Намаления и разпродажби Пролет-Лято 2009!

• 56 964
  • 447
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Някой знае ли дали в Marks & Spencer има вече намаление?

# 226
Още са паднали цените в Мола. Всеки магазин- 50%, 70%. Супер!
Август месец Мола ще е магазин за 1 лев. hahaha

Joy Joy Joy

# 227
в Манго - ввъв Варна
 има намаление до 70% Peace

# 228
  • У дома !
Момичета знаете ли как е положението с намаленията при MISS SIXTY?
Интересувам се най-вече от този топ
 http://www.misssixty.com/item/store/MISS+SIXTY/tskay/5999F2F1/rr … 30OW/areaid//sts/

50% Peace

# 229
Adidas в Стара Загора-25% на някои стоки Peace Обзаведох се с потниче за 55 лв, струващо преди 73.

# 230
Дали има намаления в Охбол в Пловдив

# 231
  • София

В Сити центъра има, но не помня колко процента беше  Embarassed Има намаления във всички магазини там Peace

# 232
  • София
Момичета, много ви моля, ако някой види някъде детски маратонки, ама с лепенки (че малкия не може да връзва връзки) да свирка  Praynig

Днес обиколих спортните магазини по Витошка (адидаса, спорт-депо, геокса - абе каквито срещнах) и никъде няма маратонки с лепенки, номер 31 и по възможност да не са бели  Twisted Evil аз уж сега по-изгодно да ги взема, преди да пуснат новите си колекции, а то  Whistling
Харесах едни пуми, идеално отговарящи на описанието, освен на номера...бяха 30, т.е. съвсееем по крака, определено сме за 31.

# 233
  • София

В Сити центъра има, но не помня колко процента беше  Embarassed Има намаления във всички магазини там Peace
Наистина ли Simple Smile,онзи ден ходих специално и все още нямаше там?

mama_na_misho ,la coste имат,но са два цвята-бяло и черно./60 лв май бяха/
Адидас имат един много готин син модел,но незная как е номерацията.Имат го в магазина на Витошка.
И найк имат един,черно с бяло май беше...Не бяха чисто черни./адидаса и найк са по 50тина/

# 234
  • София
mama_na_misho имаше с лепенки в бенетон-а но не знам вече какво е останало, до понеделни имаше останали повече дрехи и обувки за по-големите деца отколкото за 2-3 годишните например. та там и днес има намаление все още Peace маратноките бяха тъмносини с бяло и червен и с бяло, с 2 броя лепнеки.
а в геокса има ли намаления на мартонките, по малките номера и дамските? Peace
70% в мотиви в мола, има много симпатични обувки, някои от които са отгоре естетвена кожа, вътре изкуствени. цени- 30- 48 лева на това което гледах. това вкл. чехли и затворени обувки на ток Peace
30% в хъш пъпис
калиопе- 70%
почти няма магазин в мола който да е без намаление.
КиК 30% също, някой беше писал тук Peace

# 235
  • София
В Geox има намаление,да.40%...(И има голям избор на детски).
Скоро трябва да го увеличат,ако още не са...
АЗ чакам в Хъш Пъписа да стане 50 Simple Smile

# 236
  • София
В Geox има намаление,да.40%...(И има голям избор на детски).
Скоро трябва да го увеличат,ако още не са...
АЗ чакам в Хъш Пъписа да стане 50 Simple Smile
ооо много благодаря  Hug Hug
а маминските маратонки как са  Laughing

хъш пъписа според мен поне след 2-3 седмици че тамън почнаха с намаленията Peace

# 237
Много готини маратонки за мами и деца гледах в магазина на ПУМА в търговския комплекс Friends на бул.Тодор Каблешков онзи ден.Имаха и 50% намаление.Не знам дали имаше с лепки обаче или бяха с връзки,само хвърлих поглед на детските,че бях тръгнала по друг повод натам,към магазина на Чиполино.Дадоха ми визитка,имат сайт онлайн,може да се види има ли маратонки с лепки:

www.dvsportbg.com

Иначе в Мола се мотах същия ден ,наистина имаше доста намаления.В Бенетон гледах доста детски дрешки и обувки на поносими цени с намалението,както и доста изгодни блузета за нас.А Калиопе бяха изкарала някакви боклучаци,които намалили,а бяха прибрали голяма част от колекцията.Много тъпо.

В Хъш Пъписа харесах едни сандали,но ще чакам 50%,че са скъпички.В Мандарин има ли намаление,че в него не влчзох,че бях грохнала?

# 238
  • София
ДесиХ2  в мандарина със сигурност има намаление и мисля че беше 50% . една колежка си купи в началото на седмицата едни оранжеви сандалки от там  Grinning
в калиопето наистина има доста боклуци, ама явно си има и фенове.... Wink

# 239
ДесиХ2  в мандарина със сигурност има намаление и мисля че беше 50% . една колежка си купи в началото на седмицата едни оранжеви сандалки от там  Grinning
в Калиопето наистина има доста боклуци, ама явно си има и фенове.... Wink
АмА преди намаленията имаше читави неща,а сега са измъкнали някакви парцаляци и са им сложили намаления,Явно някаква продажна тактика,знам ли.Ще отида до Мандарина немпременно,че си бях заплюла едни обувчета там.

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 10:35 от ДесиХ2

Общи условия

Активация на акаунт