Дюкан най-стриктно спазвам и със успех отслабвам - 166

• 31 518
  • 566
  •   1
Отговори
# 375
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Уууууффффффф, гризе ме грозна, черна завист!  Rolling Eyes

Така исках да ви видя всички!  Cry.......... Дано успея на 4-ти, но едва ли  Sad

Всички сте прекрасни, любими, красиви  Hug. И много, много исках да се запозная с "непознатите".  Tired

Вещи, извинявай, пазих, пазих тайната ти, но се намериха хора да я издадат. Айде - сега почвай пак да градиш имидж.  Mr. Green

Блумхен, Фоли започна работа и много рядко влиза в темата. Но като влезне падат пръчки и кила. А ритниците и дърпането дойде от някой, който каза на друг (свалил този ден) - айед ритни ме и мен, да тръгна надолу.
Сега като се замисля и пейките излязоха от речника ни  newsm78

# 376
Мама на мишлета  Аз лично си взех преди 3 дни витамини- "алфа-бетикс" препоръчаха ми ги тук в форума а и на тях пише че са подходящи си хора които са на диета! Мисля че точно в този предпролетен период са доста необходими!

# 377
Ха здравейте и от мен!
Добрах се на копма най- накрая.

Първо да кажа за срещата- макар и в умален състав, ама за миг не съжалявам, че  присъствах и се запознах с още Дюканки.
Ей страхотни бе- Вещи-супер добричка и лъчезарна Hug, Монро-красавица и половина Hug, Дори и Дорис също  свежи и готини.
Михи 69- все едно я познавам от 10 год Hug.Мименсита с готините кафенца Hug
Тунинга си е ясен- сладур от всякъде,. Люси и тя, Светлат, Мирка, Викито- тях си ги познавах и си ги знам колко са готини. Hug.

До тук с готиното, ама като се видях на снимките- щях да припадна- качените килца личат ли личат-иде ми да се гръмна, егати излагацията Cry.
Но след среща явно наистина се сваля и сутринта бях -1 кило.
А дано тръгнат нещата и да си вляза в форма, че ме е срам от себе си, и от вас най-вече Hug

Поздрави на всички и успех  bouquet

# 378
здравейте скъпи дами Simple Smile охх да ви кажа вече се отчайвам тотално, утре ми е първата месечинка, а от 15 дена насам няма мърданеее Sad дали ще дойде някога някаква радостна вест от кантарев - започвам да се замислям дали да не влизам в трета, макар че много ми се искаше да издържа до Великден 2-та фаза Sad но почвам да губя надежда, стоя си на тия 57 кила и тва  си е ..... а само като си помисля че исках да ставам 50 кила- явно никога няма да се получи - и да не говорим, че днес щях да припадна в банята - толкова лошо ми стана, организмът явно вече много е отслабнал - а иначе като мерки мога да кажа следното - от краката по 3 см, от ханша - 5 см, от талията 7 см и от коремчето 4 см .... не е зле, но този застой ме съсипвааа
преди правех 4/3 и от миналата седмица реших да мина на 5/5, и днес ми е последния 5П ден Sad което ще рече че от утре идват и плюсовете

# 379
  • София :(
  Е, доживях да се прибера. Ма много си е хубаво в къщи, на собствения комп  Laughing
И за да изневеря на себе си, заповядайте кафенце по следобедно време

На мен си ми трябва, че тепърва се захващам с  newsm75 newsm79 wash hang newsm55 1dishes, но първо ще ям, че вече ми се вие от глад  newsm50

# 380
Блумхен.то бива да объркаш опаковка,ама да объркаш зеле и морков newsm78  Joy Joy #Crazy

# 381
Мименсита,,навреме както винаги,и кви са тез благи думи за лоената топка??? Стана ми гадно,като го прочетох.Дори и не си го помисляй,толкоз хора се радват,че те видяхме Hug.
Целувчице,нещо не успях да разбера,що пък точно до Великден??? Втората не е ли докато достигнеш максимално близко,ако не и точно калкулаторните??? Да не хапваш нещо нережимно без да знаеш или пък малко храна да приемаш?

# 382
  • Варна
Здравейте, любими!  Hug
Не съм писала отдавна, не съм и чела... Embarassed Сега диагонално погледнах и видях страхотни снимки от Пловдив! Всички сте прекрасни!   bouquet Аз нямам с какво да се похваля... Болна съм и си стоя у дома, но ми е толкова зле, че и до компютъра не стигам... Така е, който не е карал шарка като малък трудно я изкарва после... Е, бях го чувала, но сега го изпитвам на гърба си - вярвайте по-ужасно не съм се чувствала. Не съм режимна, естествено, защото нямам никакъв апетит и я карам само на плодове или по-точно фрешове от тях... и многооо водааа. Тялото ме боли все едно са ме били 2 дни, а пъпките са навсякъде, включително и в устата ми (по венците и небцето), температурата е около 38... Абе на никой не го пожелавам. Е, оплаках се, сега отивам да лягам! Прегръщам ви всички Hug Hug Hug (виртуалните не са заразни Wink).

# 383
  • София
май никой не ми отговори на вчерашния въпрос затова ще питам пак...
царевичното нишесте и царевичното брашно едно и също нещо ли е?!
Различни са. Преди малко купих нишесте от Пикадили. Напоследък бях гледала тук-там - само брашно имаше.
Прочетох, че има разлика между царевично брашно и царевично нишесте и май е в наличието на глутен, освен това нишестето било по-фино и предназначението му е най-вече за сгъстяване. Докато качамак и т.н. се правят от брашно. Това е което знам, ако нещо не е точно, нека някой ме допълни  Simple Smile
Мименсита Hug благодаря за следобедното кафенце! Подкрепям zorita-zoraide /бях пропуснала изказването ти/! Втори път ли да ти кажа, че ще се радвам да се запознаем!  Wink  bouquet

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 17:12 от Snow4eva

# 384
  • Пловдив
Браво, момичета и момче, много сте готини  newsm10 сега гледах снимките от срещите вчера - всички сте много лъчезарни  Simple Smile
Аз да се похваля колко съм режимна - вчера цял ден бях на фестивал в софия и вместо да подхвана разните му сандвичи и кроасани, като добро дете си носех от вкъщи кексче от извара и яйце, а  следобеда като свършиха запасите, обиколих квартала да открия хранителен магазин и да си взема кисело мляко 0.1 и пилешко филе  Mr. Green Направо съм супер доволна от себе си  Crazy Не съм се мерила, утре ще я свърша тази работа.
Да ви питам, дайте идеи за приготвяне на сьомга , моля  Praynig Майката на приятеля ми набарала някаква промоция по 8 лв килото и купила цял кашон. Сега имам 1 екземпляр към килограм и нещо тежък и към 40-50 см дълъг и не знам какво да я правя. newsm78

# 385
Светлатче, малката ти красавица  на теб прилича  Hug
Айнур Hug  Heart Eyes

Svetlat,голям си бонбон...такава си бърборана,а малката наистина прилича на теб  Hug .

Монроеlove001  love001  love001 

Светлат-ама малката принцеса е хубавица на майка си-не че таткото е лош,ама ти е одрала кожата.Симпатяга!! smile3501 smile3501 smile3501

Рошава, много благодаря  Hug  Heart Eyes

Венерас -  Браво миличка Hug  love001  love001  love001 

На всички много   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug 
и  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 386
Здравейте и от мен!
Разгледах снимките. трахотни сте!   bouquet
Аз днес съм с един огромен +, който така и не разбрах откъде и как се появи. Явно ще трябва да се примиря с това положение. И понеже днес ми е първи ден ПЗ представям си утре какво ще показва кантара.  ooooh!
Днес ми е много криво, затова ви оставям!
 Hug Hug Hug Hug Hug за всички

# 387
ламаринка, сьомгата е много мазна риба и става страшно вкусна на скара! режеш да пържолки, печеш и можеш да си приготвяш всякакви сосчета и гарнитури... аз много харесвам с леко подсолени варени броколи... мммм....

# 388
  • София :(
zorita-zoraide,Snow4eva, ама аз само на снимки излизам така  Embarassed, не ме любят фотоапаратите и това си е. А иначе съм зевзек и драка, та няма как да не се харесвам  Laughing. И аз чаках да ви видя и ще чакам още щом трябва. Ако не друго, режима ме научи да чакам. Една голяма   прегръдка за всички вас.

# 389
Блумхен.то бива да объркаш опаковка,ама да объркаш зеле и морков newsm78  Joy Joy #Crazy
Joy  Joy  Joy
Чочосан Hug, с право се чудиш Peace , ама знае ли човек какви мисли минават през мъжката глава (Туни, ти не чети) - ами ако си е  направил човека асоциация - зеле като салата зеле с моркови, отива на пазара и се сеща "зеле с моркови", значи - моркови... Mr. Green

Татитт Hug, не бях аз  Flutter , зоритка питаше за Фоли, но наистина и тя не пише напоследък и по-новите момичета дори и не знаят легендата за вълшебната й пръчица  Thinking , да, и пейките изчезнаха, романтиката се позагуби  Crossing Arms , останаха май само по-"бруталните" методи...   Whistling

incendio, пак за блога, първо да си кажа, че и аз съм само потребител, както и повечето от нас, но доколкото знам има само 3 момичета, които имат достъп и то доста ограничен до блога (зеленко, кри и baci). Преди време имаше пак дискусия как може да се подобри и оттогава ми е останало в главата, че и тези дами не могат да пипат по структурата на блога, а да добавят коментари и пр. Съгласна съм с вас, че много неща могат да се подобрят, но изглежда няма възможност. Дано някой от тях се включи и разясни, какъв точно беше случая.  Peace

Марчелка, бързо оздравяване, миличка  Praynig  Heart Eyes , много гадно си загазила  ooooh! ,  гушкам те силно  Hug  Hug (и да е заразно, не ме е страх, изкарала съм ги шарките  Peace)

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 17:59 от blumchen_fee

Общи условия

Активация на акаунт