Намаления и разпродажби Пролет-Лято 2009!

• 56 950
  • 447
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В  Зара Всичко е -50%, поне в тези на Ангел Кънчев както и на Солунска.
Някой имали повече информация за намалението в mothercare? Миналата седмица имаше частично намаление -30%,но само на определени летни дрешки. Сега всичко ли е намаление и колко е всъщност намалението?

Сега пише 50%,но реално повечето са на 30% или 40%.

# 271
  • around the world
Някой имали повече информация за намалението в mothercare? Миналата седмица имаше частично намаление -30%,но само на определени летни дрешки. Сега всичко ли е намаление и колко е всъщност намалението?

bouquet
А само детски дрешк ли са намалени или и одеяла, чаршафи и други неща?

# 272
  • на тавана в кошницата
Благодаря Ви момичета. Levi's за същия, но не намерих индекса  Embarassed

# 273
  • София

bouquet
А само детски дрешк ли са намалени или и одеяла, чаршафи и други неща?

Аз само дрешките гледах,за другите неща не мога да кажа.

# 274
В Елизабет до -50%.Днес се обзаведох с три чудни роклички-за 40,50 и 60 лева съответно.

# 275
Някой ходи ли lвече до Солун в mediterraneancosmos мола, за да сподели впечатления?

# 276
Някой ходи ли lвече до Солун в mediterraneancosmos мола, за да сподели впечатления?
и аз това чакам Peace

# 277
  • На ръба..
Във Варна - Geox, Benneton, Levi's  има до 50 % намаление.

# 278
Май е рано още за намаления там?Не са ли август?

# 279
От 15-ти юли започват. Но незнам до кога продължават.

# 280
Аз в понеделник ходих за намаленията в Солун. В космоса нишо нямаше, по центъра също. В зара и бершка по витрините пишеше 40%, но реално нямаше нищо намалено. Виждаше се, че оправят нещата за намаленията,но кой да чака. Купих си само някакви дреболийки,като да не се връщам с празни ръце.

# 281
Имам въпрос:
Кога започват 70 % -те  намаленията в GEOX   Laughing Laughing Laughing детски обувки.
Миналата година като се върнахме от морето 17 август  бяха  вече посвършили номерата, та сега в никакъв случай не искам да изпускам...

# 282
  • София
Има голяма разпродажба в магазина на Миролио на Графа. Блузи 10 лв., поли 10 лв., сака 25 лв., но много са го обрали от към номера.

# 283
Къде точно се намира този Миролио на Графа?

# 284
Срещу началото на зеленчуковия пазар (идвайки от Попа) Peace

Общи условия

Активация на акаунт