Дюкан най-стриктно спазвам и със успех отслабвам - 166

• 31 484
  • 566
  •   1
Отговори
# 390
До "Monroe" - Това, че не съм качил мойте снимки, не значи, че моя фото-апарат не ТЕ е харесал..

# 391
Привет    
Първо...да си кажа личното мнение за способа с 3-дневното консумиране на трици за ускорено сваляне. Не съм съгласна а и други изказаха подобно мнение преди няколко дни(моля върнете се и прочетете)...дали не беше sany3(да ми прости ако грешно пиша никчето) не си спомням точно но имаше коментарии. Извода беше следния- че за хора извън режима това е подходящ начин за скоростно сваляне на кг, но не и когато сме в  протеинов режим. Ще си забавите още повече свалянето а и без туй консумирате всеки божи ден трици.Най-много да получите крампи и да увлечете полезни вещества от това.Силно съм против.
За всички които още не са разбрали- СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ за втора фаза няма подходящи в България(само Ескуизата-внос). Отпред на всяка тема е упоменато съвсем точно какво може и какво не може да се яде,както и марките и всичко. Каквото не е упоменато, не е и позволено.
Марчелка,..слънчицето ми  Sad как те намери това чудо? А аз се питах къде си..Какъв ли ужас е ....само мога да гадая. Толкова ти съчувствам. Ще те мисля всеки ден,дано по бързо се оправиш и станеш на крака. Ще отмине ...но ужаса сега го изтърпи.  spoko  Praynig
Цветенце мило ,последния ми изпит е след 2 седмици,ще кажа точно датата Simple Smile пак да ме подкрепите  Hug

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 18:02 от музичка

# 392
музичка---Благодаря аз повдигнах въпроса и понеже мислихме с една  сладурка  от срещата да ги направим Това което си написала ми е много полезно  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 393
До "ВСИЧКИ" - Ето снимките ми, от вчерашната среща: Натисни точно тук

# 394
Привет дюканстваща банда! Малееееее видях страхотни снимки, ама всички сте страшно готини, млади, усмихнати и чаровни, няма да ви изброявам, че ще пропусна някой, а всички сте страхотни. Браво момичета и момче, ама Туни много си готин бре момче, изобщо не мога да повярвам, че ти липса женско внимание, ухажване, та мен, ако ме питаш как още не са те погнали да те преследват мадамите още ми е чудно, ти да не би да бягаш бързо или па те бавно, а.....Много хубав мъж си да знаеш. Михи, чудничка си бе момиче, много си хубава! Всички сте чудесни. Мименситка много си си хубавка и винаги готова със сутрешното, та гледам и със следобедното кафенце Wink.....Всички сте страхотни, аз май нямаше да изброявам, пък пак се отплеснах-Мирка, Венерас, Светлат, Луси, нашата Вещи и всички, всички, чудесни сте....! Оф имам усещането, че пропускам някого, ноооооо моля да ме извините, защото не е умишлено и всички сте ми много хубави, мили и симпатични!

ПП Мммм даааа, пропуснала съм Викито, Монро и още няколко момичета на които незнам никовете, ей ме на пропуснала съм две Дори-та, и едно симпатично момиче с лилаво-розова блузка.......Еееееее страхотни сте, нямам думи просто!

Гулбенурче, пуснах ти рецептичка за кисело зеленце с пиленце на лични!

Ххехе радвам се че моите тортички ви харесват chef Laughing!

Гледам на другите въпросчета е отговорено, така, че всичко е наред Simple Smile!

Желая ви хубава и спокойна неделна вечер момичета и момче, гушки на всички Hug Hug Hug и утре едно успешно начало на новата работна седмица Peace!

ПП Марчелка Heart Eyes, душичко, съчувствам ти от сърце, наскоро моята колежка мина през това и тя на 34 години прихвана шарка и я изкара невероятно трудно, тежко и болезнено, но всичко вече е спомен. Знам, че сега ти е много трудно и болезнено, ноооооооо всичко ще мине миличка! Когато шарка се кара от вече пораснал организъм, блестта преминава много интензивно, болезнено и трудно и наистина е гадно, ноооо спокойно всичко ще мине и ще замине! Много гушки Hug Hug Hug!

Редакция: Туни, то и аз затова попитах ти ли бързо бягаш или останалите бавно, защото с новата ти визия не знам коя мацка би ти отказала, ама сега работата май стана, че ти ги подбираш и избираш, а не те теб и стана по сложнчко май, а.....Хич не му мисли, харесай си някоя мацка и я завличай за косите щотоооо времето минава, а да е сам човек е отвратително....Абе ти си млад и си мъж, времето е пред теб, ама все пак.....

Ооооо Крис Hug, супер новина момиче, айде разходите да са вече само за нови, по малък размер дрешки и все по готини.....

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 18:27 от Tumba_lumba

# 395
До "Tumba_lumba" - Ако слушаш другите, проблема е в мен..

# 396
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Току що си облякох един костюм,който си купих миналия септември и преливах от него като козунак, а сега ми се върти  newsm44 newsm44 newsm44

То обаче не е една бела - сега ще трябва да се харчат пари за тоалети  Joy Joy Joy

# 397
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Hugрошава Hug,incendio   Hug,чочосан, :hug:Tumba_lumba--Благодаря за милите думи .   Вдигнахте малко самочувствието на една дебеланка  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug
mimensita---страхотно позитивен и силен човек си супер сладур .  . Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 18:55 от mihi69

# 398
  • София :(
mihi69, дебеланки ама чаровни и ще си останем такива  Wink, хеле пък ти   Hug Трябва да взема да оправя никовете по снимките, ама как ме мързиии... Embarassed

# 399
  • София
Здравейте,
 видях прелестни снимки с прелестни хора - Пловдивска среща - страхотни сте   bouquet   bouquet   bouquet
Завиждам ви благородно и дано се класирам за 4-ти април.  Hug Hug
Аз си купих нов кантар - зарадва ме с едно минусче Laughing

Желая ви хубава и спокойна неделна вечер Hug

# 400
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Току що си облякох един костюм,който си купих миналия септември и преливах от него като козунак, а сега ми се върти  newsm44 newsm44 newsm44

То обаче не е една бела - сега ще трябва да се харчат пари за тоалети  Joy Joy Joy
Честито   bouquet Дай Боже всеки му такива разходи Simple Smile Flutter

# 401
Вещииииииии,може ли или не да се подредят рецептите по групи за различните периоди и по вид ястия? newsm78

# 402
         Туни , много хубави снимки , всички са страхотни , усмихнати и позитивни !   bouquet

Марчелка , бързо да се оправяш , дано мине скоро и по  най- лекия начин!  Hug  bouquet Heart Eyes

kris70 , страхотна новина , усещането е много хубаво да виждаш че си постигнал много ! За съжаление голям разход са новите тоалетите , аз за сега съм си наложила вето , но искам или не скоро ще трябва да подновя гардероба , защото вече няма нещо което да ми стои нормално!  #Cussing out

Гуш на всички и хубава вечер  Hug Flutter

# 403
  • Стара Загора
здравейте  Hug
минах в третия етап от диетата, но поради хормонален дисбаланс /породен от режима предполагам/ започнах да пия Дуфастон, от който качих почти всички килограми обратно  ooooh!
сега започвам отначало....тъй като книгата ми не е в мен,а знам че има специални съвети в края й за жени които пият противозачатъчни .... някой може ли да ми каже как да редувам протеиновите и смесените дни....един на един ли бяха?  newsm78
има ли някой в моето положение....мисля да пия Тоналин Кла, защото от тези таблетки се сваля доста....ако мога да компенсирам килограмите които организма ми ще се бори да качи докато пия тези противозачатъчни и хормонални таблетки /поне още 8-9 месеца трябва да пия/..какво да правя според вас..има ли смисъл да съм на диета изобщо?

# 404
  • Там някъде нейде !!!
Защо на всички снимки има кока-кола? Нали трябва само кока-кола лайт да се пие  newsm78, или пак нещо не съм разбрала!? А може би някой е в издънка  Thinking ?

Общи условия

Активация на акаунт