Дюкан най-стриктно спазвам и със успех отслабвам - 166

• 31 519
  • 566
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Снежка - ти хубаво си си взела обезмаслени сирене и кашкавал, ама по принцип те не са особено, да не кажа никак режимни. Като се има предвид и в България как се правят сирената и кашкавалите...

# 362
хем от опит знам,че който пише във форума сваля-хем напоследък се повъртам и не пиша и.....задържам . Hug
Много сте хубави всички на срещата в Пловдив.И на мен ми се видяхте малко-само гости-от Пловдив май че няма представители.И аз не разбрах кои са Монрое и Михи69.Другите всички вече ги познавам. smile3525 smile3525 smile3525
Светлат-ама малката принцеса е хубавица на майка си-не че таткото е лош,ама ти е одрала кожата.Симпатяга!! smile3501 smile3501 smile3501
При нас за разлика от вчера днес е слънчево но към 10-12 градуса.Приятно за разходка и  newsm75 1dishes wash hang 1ironing
Аз минавам отново на схема 5П/5ПЗ.Имам чувството че психически съм се затормозила с протеиновите дни-когато съм на протеини,ходя на smile3550 2 пъти за 5 дена и нищо не свалям.Даже качвам-грамчета,ама +. newsm45Когато съм на ПЗ-нямам проблеми и свалям.Ама 1 кг. го боря вече близо 2 седмици-календарни..ами и с е мерките е така. smile3515 newsm61 smile3511Но....не бързам за никъде-ще успея. newsm10
ооо Михи69 видях те в далечината!!! Hug Hug HugМного си готина!!
Боже мирка75 сега ти разгледах снимките-невероятна промяна и излъчване момиче!!!браво!!!!! newsm74 newsm74 newsm74

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 15:21 от рошава

# 363
 Привет! Включвам се много набързо по повод въпроса на incendio - царевично нишесте и царевично брашно са две различни неща... нишестето е позволено по 1 чаена лъжичка за сгъстяване на сосове,но царевичното брашно- не ...използва се чак в трета фаза при приготвяне на качамак за галите...съветът е да се избягва употребата и на нишестето...
Сиренето и кашкавала ,дори и нискомаслени,са с висок процент съдържание на мазнини,поне тук в България и не са за втора фаза Hug
Усмихнат и отслабващ ден на всички  Hug
ПП:изпреварили са ме  Heart Eyes
ЕДИТ: Рошава - благодаря за хубавите думи   Blush още има,ама вече много трудно се дават килограмите ... нооо.. няма начин да няма начин ...  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 15:31 от mirka75

# 364
Чочосан, като прочетох поста ти и веднага се сетих за незабравимите инструкции на Цоци за това как се изпраща мъж на пазар тук  (мнение 31 и 32).   hahaha Joy
Цоци Hug , къде се изгуби напоследък newsm78 , много липсваш Sad , дано само всичко е наред при теб.  Praynig Коте, Смайлис - и вие къде сте...  Sad  Hug
Момичета, рецептите в блога са разделени на основно, предястие, салати, десерти, супи и то всичко съответно за П и за ПЗ. Там рецептите освен това и се "проверяват", ако има нещо нередно обикновено има и коментар за това.  Peace

# 365
Уф, Рошава, добре дошла в клуба на "Аз обичам да ходя до тоалетна".  Cry Embarassed

# 366
Петинка smile3532 smile3514
Имам чувството че ще си взема доживотна клубна карта!!! smile3511 smile3513

# 367
  • малко градче
Ей , здравейте! Питах в предишната тема, но НИКОИ НЕ МЕ ВЗЕ НАСЕРИОЗНО Weary Weary Weary. Трябва ли задължително да се пият някакви витамини по време на режима или е желателно?    Благодаря ви!    Айде и аз като се записах да тръгна надолу, че задържам от две- три седмици. Тази седмица имах -1кг., ама пуста лакомия наваксах го в ПЗ дните    newsm45 newsm45

# 368
михи, ама ти си била голяма сладурана  Hug да вземеш да си щракаш и главата като си пускаш снимки в подписа  Peace

мирка,   bouquet Hug благодаря за разяснението  Wink

blumchen_fee, за блога - всекидневно го преглеждам по N-брой пъти, за да открия рецептата, която съм видяла преди няколко дни... идеята ми беше, че (лично мое мнение, не натоварвам никого с него) май ще е по-удобно рецептите да се разделят освен на принцип П/ПЗ, да има и някакво разделение например:
- рецепти за пилешко
- рецепти за телешко
- рецепти за риба
защото тези безкрайни страници на разбъркани рецепти са доста досадни за преглеждане  Blush
това, разбира се, в случай, че е технически възможно и блога го позволява...
също така, искам да отбележа, че думите ми не са критика, а добронамерено предложение, което ако успешно се реализира, би улеснило всички нас!  Hug

# 369
...... Трябва ли задължително да се пият някакви витамини по време на режима или е желателно?....
Не е задължително Hug Hug Hug

# 370
Мама на мишлета, в книгата май пишеше, че може да се взема бирена мая, но аз лично не мога да ти отговоря дали е задължително да е пият витамини.  newsm78
Рошава, аз преди известно време бях пропищяла заради запек. Доста време мина, аз до тоалетна не мога да ида ако не се намеси я чай, я клизма, я свещички. Сериозно се притеснявам и се чудя дали да не включа плод.. Не знам, не знам..  ooooh!

# 371
Снежи,така няма да свалиш мила,само разваляш режима.

Морските историй,лично аз купувам от Метро най-едрите скариди ,леко ги подварявам и подправям само с диетична сол и малко лимонов сок.Чисто и режимно.И се сваля доста от тях.

Мнението ми за шунките съм го изказвала неколкократно-забравила съм ги и не им вярвам на етикетите,позволявам си само и единствено кебапчета на крак,от преработените меса,което не ми се отразява,както и Култура 0.1%.
Стремете се повечето протеини да са чисти или по-малко съмнителни.

Може ли в рецептурника да се отделят примерно само печивата от трици.Часове преглеждам ,като ми трябва примерно хляб или палачинка.Всичко си бях подредила,но щерката ми измъкна лаптопа и вс отиде на кино....

Който иска да поръча нещо от Бг ,поемам отговорност да му го изпратя до дестинацията.

Тони 27,не знам защо,но точно така си те представях,само че по пижама и чехли пред компа и пиеща кафе.Давай момиче,ще успееш,пиши редовно,че си ми стимул и все поглеждам на балкончето............. newsm51

Относно витамините,знам че някои момичета пият купени от аптеката.Моята лекарка ме посъветва да избягвам, меко казано широко рекламираните напоследък,които се изписват на кило.Всъщност каза ми го още преди 3 години,когато се бях запалила пак да раждам и вече бременна ,осъждахме витамините.Пия от време на време пречистени за спортисти.Утре,щом се прибера във Варна,/че в Свищов се ходи само на пазар,но не и на лекар,да ме прощават/ ще си пусна ПКК и урина да сравня с предните изследвания.

Туни,сладурче,нещо ме моташ,я леля ти Зори да ти размаха един показалец,толкоз мацки сме тука,къде поомъжени,къде по-малко поомъжени,къде разведени,къде моми,всичко има,от Елмаз и Гепи ме и другите там олигофренски сайтове,направо ще те разкъсат от яд,с колко мацки разполагаш.Но това в кръга на шегата,иначе и аз се впечатлих от малкия брой присъстващи,в сравнение с миналата година.

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 16:03 от zorita-zoraide

# 372
Мама на мишлета, в книгата май пишеше, че може да се взема бирена мая, но аз лично не мога да ти отговоря дали е задължително да е пият витамини.  newsm78
Рошава, аз преди известно време бях пропищяла заради запек. Доста време мина, аз до тоалетна не мога да ида ако не се намеси я чай, я клизма, я свещички. Сериозно се притеснявам и се чудя дали да не включа плод.. Не знам, не знам..  ooooh!

петинка, от бирената мая не се ли дебелее?!

# 373
Здравейте на всички страхотни мацки и на Туни,снимките са чудесни  newsm10

До incendio миличка виждам че засега не ти е позволено да ползваш царевичното нишесте но искам да ти кажа че ги има във Кауфланд(аз си го взех от Русе),надявам се и в другите да ги има.Съдържанието на 100 г продукт е белтъчини-0,4г;мазнини-0,1г;въглехидрати-86,6г.Продуктът може да съдържа следи от сусам,сухо мляко и яйчен прах.От dolce primaе това което имам,дано съм ти помогнала smile3503

# 374
Цитат от книгата:
Цитат
ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ВЗЕМАТ ВИТАМИНИ?

Препоръчвам го, но не е задължително за кратък период от три до пет дни. Ако обаче втората фаза, смесената, трябва да продължи по-дълго, за да се свалят повече килограми, добре е към храната да се добавят поливитамини, като се избягват големите дози или продължителното приемане, което може да се окаже токсично. На практика често е за предпочитане и е по-полезно да се консумират храни, които бъкат от витамини, да хапвате телешки дроб два пъти седмично, да приемате лъжица бирена мая всяка сутрин и да си правите хубави салати от маруля, сурови чушки, домати и моркови веднага щом ви се разреши да ги включите в диетата.

Общи условия

Активация на акаунт