"СТАМБОЛИЙСКИ ни събира и на кафе и на бира!&a

• 25 188
  • 367
  •   1
Отговори
# 270
  • София
   Да се разпиша и аз  Laughing. Днес бяхме на Витоша. Първо се изкачихме, а на слизане Алекс се пързаляше с шейната. Времето беше топло, но поне имаше сняг.

Mila_lev, относно карта за мечетата -  не мога да ти помогна. Преди около 3 години ги даваха в големите супер-маркети при нас. От тази промоция, ни подариха жирафа с кубчетата. Много е забавен  Peace.
  Забравих да добавя, че на вашата улица живеят братовчедите ми (братовчедка ми е твой набор), а преди и мама.

Цвети, хубаво е, че свекървата ще помага  Peace. При нас на есен започват градини/ясли, независимо кога детет е навършило определената възраст, т.е. януари или декември.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 23:18 от Dori

# 271
  • гр. Пловдив
Забравих да попитам някой знае ли откъде мога да се сдобия с карта за мечетата на Pampers че съм събрала доста и искам да изпратя за играчка ,но не знам откъде се взимат ?
Игра може би няма да има тази година.
Ето тук се обсъжда това. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=393029.msg13863493#msg13863493
За всеки случай следи и в официалния им сайт. Може да се промени нещо. http://www.pgbalkans.com/bu/default.asp
Следя от време навреме, заради приятелки, че всички покрай мен са с бебешоци. Ако случайно се проведе игра ще те помоля да пишеш. Ще съм ти много благодарна.  Hug

# 272
Благодаря ти Цвети!  bouquetАз пък си мислех че всяка година има такава игра и събираме ли събираме мечета с една моя приятелка Rolling Eyes.Ако чуя нещо ще ти пиша.Дано да пуснат отново играта ,за да зарадвам бебока си с нова Фишерска играчка! Praynig
 Dori,как се казва братовчедка ти ,ако не е тайна?Сигурно се познаваме щом сме на една възраст.

# 273
  • София
Dori,как се казва братовчедка ти ,ако не е тайна?Сигурно се познаваме щом сме на една възраст.
  Дорина  Peace.

# 274
Не се сещам. newsm78....Както и да е ......
Всъщтност сетих се за 1 момиче, което живее много близо до нас но си мислех ,че тя и 83-ти набор.Дори,оказа се че мъжът ми май те познава ако не се  бърка.Били сте заедно в детската градинка Grinning

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 23:11 от Mila_lev

# 275
  • София
Не се сещам. newsm78....Както и да е ......
Всъщтност сетих се за 1 момиче, което живее много близо до нас но си мислех ,че тя и 83-ти набор.Дори,оказа се че мъжът ми май те познава ако не се  бърка.Били сте заедно в детската градинка Grinning
    Да, братовчедка ми живее близо до вас.
    Мъжът ти правилно се е досетил коя съм  Laughing.

Приятни сънища  sleepuu  и утрото с усмивка да посрещате jump

# 276
  • София
            Честит Рожден Ден, Рени!

Бъди здрава, мама и тати да ти осигурят безгрижно детство, а ти в замяна с отлични оценки и радост ги даряваш!

# 277
  • София
                  Честит Рожден Ден, Роделинка!

Бъди здрава, обсипвана с любов и подаръци, даваща грижливост към семейството си и благословена!

# 278
 bg bg bg Честит празник  Hug Hug

# 279
Честит 8 март, дами!
Много усмивки и много хубави моменти, не само днес, а и през всички останали дни през годината.

# 280
  • София
      Честит 8-ми Март, мили момичета!

Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
   Съхранете женствеността и лъчезарието си!
   Обичайте и бъдете обичани!

# 281
  • гр. Пловдив
Добър ден! Ето ме и мен.  Hug

Първо да поздравя всички, които празнуваха и всички, които им престои да празнуват този месец. Много здраве и късмет желая от сърце!!!   bouquet

Вече съм работещо мамче. Изкарах една седмица и ето ме пак у дома. Габи ми се разболя и аз заедно с нея. Крива работа.  Confused Поне успях да си засадя тревичката за Великден. Може и някоя и друга сладка да изпека. Ще видим каква муза ще ми дойде. За сега ще си боледуваме пък дано бързо се оправим, че в моята фирма хич не се гледа добре на болнични, макар и да става въпрос за детето.

Това е за сега от мен. Много здраве на всички ви желая!!!  Hug

Забравих да допълня, че от един месец Габи ми е пораснало момиче - демек вече не е кърмаче. Милата ми душичка, още си иска и то молейки ме, а аз едва остисквам да не й дам. Но се справяме. Simple Smile

# 282
  • София
       Честит 1-ви Рожден Ден, Яна и Йоана на мама Жабче!

Бъдете здравички, усмихнати, умерено палави, а мама и тати да ви осигурят безгрижно детство!

Жабче, поздрав и за теб

# 283
  • София
         Христос Воскресе!
     easter  Да сте здрави и богословени easter

# 284
Вуистина воскресе!:)

Никой не влиза вече тук  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт