Дюкан най-стриктно спазвам и със успех отслабвам - 166

• 31 524
  • 566
  •   1
Отговори
# 345
 smile3506 май кафето днес е от мен... в 13ч.30мин.  ooooh!

тази сутрин моето любимо кантарче ме изненада и ми показа - 1кг. от вчера  newsm03 а пък диетарския сайт ми даде, че днес съм смъкнала индекса на ТМ, а не на 31ви март както беше по план  newsm44

весела и отслабваща неделя на всички!  newsm47

# 346
Gulbenur, и аз днес ще си сготвя пиле,но с прясно зеле.Имам 2 рецепти:
Пилешко със зеле
Зелето се намачква хубаво с малко сол. Подправя се с черен и червен пипер, чубрица, магданоз, копър. Добавят се малко домати, 1 сладка и една люта чушка, 1 морков, праз лук и бутчета без кожата/нарязани на по-малки парчета. Всичко се обърква добре и се изсипва в термична торба. Торбата се връзва, дупчи се и се пече 1.5 ч. на 200 градуса. Не се добавя никаква течност.
Месото и зеленчуците стават на мозък, а през торбата си хващат загар. Кухнята не мирише.Няма съдове за миене.
Konova
Пиле със зеле по дюкански Две бутчета, 1 малка зелка, доматен сос, дафинов лист, черен пипер, магданоз, сол диетична...и водичка, в тенжера да поври до омекване.  
Аленна

Дано да са ти в полза.

# 347
 Hug Благодаря ви ,момичета ,за консулта.  Hug
Аз досега не се осмелявах да купувам  newsm78,че вече съм в шах с наще стоки  #Crazy #2gunfire.
Всъщност процента мазнини трябва да следя колко е?Нали? newsm78
Оф ,направих едно постно зеле ама нещо не ме наяде.Май ще си варя яйца сега.Явно днеска ще ме мъчи глада,като в оная реклама:Гладна съм ,гладна съм ... Joy

# 348
Защото много пъти се задава този въпрос ето какво намерих и аз не съм го спазвала
 Стр. 42.: “… Ако сте в ударната фаза, която трае от един до седем дни според случая - според килограмите, които желаете да свалите, според възрастта ви, според историята на свръхтеглото ви, в зависимост  от това откога го имате, колко диети сте спазвали, бързате ли да отслабнете и пр., - имате право на една и половина супени лъжици овесени трици. С връх!          
Във втората фаза със смесеното хранене, можете да минете на две супени лъжици.

И на три - по време на запазването на теглото.
Стигнете ли до окончателното стабилизиране, ТРЯБВА да минете на три!“              

И още нещо - Стр. 77 - “Съществуват различни опаковки, от 250 грама до 10 кг. За индивидуално непрофесионално ползване идеални са пакетчетата от 250 грама. Една супена лъжица овесени трици тежи между 10 и 15 грама. Три супени лъжици дневно прави около 40 грама, така, че пакетчето се свършва за не повече от седмица.”

# 349
  • Там някъде нейде !!!
Вчера бях на МЕТРО-Плевен и си купих от там сирене на Лактея нискомаслено и кашкавал също нискомаслен. Сега си обърках едно омлечте със всичко, и сирене и кашкавал и пуешки жарен бут също от там.

# 350
  • Щастлива мама на 3 слънца
мила аз доколкоео съм запозната тези продукти не се използват в 2-ра фаза, дори и аз в 3-та не си ги позволявам!
Страхотни снимки момичета .....................
целувки на всички  с поводи аз след гала съм плюс 500 и чакам мц днес
нека споделяме какво ядем на галите мисля,че ще ни се отрази добре това
аиде лек ден от мен  Laughing Embarassed Rolling Eyes

# 351
Момичета ,понеже цяла сутрин се ровя в рецептите и ми хрумна нещо: Heart Eyes

Възможно ли е някакси да се подредят рецептите?Както е в другата Готварска книга на форума.Да е разделено за различните периоди:основно,салати ,сосове,десерти.Просто си мисля ,че ще  ни е по-удобно . newsm78 Кажете си мнението и вие.  love001

# 352
Момичета ,понеже цяла сутрин се ровя в рецептите и ми хрумна нещо: Heart Eyes

Възможно ли е някакси да се подредят рецептите?Както е в другата Готварска книга на форума.Да е разделено за различните периоди:основно,салати ,сосове,десерти.Просто си мисля ,че ще  ни е по-удобно . newsm78 Кажете си мнението и вие.  love001

аз си мислех същото и за блог-сайта  Blush

май никой не ми отговори на вчерашния въпрос затова ще питам пак...
царевичното нишесте и царевичното брашно едно и също нещо ли е?!

# 353
incendio ---Едното и също  в тях e царевицата
само че не знам теб какво те интересува .Те и двете не стават за режима на Дюкан .Тук използваме пшенични трици и то много рядко. Hug Hug Hug Hug

# 354
incendio ---Едното и също  в тях e царевицата
само че не знам теб какво те интересува .Те и двете не стават за режима на Дюкан .Тук използваме пшенични трици и то много рядко. Hug Hug Hug Hug

намерих няколко дюкански рецепти в които се използва царевично нишесте, обаче тук при мен или изобщо не съществува, или е твърде дълбоко законспирирано, та не мога да го открия в нито един магазин... обаче, има царевично брашно... и понеже аз не съм много наясно с разликата м/у двете, затова питам дали изобщо има такава  newsm78

# 355
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН! БЪРЗАМ ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ -1кг СЪМ ДНЕС НАПРАВО...............  newsm44   newsm44   newsm44  СЪМ НА СЕДМОТО НЕБЕ! ТЪКМО СЕ БЯХ ОТЧАЯЛА, ЗАЩОТО ОТ 10 ДНИ НЕ МЪРДАХ И ДНЕС КАНТАРА МЕ ЗАРАДВА  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy ТОВА СИГУРНО Е ЗАЩОТО ВЧЕРА ЦЯЛ ДЕН БЯХ В ФОРУМА И ВИ ЧЕТОХ / е без да се включа защото нямаше какво да кажа/
Е АЗ СЕ ЗАПИСАХ! ЖЕЛАЯ ВИ ЛЕК И МИНУСОВ ДЕН НА ВСИЧКИ  Hug  Hug  Hug

# 356
Здравейте   love001  love001
Момичета,чудесни сте на срещата.Не мога да ви се нарадвам и непрекъснато се връщам да си ви погледам.Не можах да разконсперирам само Михи.Михи,кажи къде си точно на снимките?
Днес се убедих,че ако искаш мъж да ти свърши работа трябва да му връчиш писменно задачите.Изпратих мъжа ми да пазарува като му поръчах да купи моркови,гъби,салатно зеле,а той се върна с домати,лук и мляко.Нищо от това което му поръчах не беше купил.Просто онемях като се пребра.И с всичкото си нахалство ми вика "Е,нали и това ще ти трябва.Купих го в аванс" #Crazy #Crazy #Crazy

# 357
май никой не ми отговори на вчерашния въпрос затова ще питам пак...
царевичното нишесте и царевичното брашно едно и също нещо ли е?!
ето какво пише в блога по този въпрос + още веднъж за царевичното нишесте

# 358
Здравейте   love001  love001
Момичета,чудесни сте на срещата.Не мога да ви се нарадвам и непрекъснато се връщам да си ви погледам.Не можах да разконсперирам само Михи.Михи,кажи къде си точно на снимките?
Днес се убедих,че ако искаш мъж да ти свърши работа трябва да му връчиш писменно задачите.Изпратих мъжа ми да пазарува като му поръчах да купи моркови,гъби,салатно зеле,а той се върна с домати,лук и мляко.Нищо от това което му поръчах не беше купил.Просто онемях като се пребра.И с всичкото си нахалство ми вика "Е,нали и това ще ти трябва.Купих го в аванс" #Crazy #Crazy #Crazy
Незная къде си incendio,но от момичетата в чужбина знам,че там е известно като майзена.Позволено е по една лъжица от време не време за сгъстяване на сосове.И мисля,че не е същото като брашното

# 359
величка, браво на теб!  Peace да се похвалиш с още много минусчета  Wink

чочосан, проблема с домашните любимци е общ - моичкия е също в кюпа на недоразбралите  ooooh! благодаря за помощта  Hug

михи, присъединявам се към апела да ни кажеш коя точно си ти на снимките  Hug

петинка, много ти благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт