Дюкан най-стриктно спазвам и със успех отслабвам - 166

• 31 480
  • 566
  •   1
Отговори
# 420
Ти си като мен, nadinka83 - и аз толкова искам да сваля.Оптималният вариант е 5 дни,ако не можеш толкова много  - 4.Но не повече.Ти колко си височка и калкулаторът на Дюкан какви кила ти препоръчва?

# 421
Надинка...това е едно много важно решение..средната продължителност на ударния режим е 5 дни...най-подходящо за отслабване между 10 и 20 кг  bouquet
Мименситке...да не съм чула повече такива думи от теб за себе си #2gunfire Hug
*Танчето*  love001 Нуш...твоя сладкиш ме е спасявал не веднъж, благодаря  love001
лека и отслабваща и много  Hug Hug Hug за всички

за балкончето  bouquet   ani_angel, mihi69, sarlota, vesy1, Taniaa, fei4kata, Петинка, Vall71, vilka42, nush, smil4eto, milla7, *tan4eto*, Дария-3, yosarian, dinae (+ 2 Скрит/и) и 1 Гост

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 22:21 от Dari68

# 422
Цитат
Средната продължителност на ударния режим е пет дни

Тази продължителност позволява на режима да даде най-добри резултати, без да предизвика метаболична реакция и без да досади на прилагащия го. Тя е и най-подходяща за най-желаното отслабване - между 10 и 20 кила. Ще видим накрая на главата очакваните резултати в цифри.

За отслабване по-малко от 10 килограма

За подобна не толкова амбициозна цел най-добрата продължителност на ударния период е от три дни, след които може без усилие да се премине към следващата фаза.

# 423
До "*tan4eto*" - Дано Дечко е по-добре вече Praynig И за реванша е ясно, че ще НИ го дадеш! Само едно не разбрах - защо мислиш, че вчера бяхме пълен комплект? Аз лично съм разочарован от броя на присъстващите Crossing Arms
Е сега образно казано Laughing, надявам се да се явиш и на следващата среща Wink

Ванеска и аз искам да се видим на 4-ти Hug, липсваш ми Sad
Венерас нали ще дойдеш и ти на 4-ти Praynig. Я не се гледай така критично на снимките Crossing Arms, на живо си толкова сладка и слаба, а за бомбите да не говорим, уаал bombs. Тунинг, как е да седнеш до такава мацка а  newsm08
Монро така ме е яд, че още не сме се запознали Crossing Arms, хайде ела до Сф Mr. Green
Светлат на тази снимка сте много сладки с любимия  Hug, пу-пу Wink
Татитче Hug вече си на крачка от целта, голямо бравос. Ще бъдеш прекрасна булка, ако знаеш как чакам да те видя  Heart Eyes
Марчела стискам ти палци бързо да оздравееш Flowers Four Leaf Clover
Дари     love001  love001  love001

# 424
Здравейте момичета!Бях на село 10 дни, колко много сте изписали!Ще се връщам назад да чета,а утре ще се премеря и докладвам за резултатите.Лека нощ.

# 425
До "*tan4eto*" - Как да е? Схвана ми се вратлето tooth

# 426
Здравейте на всички   bouquet
Преди 6 месеца спрях цигарите и бавно, но славно качих 8 килца, който ми пречат да влизам в дрешките от моя гардероб  Cry
Реших да поправя тази ситуация и преди 8 дена почнах да Дюканствам и аз заедно с вас...обаче ... през първите 5 дена на протеини свалих едва 2 килограма и като минах на ПЗ си ги върнах обратно и сега съм малко обезсърчена ooooh!
Сега съм 63 кг, а целта ми е да съм си отново 55 кг.
Като ви гледам на снимките, какви резултати давате вие и как слабеете с часове си мисля,че аз нещо бъркам май и искам да ви питам дали количеството храна, която може да се приема не е от основно значение , защото аз си хапвам с голям апетит и по много от разрешените храни осланяйки се на написаното,че от тях може да се яде "на корем" .  newsm78
Моля, помагайте със съвети  Praynig

# 427
Дария-3 -А как ти звучи 3  КГ кг за 1 месец и 9 дни това е моето постижение
Първо здравей
второ за 5 дни прекрасен резултат.
3--къде прочете че се сваля с часове. Предполага се , че щом си започнала режима си прочела първа страница .Там направи ли ти впечатление едно изречение.
Чичко Дюкан казва 10 дни -1 кг
Е има и богопомазани, но повечето не сме от тях.
Казваш, че поглъщаш като ламята  Спаска много храна  от разрешената,  какво по точно .Колко трици .Колко вода пиеш. Колко месо ядеш и  колко е зеленчука. Много въпроси.  Чакам отговор .
всички МИНАВАТ ПРЕЗ ТОВА СВАЛЯТ КАЧВАТ И ПАК НО ,ЗА ДА УСПЕЕШ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪОРАЖИШ С ТЪРПЕНИЕ НЕ ГЛЕДАЙ КАК СВАЛЯТ ДРУГИТЕ ТЪРСИ ТИ ОТ КАКВО СВАЛЯШ И ОТ КАКВО ЗАДЪРЖАШ #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 00:41 от mihi69

# 428
тунинг, нещо не мога да отворя снимките  newsm78 проблема дали е само в моя "телевизор"  newsm78

михи, идвам ти на гости - слагай масата  Crazy а това с масата за бал беше брутално  smile3556 smile3545 ще ги сънувам вкусотиите  Blush  Hug

# 429
incendio  Hug Hug Hug Hug Hug HugЧакам те ще ги направим с продукти разрешени от Дюкан. У нас винаги е пълно с гости   chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef

# 430
Ами той че е прекрасен резултат за първите 5 дена така е и аз от това не се оплаквам, но факта, че като почнах и зеленчуците си ги върнах пак и  ми става гадничко Rolling Eyes
А относно изказването ми за  свалянето с часовете не го приемай буквално де, исках да кажа,че резултатите ви са много добри ама май не се изразих правилно  Embarassed
Сега да опиша дневното си менюто:
закуска: 1 кофичка кисело мляко 0,1% с 3 супени лъжици трици
обяд: много месо /около 300гр/  и малко извара
вечеря: 1 риба около 200-250гр +  1 кофичка кисело мляко
2 литра вода
/това беше в дните на П/

а сега , когато съм на ПЗ , същото количество месо+ мляко и трици, но в допълнение и със зеленчуци.

*А за четенето на темите...четох доста...и ако толкова е лошо това,че задавам въпроси,защото съм се почувствала несигурна, няма проблем, ще отида да чета отново и няма много -много да питам ако това дразни по напредналите.
 Rolling Eyes

# 431
У нас винаги е пълно с гости   chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef

ами много ясно, че е пълно... ако ги гощаваш с ТАКИВА чудесии, направо се чудя как не са се пренесли завинаги у вас  Crazy Crazy Crazy а пък ти как си се навила да си изобщо на някаква диета си е чиста мистерия  Crazy Crazy Crazy
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 432
  bouquet
Цитат
*А за четенето на темите...четох доста...и ако толкова е лошо това,че задавам въпроси,защото съм се почувствала несигурна, няма проблем, ще отида да чета отново и няма много -много да питам ако това дразни по напредналите.  
Е това вече беше гадно.
01.09 ч.те ЧАКАМ ЗА ДА ТИ ОТГОВОРЯ  не СИ ПОДРАЗНИЛА НИКОЙ С ВЪПРОСИТЕ СИ това, ЧЕ ТИ КАЗАХ ДА ЧЕТИШ ПЪРВА СТРАНИЦА НЕ Е УПРЕК, ЧЕ НЕ ЗНАЕШ ,А НАЧЕН ДА ПРОЧЕТЕШ ПАК ЗА ДА РАЗБЕРИШ САМА КЪДЕ ГРЕШИШ.
И аз не съм от най-напредналите и още се уча, но едно ще ти кажа. Не се предавай.
Менюто което си дала е добро не виждам проблем освен ако не превишаваш млечните храни  разрешено е 1  кг .на ден.
Зеленчуците са гарнитура към месото .
Продължи и ще видиш. Правила ли си други диети скоро.
incendio--Скъпа колкото повече готвя толкова по-малко ми се яде. Сега си правя режимни вкуснотики и си хапвам .  chef  chef  chef  chef

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 01:21 от mihi69

# 433
Дария-3, менюто ти изглежда добре, но гледай да си го разнообразяваш...
иначе и на мен ми звучи добре...
важно е да знаеш, че когато имаш по-малко кг. за сваляне (под 10) е нормално да сваляш доста по-трудно и бавно, отколкото човек, който има 30-40кг за сваляне... всеки тук може да ти каже, че последните няколко кг. до целта се смъкват най-трудно и бавно...
имай търпение, наблюдавай се добре и виж от какво качваш!
аз например, се оказа, че качвам от киселите краставички - това го разбрах днес и съответно от тук нататък спирам да ги ям... така и ти намери от какво си качила - направи си режим и се наблюдавай...

можеш също да си вземеш сантиметър и да си мериш обиколките - ще видиш, че дори кантара да не мърда, обиколките падат...

ако спортуваш е нормално да качваш кг.

сега се сетих, че съня също е много важен - трябва да спиш, за да сваляш  Crazy не помня обяснението "защо", но ми звучи чудесно...

Peace

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 01:48 от incendio

# 434
 smile3525 mihi69
Това за четенето не го казах ни най-малко за да ти стане гадно,а защото съзнавам,че сигурно ви е писнало от въпроси, но всеки нов идва тук с надеждите и желанията си за успех и се надява на вас и най-вече на съвтеите ви ...
Не мисля да се отказвам и ви чета,защото наистина много ме стимулирате и обнадеждавате. А това за млечните,че не бива да надвишават 1 кг го бях пропуснала и незнаех,че има такова ограничение. Значи от утре намалявам млякото и се надявам на по добри резултати.
Никога до сега не съм се подлагала на никакви диети и сега ми е адски трудно, но съм решена да успея...с ваша помощ и на Дюкан разбира се   Hug

Общи условия

Активация на акаунт