Намаления и разпродажби Пролет-Лято 2009!

• 56 994
  • 447
  •   1
Отговори
# 165

Кога успяха - в края на миналата седмица ходих, но нямаше още нищо. На всичко ли е 40 %, защото си харесах едни дънки?

# 166
  • Countryside
7 seconds нещо интересно, главно банските ме вълнуват?

# 167
  • Sofia

Кога успяха - в края на миналата седмица ходих, но нямаше още нищо. На всичко ли е 40 %, защото си харесах едни дънки?

Orsay на Витошка - не всичко е 40%, само някои стоки. Точно дънките не бяха - и аз ги дебна Heart Eyes
За този в МОЛ - сигурно също е само на някои артикули.

# 168
Мотиви - 30% и има хубави неща

# 169
Orsay на Витошка - не всичко е 40%, само някои стоки. Точно дънките не бяха - и аз ги дебна Heart Eyes

Ако издебнеш намаление на дънките, обади  Wink

В Бенетон какво е положението, дали има по-голямо намаление вече  Thinking

# 170
  • София
Puma-30 %

# 171
  • Beyond the Frontiers
TALLY WEIJL - 50% намаление

# 172
  • София

Ако издебнеш намаление на дънките, обади  Wink

В Бенетон какво е положението, дали има по-голямо намаление вече  Thinking
в Orsay в мола намалението е също 40%.
в бенетон-а- също нищо ново. инфото е отпреди малко  Laughing
манго- 70%

# 173
в бенетон-а- също нищо ново. инфото е отпреди малко  Laughing

Мерси  Simple Smile
Ако стане 70 % или нещо подобно, пишете, че и там едни дънки дебна...Не е лесно  Laughing

# 174
  • Countryside
Нати, то дънки не останаха в Бенетона  Laughing На -50% имаше само 2 модела и нямаше номера. Иди провери все пак, нали ти е наблизо  Wink
По темата Адидас 30-50%, купих си супер бански  Sunglasses

# 175
Нати, то дънки не останаха в Бенетона  Laughing На -50% имаше само 2 модела и нямаше номера. Иди провери все пак, нали ти е наблизо  Wink

В Мола ли? Миналата седмица ходих и имаше само 2 модела наистина, а и номера нямаше, но моя го имаше, защото е малък  Laughing Ще взема да намина наистина пак.

# 176
  • Countryside
Аз ходих на Витошка, че ми е по-удобно, в Мола е ужас почивните дни. Ако носиш малък номер нямаш проблем, аз не нося та ...за мен нямаше.  Rolling Eyes

# 177
Аз ходих на Витошка, че ми е по-удобно, в Мола е ужас почивните дни. Ако носиш малък номер нямаш проблем, аз не нося та ...за мен нямаше.  Rolling Eyes

Аз в Мола си харесах, надявам се да са останали.
На Витошка също ходих, но там ги няма тези модели от Мола. Всъщност имаше само 1 модел, който изобщо не ми хареса.

# 178
  • Countryside
Нати, ако ходиш до Мола виж дали Хъш Пъпис имат намаление, моля те  Flutter

# 179
По темата Адидас 30-50%, купих си супер бански  Sunglasses

Адидас на Витошка ли?

Общи условия

Активация на акаунт