Сълзичка НОЕМВРИийчето отрони, но майчината ласка я прогони!

• 12 222
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Честито на Иринка!  bouquet
Честити месечинки на Али, Калина и Алекс!
Ели, дано всичко е наред Praynig

Аз само да се оплача след снощните акани патила, заспах към 2 и нещо. В 3.30 се събудих от голям рев- скачам, а Рая спи и плаче насън. Аз люлея кошарата, шшшткам и така през 15 мин до сутринта. Направо сега едва гледам. А, единия път за да се успокои и дадох да суче- сука 30мин без да се събужда- не ми го беше правила това. Чак сутринта успях да поспя 2часа без прекъсване. ooooh!
Племенникът ми е на 2г2мес и е така- плаче насън от зъби... Дано ако са наистина зъби, да излизат по-бързо, че ако 2години не мога да спя- ще полудея. Направо се чувствам като след изписването от болницата с бебе на няколко дни  ooooh!

Алекса, страхотно ти е момчето- бонбон! Peace

# 31
Дани, тук можеш да прочетеш за Превенар.
http://www.framar.bg/prevenar-antipnevmokok.vaxina-pid30012945.html
На мен ми препоръча да я направим наш приятел, който е най-добрият детски пулмолог в Русе. Освен това в края на декември лежахме в Инфекциозна болница заради колкюша и там лекарите също съветваха майките да я поставят на децата си.
Сестра ми живее е Германия и там тази ваксина е задължителна и се поема от тяхната здравна каса. И на двете ми племеннички е поставяна едновременно с Пентаксима.

# 32
  • София
dani_gangova ти спомена ,че искате да правите кръщенката в Бачково.Някаква информация имаш ли как става,колко струва ,ако имаш ще съм благодарна да я споделиш.Ние ще отидем и до там ,но ако знаеш нещо ще ми е от полза.

НЕ НЯМАМ ИНФОРМАЦИЯ НО И АЗ СМЯТАМ ДА ОТИДА ДО ТАМ ПЪРВО ДА ПРОВЕРИМ КАК СТОЯТ НЕЩАТА
Моята информация е от преди 2 год., като кръстихме Косьо - не записват часове, плаща се такса 20 лв. в канцеларията и се показва кръщелното на кръстницата. Кръщенетата се правят в параклиса, а не в Църквата, на отеца,  който извърши тайнството се дават пари по желание.

Я, да питам някой ще пробива ли ушички на 25-ти? Ние няма тази година, рано ни е, май!

# 33
Момичета, можете ли да ми кажете какви са цените на доставките от Next, че не можах да се ориентирам в сайта. Embarassed И дали нещата си отговарят на номерациите. Разгледах първо вашите покупки, после нещата в сайта, има разкошни неща, особено за момиченца. Аз за Миша харесах цял гардероб летни роклички Flutter

Извинявайте, че така накратко и служебно, но Косето спи в стаята с компютъра и не искам много да му тракам на главата.

# 34
Много скъпа тая ваксина бе  #Crazy лелееее как ни обират не е истина за сметка на здравето на децатаа ни  #2gunfire Огорчена съм  Tired

# 35
Здравейте
Честито на всички рожденници и месечинки smile3525 smile3525 smile3525

Лейди,много се радвам,че детенцето е добре
Сега да споделя и за акането-миналата седмица Ивко не беше акал 3 дни и през ноща на 4-я ден така се напъваше милото,че направо ми идеше да се гръмна.Отидохме на лекар и тя малко ми се накара,че все още не съм му дала пюре и сокче.Така в продължение на 7 дни,всяка сутрин му давах дуфалак и редувахме Мил Мил с Аптамил Комфорт.За сега сме супер,акаме по веднъж на ден .ако искате опитайте с дуфалак,при нас помогна

Нещо имам проблем с компа и затова влизам като гост,аначе съм /hana30

# 36
Много скъпа тая ваксина бе  #Crazy лелееее как ни обират не е истина за сметка на здравето на децатаа ни  #2gunfire Огорчена съм  Tired
То да беше само това...

# 37
Феъри доколкото знам цената е 1,30 лири на килограм и цената на куриера-да ти го доставят.Ама питай пак в темата.
Аз поръчвам ама разчитам на сестра ми-казва ми колко пари и аз пращам.

Руми и аз мислех да пробивам ушите на Аните, но една козметичка ми каза да изчакам още два месеца-защото сега се оформяли ушичките и има вероятност дупките да отидат накриво после.Иначе ние обеци имаме откакто се е родила.Свеки купи страхотни малки халкички.

*siska*  все ще питам-мъжо е лекар и твърди, че коклюш в България няма от много години.Стана ми интересно.Това всъщност е магарешка кашлица нали.Я разкажи малко повече.

# 38
                        На Иринка да и е честит слънчевия празник!!!
                Здрава, усмихната, спокойна и много обичана!

http://www.youtube.com/watch?v=ILRe9dHyby8

Честито на днешните месечинки!

Феъри, на някои марки нещата са умалени (поне с един размер). На NEXT мисля са точни. На Яна и взех рокличка за 6-9 месеца и точно тогава ще може да си я носи. Като гледам и отсега май ще и става Laughing Поръчала съм дънки, тениски, маратонки, а от друг сайт якенце и бодита, но след някоя-друга седмица ще мога да кажа за размерите. Ако искаш таблици с размери и реално сантиметърче за номера на обувки, пиши, ще ти ги пусна.
Схема: Цена, примерно J12. 12+10%+1.30=J14.50-сумата, която трябва да платиш. Отделно е за куриера в БГ.

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 13:42 от Бубе

# 39
  • София
Аз само да напомня за нас Hug
При нас нищо ново, затова и не пиша, но ви чета Flutter
Целувки на всички мами и бебоци Heart Eyes Hug

# 40
Ели, не само че има коклюш, но и откакто някои много "модерни и разбиращи" майки отказват да ваксинират децата си, случаите зачестяват. Интересното е, че боледуват и ваксинирани деца, но при тях протича много по-леко. При нас заразяването стана от баткото, който е ваксиниран, но никой не подозираше, че неговата кашлица е от коклюш, защото симптомите при ваксинираните деца не са толкова характерни. Всички лекари казваха - лека пневмония. В средата на декември Влади започна леко да покашля - по 7-8 пъти на ден. Педиатърката го прегледа и каза, че според нея кашлицата е от секрети, които се стичат в гърлото. Така една седмица. След това започна да се влошава - особено нощем, толкова силни бяха пристъпите, че чак се задушаваше. Лошото беше, че не знаехме какво му има и как да му помогнем. Една сутрин вече не издържах и отидохме в детското отделение на Александровска болница. Там лекарката само като го чу как кашля, предположи, че може да е колкюш и ни насочи към Инфекциозна. Изписаха ни точно на 31.12., но пристъпите продължиха до края на януари. Старите хора казват, че кашлицата си отива след като се навърлува. Разказвам ви всичко в резюме, но какво ми е било - само аз си знам. Лекарите наричат тази болест "убиец на бебетата". Добре, че Влади се роди едро бебе, иначе не знам как щеше да се пребори.
Сега гледам да е по-често на чист въздух, използваме всяка възможност да сме извън София, по майските празници ще ходим в Сандански.
Ако нещо по-конкретно ви интересува - аз съм насреща. От многото разговори с лекари разбрах, че при всяка кашлица, която продължава повече от 7-8 седмици, детето трябва да се изследва да коклюш, независимо че е ваксинирано.

# 41
Сиска благодаря мила.Знам, че си преживяла много, но важното е че всичко е наред вече. Hug

# 42
*siska* Hug Направо не мога да си представя, през какво сте минали, но важното е, че вече всичко е наред  Hug

# 43
Галя  newsm10 и аз се подписах!

Колкото и да не ни се вярва, особено с това време навън - Пролетта дойде!!!

аз хубаво си пиша тука, а навънка се сипе снежец....  cold направо нЕмам думи  smile3544 smile3544 smile3544

# 44
Слава Богу, че е добре детенцето!!!  Praynig
Майка ми ми казваше, че станеш ли майка, край със спокойствието, ама аз не й вярвах докато не родих. И чак сега разбрах, че по-хубаво пожелание от това да си здрав няма. Така че, нека всички да сме здрави, останалото е Божа работа  Hug
newsm10 smile3521 smile3521

Малееее верно цената на тази ваксина си я бива Crazy ooooh!
Алекса голям сладур е малкия, какви хубави и игриви очички има пу-пу страхотен е Hug
Гале и от мен има един подпис Peace
Сиска мога да си представя какво си изживяла с Влади, аз съм преминала през подобно нещо с баткото и и то пак започна от една ваксина. За година и половина ние бяхме 3 пъти в болница и последния път беше лятото - аз бременна в 7 месец ... Затова винаги си пожелавам всички да сме здрави, всичко останало се постига с много труд и постоянство, но нямаш ли здраве нямаш нищо...

Ние бяхме на разходка - то е облачно ама поне не духа и ми се стори, че не е много студено - да, ама само така ми се е сторило - навън е кучешки студ - въпреки това изкарахме 1 час поне да глътнат малко въздух, че особено баткото ни се побърка да стои все в къщи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт