новина е, че съм спряла да качвам килограми newsm68 Бебка Рая ще я преглеждат и мерят в четвъртък при д-р Калев. Дано тя качва вече само, а мама да влиза във форма Heart Eyes
С покупките приключих вече и сега ми е малко скучничко, Mr. Green няма за какво да тормозя г-н Каравелов Crazy
За срещата на 4 април ми се ще да ме пишете и мен, но това ще стане в случай, че намеря кой да гледа каката. Има време Thinking
На всички честити покупки и със здраве да си ги ползвате  bouquet

# 212

Аз бях днес на консултация, всичко с бебка е наред - върви малко мъничка, но си е в нормата, а и както казва моята докторка - голямо бебе и не очакваме - синът ми се роди 2900 гр. Живот и здраве датата за секциото ще е след великденските празници - до 30.04.

Рере, кажи колко е бебето, защо да е дребничко. И на мен така ми казаха newsm78 Колко кг е твоето, че гледам че сме на едни седмици и да си сверя часовника и по теб Hug

Много се радвам за тези, при които всичко е наред, дано и с тези с малки проблеми да се оправят бързо. Heart Eyes

При мен нищо ново, чета ви но не пиша, защото нямам какво да кажа сега.
Приятна ви вечер на всички Hug

# 213
Момичета  като ви чета си дадох сметка,че наистина не остана време и съвсем скоро ще си гушкаме бебоците   ylinfant
Аз тези дни ще се обадя на лекаря който ще ме изражда да почна да ходя при него.
Днес купих коплектче с което да изпишем бебето, по-скоро го поръчах от ebay и сега ще чакам да доиде.
Mushinka количката много ми хареса!

# 214
  • София
Бройте ме и мен за срещичката в Кривото  Mr. Green А за после след Великден, аз точно и рожден ден ще имам, въобщее  Mr. Green Mr. Green
За един път увита пъпна връв около врата не се притеснявайте, Марков ми каза че е така с нашия бебчо, но едно на всеки 4 бебета се раждали така и естествено без никакви проблеми и ме успокои. После го споменах и при Дяволов и той също отговори 'това няма значение' с такова пренебрежение, че не можеше повече да ме успокои  Mr. Green
Един въпрос имам за това за НОИ - трябва като ида в НОИ да нося копие от банковата сметка, или трябва като откривам сметката да нося копие от нещо си от НОИ? И сте сигурни, че става и с нормална сметка, в смисъл не е някаква специално за болнични и/или заплати?

# 215
Зайо ти ме успокои наистина перфектно. Вече съм добре психически и на емн доки ми каза, че това се получава при спящо бебе. Много много те целувам, че се включи по моя въпрос.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз като не съм от София, от кой НОИ трябва да взема такъв ПИК? От Дупница или от София? Ако някой знае, разбира се?  bowuu

На всички останали само положителни емоции.   bouquet  

# 216
rali44ка би трябвало да можеш и от Дупница , не е нужно да идваш до София.
 bebZz  по принцип сметката се представя в НОИ от фирмата която те осигурява , ако се самоосигуряваш тогава може би трябва да отидеш ти , но не съм запозната . А за сметката няма значение каква е всяка върши работа.

# 217
  • Русе

Рере, кажи колко е бебето, защо да е дребничко. И на мен така ми казаха newsm78 Колко кг е твоето, че гледам че сме на едни седмици и да си сверя часовника и по теб Hug

***Val4eto*** килограми не ми е казвала. Взе два размера - BPD /обиколка на главичката/ - 81 мм и FL /Дължина на бедро/ - 63 мм. И двата показателя са по-близо до долната граница, но са в норма все пак. Гледам по тази таблица http://babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/Default.aspx.
Не знам какви са твоите показатели, но ако лекарят ти не е разтревожен, мисля, че и ти не трябва да се притесняваш. Според моята докторка около седмица и нещо разминаване не е проблем, при условие, че при всеки преглед се отчита нарастване.  Peace

# 218
Хайде и аз да се включа... Успех на всички, живи и здрави бебчета Ви желая Simple Smile)) baloni smile3504

# 219
Добре дошла при нас Минолта, лека бременност ти пожелавам   bouquet
Пиши ми данните си, какво бебче чакаш и термина си за да те впиша в списъка  Hug

# 220
  • Велико Търново
Един въпрос имам за това за НОИ - трябва като ида в НОИ да нося копие от банковата сметка, или трябва като откривам сметката да нося копие от нещо си от НОИ? И сте сигурни, че става и с нормална сметка, в смисъл не е някаква специално за болнични и/или заплати?

Отиваш в банката и казваш,че ти трябва удостоверение за пред НОИ,че по еди коя си сметка/трябва да е дебитна/ си титуляр и по нея ще ти се превеждат болничните и майчинството.Сметката може да е същата по която ти превеждат заплатата,но може и да е друга.Сигурна съм в това,което пиша днес вече за втори път Peace

Рали,в Дупница естествено.НОИ си имат единна система.

Фелинка,дай да видим придобивките Hug
С моите покупки контракции чак сеньора може да получи или по вероятно да остане съвсем без коса Mr. Green

# 221
Я още една мама  minolta  добре дошла  Hug   bouquet

# 222
Браво за хубавите новини,мамчета!!!
Да се отчета след днешната ЖК.Вече съм в 45 дни болничен преди раждане.Бебо си върви големичък,2200 гр.,40 см  Grinning.Килограмите са ми вече +20 и малко,но.....какво да се прави,после ще му мисля.Важно е бебо да е добре.Почвам да ходя през 10 дни на жк.
Още съм на начално ниво с покупките за малкия мъж,но ще гледам да наваксам тези дни.Много бих искала и аз да се присъединя към срещата в Кривото ,но незнам дали ще мога,но за всеки случай ме пишете  Laughing
Добре дошла на новата майска мама!
Засега това от мен,лека вечер

# 223
  • Пловдив
Здравейте. Искам да ви покажа нещо , което ми показа пилето преди малко - да се посмеем малко заедно.

http://forum.plovdiv24.bg/index.php?topic=772.0

Лека нощ от мен.

# 224
БравосТ на девойките с болничните - както се казва - Много мина , малко остана.  Hug
Аз излизам на 1.04 ако не се избъзика личната де щото на тая дата хем ми е ред хем ми се пада да ми врътне първоаприлки номер.
Сисика пускам една снимка ама на купчината че едно по едно има да щракам до утре.
Мисля на серии да ги пера че гладенето ще ми вземе акъла.
Само якенцата и жилетките са 8, панталони около 20, бодита най - малко 40 , гащеризони ... знам ли 7-8 и цели бодита с крачолки към 20, блузки с дълъг ръкав към 20 тина и с къс ръкав пак някъде толкова, обувки 3 чифта , шапки 15 тина, комплектчета блузка с панталонче 10 тина и 2 спални чувалчета, пу пу много сладки, един мечешки рошав космонафт за всеки случай ако е студено  Joy и терлички , патъчки, дето са като чорапчета 3-4 а и Кошницата за спане да не забравя. Направо тая жена ме затрупа .   
Отделно за зимата ще ми даде още толкова дрехи  newsm78 а аз ще и върна тези че са до 6 месеца и пролетно - летни... направо не остана какво да купувам . Аз вече понакупих това онова и аз де ... #Crazy #Crazy #Crazy
Само ваничка като на Зайчето хавлийка и одеалце тъничко и по-плътно и толкова.Готови сме.
Като видях кошницата се отказах да купувам легло поне още 5-6 месеца. Само място да заема в къщи...   
Количката ни е още в София но в началото на Април ще ни я докарат.
Мисля че ще е добре малко и аз да се подновя , кво като съм 20 кг отгоре. Малееее момичета аз май няма да се побера в дрехите от миналото лято  newsm78Може да си обърна малко внимание май  newsm47
Искам да си купя от онез гащи за родилки дето ти прибират тумбака.
Като се роди щерката и се видях какъв шкембак ми е хартисал направо полудях. Аз си мислех че ще ми се прибере след бебето а то...
Поносих си го едно 5-6 месеца още.
Този път ще си купя такъв колан за след раждане да сме мацки бееееее с количката, барната, намазана а не с провлачения анцук  newsm10 

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 23:00 от Felina

Общи условия

Активация на акаунт