"СТАМБОЛИЙСКИ ни събира и на кафе и на бира!&a

• 25 194
  • 367
  •   1
Отговори
# 255
Еее как може да се притеснява някой, че няма да го приемем,добре дошла,дано повече майчета от града ни се присъединят,все се надявам да изкочи и някой познат,все пак съм учила в града до 8 клас Rolling Eyes Hug Разказвай за вас!

# 256
  • София
   Mila_lev, добре дошла   friendship. Разбира се, че те приемаме  Hug. Пиши без да се притесняваш. Напоследък, както си видяла, темичката позамря. Надявам се отново да се активизираме  Peace.

# 257
Много ви благодаря момичета! HugМного сте мили! Приятно ми е  да се запознаем!Ами какво да ви кажа повече за мен newsm78 ..?Родих сина си Петър през миналата година на 22 юни 2009г. чрез планово секцио в болница "Торакс" в град Пловдив.Той е нашата гордост и най-голямото ни постижение!  GrinningЗаедно сме с моя любим мъж от близо 6 години, нямяме брак.Той е роден на 20 април 1976 год.Завършила съм средното си образование в гимназиятя в гр.Стамболийски.След което учих в Земеделски колеж в гр.Пловдив.Мъжът ми е ветеринарен лекар в лечебницата в  нашия град.В момента съм в майчинство, като времето ми е изцяло ангажирано с грижите към детето.Знаете как е !:)Едва вечер успявам да си "открадна" малко време за себе си,както казваха в една реклама,но тогава за какво по-напред!...Е,естествено и бабите дават по едно рамо понякога немога да се оплача.
Това е в общи линии.Ще се радвам ако ме впишите и мен на 1-вата страница наред с другите мами от града. GrinningЩе следя темичката.Благадаря още веднъж!
Лека вечер!!!
А забравих да кажа че името ми е Милка но приятелите ме наричат Мила. Simple Smile

# 258
Мила а родом си от града така ли?
  Имате ли домашен любимец? newsm78

И ние нямаме брак но това не ни пречи да се обичаме вече 10 години,
 Гледам мъжа ти е по-голям от теб,и ние сме така 11 год разлика Whistling

Да ви е жив и здрав малкия!

# 259
  • София
  Мила, браво за изчерпателната информация  Peace. Относно 1-вата страничка, можеш да пишеш ЛС на мама zwetellina. Тя ни е отговорник по оформлението  Hug. Предполагам, че следи темичката, макар, че не се е разписвала скоро  Thinking.

Вие от коя страна на гарата живеете? Детенцето на таткото ли е кръстено? Извинявай, че те обсипах с въпроси, като махленка  Laughing.

# 260
Добър вечер,момичета! Simple Smile
Най-после да седна пред компютъра!Днес детето ми беше много неспокойно цял ден.Мъчат го зъбките,милото, и само мрънка ли мрънка...Почти не е спал през деня.А аз съм адски изморена.
Домашен любимец в момента нямяме.Имахме до преди 2 години страхотно куче но се отрови нещо горкото и дори и мъжа ми не успя да го спаси.Оттогава не сме си взимали, макар че страшно много обичаме животните, но те искат доста грижи а в момента нямаме тази възможност.Може би като поотрасне детето ще помислим и по този въпрос.Чувала съм че е много полезно за малчуганите да растат заедно животинка.
 Аз също смятам като Ели, че брака е излишно нещо когато 2-ма души се обичат.Иначе разликата ни е 8 год. но така сме си свикнали заедно ,че сякаш сме на една възраст.На един акъл сме, както се казва. Simple Smile
Детенцето ни е кръстено на таткото ,както се досеща Dori Simple Smile
Ще пиша на zwetellina Л.С. по -нататък.Аз като поразгледах първата страница установих ,че познавам лично няколко от мамите които са писали,  но в придишни теми като например Dimi,Verdat,Calathea,MimSSS.Сигурно и с други се познавам ,ако не лично ,то задочно.Все пак сме малко градче и няма начин да не сме се засичали из улиците.Ели,с тебе сме почти на една възраст. GrinningТи в гимназията ли си учила или в "Христо Смирненски"?Сигурно е много хубаво да живееш в голям град.Нашето градче също не е лошо,но напоследък доста позамря.Няма човек къде да излезне да се позабавлява.Аз иначе живея от стратата на гарата на ул."Гоце Делчев "ако ви говори нещо.Това е 2-рата успоредна на ул."Васил Левски".
Засега е това от мен момичета.Аз ще си лягам че очите ми се затварят!
Лека нощ!!! Hug

# 261
Аз учих в Христо Смирненски до 8 клас,после в Пловдив Hug
 Иначе и аз съм от страната на (Васил Левски улицата) на Райко Даскалов Crazy Hug

# 262
  • София
Mila_lev, как е детенцето. Това първите зъбета ли са  newsm47.
Относно градчето и аз съм на мнение, че сега е по-мрачно (по отношение на хората). Надявам се това да се промени, както беше при моята ранна младост  Laughing. Спомням си с носталгия за безгрижните дни, без дрога и насилие. Хайде да гледам позитвно напред, да не се натъжаваме  Hug.

Другите момичета, бойкот ли правят, че не се разписват  Naughty  Wink.

# 263
  • гр. Пловдив
Ей, тук съм!  wavey
Малко по-късно ще се разпиша.
Добре дошла на Мила_лев.  Hug

# 264
И аз съм тука!
Бройте ме и мен!

# 265
  • гр. Пловдив
Такааа... хоп троп, ей ме на.  Mr. Green
За много години, весели и красиви.  Hug
Честито на патерици на всички рожденици и именници, които моя милост пропусна да поздрави. /умната ми главица не може да се оправдае  Embarassed/
Много студено навън. Излизаш, правиш една крачка и замръзваш.  Nature Snowman Затова с Габи си стоим у дома и си лазим по нервите малко, но качествено.  Twisted Evil
Месец ме дели от започване на работа.
Успяхме да подадем молба и за градинка на Габи след чакане цяла нощ пред заветното заведение. Слава богу, трети сме, но дано е гаранция, че е вътре.  Crazy
Отново добре дошла на Мила!  welcome
Напиши ми на лични кои от личните ти данни искаш да напиша на първа страница и да се виждат всенародно.  Grinning
От мен толкова за сега, че мастилото ми е кът /да се разбира мисловната ми производственост/.  Heart Eyes

# 266
  • София
Месец ме дели от започване на работа.
Успяхме да подадем молба и за градинка на Габи след чакане цяла нощ пред заветното заведение. Слава богу, трети сме, но дано е гаранция, че е вътре.  Crazy

Браво за градината и на есен с песен  Praynig. Предполагам какви трепети е било със записването.
 На теб, с бурзи темпове да се адаптираш отново към работа  Peace. Габи с бабите ли ще се гледа до есен или и тя с теб започва градинка  Thinking.

# 267
  • гр. Пловдив
Свекърва ми ще я гледа. Септември ще започне градина, понеже тук много се държи детето да е навършило 3 години.

# 268
Здравейте, момичета! Simple Smile
 Току що приспах малкия и реших да ви "драсна "някой ред.Вече сме по- спокойни, дано да не е за кратко Praynig!.Двете долни зъбчета ни избиха и сега са в своя растеж. Grinning Станал е обаче доста злояд и направо всяко хранене е просто цяло предизвикателство за мен!То е лъжене, то е мазане, направо нямам думи! feedingОнзи ден го записах дори и на детска кухня и взех  1 път да го пробвам ,но не беше много очарован и почти нищо от основните ястия не хапна, само десерта.Затова реших да  я поотложа малко и да си продължим на пюрета.
  Дано вече поомекне това време, да тръгнем по разходки,че по цял ден в къщи му омръзва на детето а и аз полудявам вече!Вчера по обяд излезнахме на едно бързо "кръгче" до гарата и  толкова интересно му беше ,че стоеше като препариран в количката Simple Smile.
 Благадаря ви още веднъж за топлото посрещане HugБлагодаря и на Цвети ,че ме е записала! Hug Simple Smile
   Хубав уикенд ви пожелавам!!!  Simple Smile

# 269
Забравих да попитам някой знае ли откъде мога да се сдобия с карта за мечетата на Pampers че съм събрала доста и искам да изпратя за играчка ,но не знам откъде се взимат ?

Общи условия

Активация на акаунт