Синдром на Даун /за нашите Слънчеви Деца/ - 8

• 57 189
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
evita72 виж сега албума от сряда втория

# 616
Привет,  гледах "На кафе" сутринта и много ми хареса. Посланията бяха ясни, позитивни и насочени.  Peace Heart Eyes  bouquet Александър, момчето със СД, което бяха поканили /освен специалистите/ изглеждаше изключително мило, усмихнато и спокойно. Васи и момченцето /съжалявам, че му забравих името/, които бяха снимани по време на занимания много ме впечатлиха  Heart Eyes Мамо Ани,   bouquet много добре се справи пред камерата Hug
Варвара, благодаря ти, че пусна информация за часовете и предаванията. Статията в "Монитор" е чудесна! Много ми хареса всичко, което си казала Peace  bouquet Heart Eyes

И още по-хубаво е, че медийната разяснителна кампания продължава bowuu Все повече хора ще бъдат информирани обективно за възможностите и реалното положение на хората със СД. Много съм обнадеждена!

Оливена, толкова се радвам, че историята на Магичка ти е повлияла положително  Hug Когато уговаряхме репортажа се бяхме разбрали въпросите да бъдат задавани в дома ни. Оказа се, че нямало време и трябваше да взема решение дали да разкажа историята пред целия клас, во главе с даскалката... тогава си помислих...каквото и да ми коства, ако тази история помогне дори само на едно семейство да не изостави детето си, ще ще си е заслужавало притеснението. Peace Вики, може би се готви за баскетболист? Hug

# 617
НА КАФЕ! Нова ТВ, 24.06.09

П.П. Нова ТВ променят адреса. В момента и аз съм променил линка, но не знам до кога ще ги "гоня". Така че ако не се отваря подходящата част от предаването, потърсете тази част от него, в която е темата за СД.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 09:21 от Friend

# 618
Текс Френдс за линка   bouquet
 Да наистина добро предаване , благодарение на специалистите   bouquet Много позитивно и много добре обяснено   bouquet
Ани   bouquet идеално се представи , и другата майка на Емилиян също   bouquet
Варвара   bouquet Hug  bouquet за статията от Монитор
Колкото повече се приказва и показва толкова по-добре за всички ни   bouquet
Само така и само в този дух  bouquet

# 619
    И статията и предаването бяха страхотни.Всички се представиха блестящо,а така се възхитих на Сашо,невероятен беше.Чакам с нетърпение неделя да видя и другите предавания.
     При нас нещата са много по-негативни отколкото искам да бъдат.Кажете ми хора,нормално ли е в 21в.,ти да лекуваш бронхоплевмония от 29.05.09 и още да е болна,в понеделник да ти кажат,че е здрава,а в сряда през нощта да се   събуди детето със силни болки в   стомаха,да,плаче 2 часа и след това да вдигне температура(на прегледа ми казват,само че детето има газове,),а тази нощ пък не може да диша от постоянна кашлица,утре диагнозата ни ще бъде плевмония,просто съм сигурна.Та ние така не сме боледували зимата.От това нагоре 2-ма педиатъра и алерголожка я преглеждат.Вече не знам към какъв специалист да се обърна.За болница,не искам и да си помислям,благодарение на горчивия ми опит от там-влизаш от едно болен,лекуват те 7 дни с инжекции,сиропчета,излизаш от там с друго заболяване и една голямааааааааааа рецепта,в която задължително има антибиотик.И като се има в предвид,че си и плащам прегледа при единия педиатър.Преди 2 месеца бях в София,като исках да й махнат третата сливица,но уви,професора каза не може многа е малка,и пак щяхме да си платим......Пробвах дори и с хомеопатия,и там ударих на камък.
      Не ми е за парите,макар че не ми и стигат(но ми помагат близките),но просто Ивенка страшно много се настрада....,а аз,аз просто не мога да й помогна CryКак може в голям град като Русе да няма един добър специалист.Трябва ли да тичам до София за една плевмония?
      Ако може някои да ми препоръча добър специалист,дори и в София,ще съм му много благодарна.
      На всички слънчеви дечица целувки от мен и Ивенка.Бъдете здравички.

# 620
Ivenka, честно не знам какво да те посъветвам.
Ние пак сме на вълна "шарка". В групата пак има болно детенце и сега сме в карантина Sad
Шарката си е шарка, все някога трябва да я изкараме, но проблема е, че пак повече от месец няма да можем да посещаваме Карин Дом. Още пропуснати занимания Sad А да не забравяме и друго - който идва във Варна и се притеснява да не се "ошари" сладура му няма как да ни види. В момента не можем да разчитаме на баба...
Това е от нас. Поздрави на всички!

Оооо, щях да забравя! Имаме си поредното постижение. Вчера докато си говорим пред блока изведнъж изгубваме Владко от поглед. Поглеждаме зад колата и какво да видим. Юнака се скрил там, събул си панталонките, събува слипа и... сам пиша Simple Smile След малко се премести под липите за да продължи. След което си вдигна гащите и щастлив тръгна към нас. Как да не го нацелуваш Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 12:04 от Friend

# 621
Френд, голямо Браво за постижението, това е огромен напредък. Браво на момчето сладко. Hug

Ivenka -добър Пулмолог в  София, мога да препоръчам д-р Куфаржиева, но тя не работи със ЗК.
Пожелавам ви по-бързо оздравяване и спокойно, безболести лято.

Ние  може да се ,,похвалим", как самостоятелно се къпем, докато мама  ни търси за да ни съблече;))):
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393679&pid=13173113

паролата е :1111

# 622
     Браво на малкия сладък Владко Hug Simple Smile
     И ние да се похвалим.Започнахме по-малко да говорим.Започна с думички да си иска от другите деца като излезем на площадката играчки,основноте:дай топа,няма давам....,но и за нас е голям напредък.В къщи не иска да ми каже,че ще пиша,но със знаци-ходи  на гърнето сама,след това ми го носи Simple Smileза да й кажа браво..Лошото е,че като тръгнем на разходка рядко иска да се изпиша,и ако се наложи да сме няколко часа извън дома ни тя се стиска
      Deja vu много  сте хубави в банята Simple Smile
      Deja vu къде мога да открия тази лекарка,би ли ми дала някакви нейни кординати?Не ме интерсува,че не работи със ЗК,важноото е да помогне на детето ми.Аз и в Русе си  ходя с детето на частни прегледи,уж при най-добрите,но полза никаква.Никой не ми каза,че детето ми боледува толкова често,в резултат на 3-та сливица,а я лекуваха от какво ли не месеци наред миналата година  в Русе,а в София - на 5-та минута как ли не, в Детска педиатрична клиника ни я откриха.Лекувахме се с най-простичко гелче (Дактарин),витамин C,и панадол.И наистина след това не ми боледувала 3-4 месеца,до към 20-ти декември,след това пак малко си поболедувахме1-2 месеца,3 месеца отново беше здравичка,и на 29.05....се започна с  тази наша  бронхоплевмония.Е и днес си я имаме, но  хубавото било,че си я доизчистваме,почти нямаше петна по ренг. снимка.А доктора ни каза"по-бавно се изчиства при вас заради синдрома".Еееееееееееех този синдром все той ли им е виновен,на тези наши лекари,... newsm78
     Целувки на всички

# 623
Ивенка, д-р Куфарджиева преглежда в МЦ "Закрила" на "Дондуков" 79,
тел. 94207219(дано само няма промяна в телефона, иначе мястото е същото).
И на нас за всичко синдрома ни е виновен, за каквото се сетиш-това е причината.... LaughingАнгел също има 3та сливица и нон стоп ни прави проблеми, но никой лекар не иска да я оперира докато не оперираме първо сърцето...

# 624
 Hug Hug
Поздравления за чудесното предаване по ТВ7!
Специални поздрави за Валентина и Анета чудесно изказване!  bouquet newsm10  bouquet
Много добре се представиха и най-важните герои-слънчевите дечица Йони и Васеленка newsm17 newsm17
Хиляди благодарности на всички организатори и учасници .така всички зрители ще разберът че слънчевите дечица са като всички останали

поздрави от нас за всички вас Hug Hug

# 625
Здравейте, предаванията от вчера дали ги има в Интернет?Съвсем изключих за неделните предавания и забравих да следя, ако някой може да помогне с намирането им, ще се радвам.Иначе  при Гала беше много добре предаването както и статията във вестник Монитор също.

Ние вчера, се срещнахме с Ачето  и Алекса в Банкя.Двамата  Ангели, бяха голями сладури, разглеждаха се с интерес един друг....Малкият Ангел е мнооого пораснал и променил се, същински сладкиш е станал.Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 16:52 от Deja Vu

# 626
Здравейте! Не намирам никъде предаването по ТВ7 освен в Нетерра (платено) Sad Съжалявам понеже и аз не можах да го гледам. Прибирахме се от един хубав уикенд в Балкана.
Deja Vu, много е готин Ангел в банята Simple Smile

# 627
Will,

Ако не се лъжа днес Гого ти е рожденник Simple Smile.
Честит рожден ден!  nbirthday newsm59

Много, много здраве, да те радва все повече и много много усмивки! Simple Smile

# 628
 Ауууууу не се лъжеш pulio123(къде се губите , не сме ви забравили  Hug)
Will- да е мноооооооооооогоооооооооо здрав, умен и все така убавец Гогата  Hug Мнооооооогоооо да ви радва , и дано занапред никакви поводи за излишни притесния  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Целувки за Гого Убавеца сладкия ерген , на Балкански полуостров има много кат ГогоМен
Влюбени са в Гого и момички и женички ееехххх убав живот на ерген  bouquet
 nbirthday  bigdance2 nbirthday newsm67  ura dance dazzler1 Tada Tada

# 629
Честит Рожден ден, Гого! Много здраве и щастливо детство ти пожелавам.  bdbaloni
Честит празник, Will ! Занапред само радости!   bouquet

Снощи гледах шоуто на Азис. Ако изключа факта, че участието ми се видя съвсеееееем кратичко всичко беше наред. Ама аз съм пристрастен все пак Wink Вале, представихте се чудесно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт