Намаления и разпродажби Пролет-Лято 2009!

• 56 950
  • 447
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
В Naf Naf  има страхотно намаление. Взех си рокля от 200лв на 80лв. Цяло лято я дебнах  Heart Eyes

# 286
  • София
Къде има  Naf Naf в София?

# 287
  • Варна
В софия не знам, но има в мол варна  Peace

# 288
Някой ходил ли е скоро в Rinascimento, да сподели има ли нещо интересно или намаления?

# 289
Някой ходил ли е скоро в Rinascimento, да сподели има ли нещо интересно или намаления?

Да, на обяд ходих. Има намаление, има и що-годе избор, но нещо намалението не ми харесва - реално е около 20-30 % - нищо работа.

# 290
  • Countryside
Наф Наф има в ЦУМ  Wink
Андрюс и Андрюс лейди -50%

# 291
днес в аутлет центъра в младост - в хот спот - хубави намаления и модели, кофти е, че нямат много номера

в геокс са мн хубави намаленията, 90 лв за сандалче е супер, само дето пак не ми харесват моделите им, без два, които пък не ми стоят добре ooooh! някой би ли могъл да ми препоръча пак марка, известна с УДОБСТВО, но и дизайн: към къде да се запътвам, изобщо не ми се рискува Praynig Hug

# 292

Да, на обяд ходих. Има намаление, има и що-годе избор, но нещо намалението не ми харесва - реално е около 20-30 % - нищо работа.

Мерси!   bouquet

# 293
лееееко офф, но, ако някой има отговор  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413637.new#new

# 294
В КЕНВЕЛО в СКАЙ СИТИ има намаления до 70%,намират се и номера.Май пишеше че намалението е до 31.07

# 295
Колко процента е намалението в Манго? Би трябвало да има някакво, нали?  Whistling

Намалението в Кенвело звучи много добре, но никога нищо не съм успявала да си взема оттам.
Или моделите не ми харесват, или не ми стои добре дрехата. Не ми пасват нещо тяхните кройки и това е! Crossing Arms

# 296
Колко процента е намалението в Манго? Би трябвало да има някакво, нали?  Whistling

Намалението в Кенвело звучи много добре, но никога нищо не съм успявала да си взема оттам.
Или моделите не ми харесват, или не ми стои добре дрехата. Не ми пасват нещо тяхните кройки и това е! Crossing Arms
Всичко там свърши, има нова колекция в Манго, останали са само ограничени бройки от старата колекция.

# 297

Всичко там свърши, има нова колекция в Манго, останали са само ограничени бройки от старата колекция.
В манго има избор на номера на хубави дънки и якенца все още.

# 298

Уау ...  Shocked  Mr. Green Много рано тази година Simple Smile

Днес минах през Спорт Депо в Младост 4. Намаления: Адидиас - 25%, Найк - 30%, Лотто - 40%
После през Принсес Аутлет-а пак в Младост 4 - нищо интерсно.
Скай Сити - В Аристон С има 50% намаление. Харесах си страхотна, елегантна рокля, но не ми стана - 66 лв, намалена от около 120 лв.
В Кенвело наистина е до 70% намалението. Харесах си едни спортни зелени панталони - 25 лв, но и те не ми станаха нещо. Имаха само XS останали, S размер нямаше.

И тъй като нищо не успях да си купя, накрая се наплюсках с пица и салата. Така де ... следващия път пак нищо да не ми стане!  Mr. Green Все пак и по-евтино ми излиза!  Mr. Green

А в Дика и Orsay какво е положението? Днес не ми останаха сили да стигна до там! Crazy

# 299
  • гр.София
Някой знае ли дали има намаления и какви в Премамам

Общи условия

Активация на акаунт