Времето не спи , март ще отлети, а пък ние всички ще сме майки мили и добрички!

• 13 678
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ДИВЕНА! ДИВЕНА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЕВОЙКАТА, МНОГО ДА ТЕ РАДВА И ДА Е ПОСЛУШНА И МИЛА КАТО КАКА СИ!

# 211
  • София
        Дивена, честита дъщеричка!!!
                     bouquet  bouquet  bouquet
Живи, здрави и винаги много щастливи!!!

Когато бебето преглъща, се чува тихичко нещо като "кхъ".
За глава още в болницата ми даваха Солфадеин, но е добре все пак да се попита
На нас ни изписаха вит Д на 23 ден.
Сланце, пу-да не им е уруки на малките мешоци! Страхотна снимса Crazy
Кикомери,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig и от мен! Дано бързо се оправи Ангела!

# 212
  • Ловеч
Честита мома на Дивена, дано да повлече крак и на другите очакващи.... като мен например.
Слънце много са ти сладки произведенията, пу-пу.
Петицията я подписах, така да се каже и аз съм в подобно положение по отношение на големия си син. Дано успее начинанието.

# 213
  • София
Честита принцеска на Дивена! Да е здрава и щастлива!    bouquet  bouquet  bouquet
РосиHug А за преносването - далече сте от рекорди, свеки и двамата синове е преносила 2 седмици  Wink , шефката ми също, но не ви пожелавам това разбира се  Hug
Русана, ужасен период са коликите  Sad Миналия път много тежко ги изживях, заедно с бебето плачех, чувствах се виновна и безсилна, че не мога да го облекча. И се възхищавах на хората, навили се на второ. Сега някой път си викам пак - "в какво се забърках"  Laughing , но пък знам че отминава. При някои по-бързо, при други - след 3м месец даже. И после почват зъбите  Mr. Green Та общо взето - първата 1г е най-тежка, според мен, но се оцелява.  Simple Smile
Ивелина, и аз знам за парацетамол  Peace , но наистина питай първо д-ра си.
Елг, как разбрахте че е млечница, като не я е виждал д-р?  Rolling Eyes Нали коментирахме тук - има понякога просто остатъци от млекце в устичката, не се самолекувайте!  Peace Дано бързо мине, ако е това  Hug За съветите на свеки - не се връзвай.Добре че моята избягва да ги дава, но пък майка ми...  ooooh!
Слънце, много са ти сладки Хензел и Гретел  Heart Eyes
За обличането вкъщи - ние сме на две дълги ръкавчета и две ританки. Но вкъщи не е топло, аз самата съм с тениска и горнище на анцуг отгоре. Предпочитам да го държа на по-ниски градуси, но по-облечен, отколкото по-гол на по-топло. Че живот и здраве, като тръгнем по разходки да няма кой знае каква разлика в Т на въздуха, който ще диша.
За сученето - и аз се чудя на звуците, нали баткото не е кърмен хич. Сравнявам го с това, което издава Ам-Гъл. Така ли звучат и вашите?

# 214
 ooooh! Елвинг успокои ме  Joy , нашия татко не може да разбере как така се раждат тия невинни душици и веднага им почват мъките , то не са колики ,после както казваш зъбки  ooooh!
За сученето и при нас се чува нещо като ''гъл''  newsm78
За дрешките аз все си мисля че го претоплям, с 2 дълги ръкава е и с 2 ританки , но в къщи е топло 23 градуса е ,но пък се и притеснявам да не настине  ooooh! , абе лудница са тези първи деца
От вчера  се опитвам да стоим на прозореца да му свикват очичките,но още като се доближа и го освети светлината и започва един рев , не знам какво да го правя , а нали трябва да свиква на светлината  newsm78.Вчера даже го пробвах на терасата и пак един рев, май ще иска да си седи вкъщи  Whistling

# 215
здравейте мамчета, ние сме си още 2в1 до кога ще сме така вече много се притеснявам. Има ли и други майки на които им мина термина пък още не са родили, споделете и при вас ли вече нервите ви не издържат аз ще се побъркам. Пък колко са ни сладки всичките бебоци до сега ги гледах и се чудя кога ще си го видя моито бебче всичко ли ще е на ред как ще мине раждането ужас вече и аз не знам какво да си мисля Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Sad newsm78 #Crazy newsm78 Hug

# 216
Здравейте, момичета!
Пиша ви от името на мама DiVeNa, която днес роди своето момиченце - Адриана. Роди се 3.900 кг, 52 см. Да са ни живи и здрави и майката и бебокът! Simple Smile

# 217
Дивена честито бебче, да ви е живо и здраво, много да ви радва  bouquet
Мери, мила, стискам палци малката Ангела бързо да се оправя и всичко лошо да остане в миналото.  Hug
Роси Hug, тази твойта мома доста упорита ще излезе, харесва й в коремчето на мама HugГоляма партия ще са с Алек-тя инат, той инат ooooh!
Айрис , Ади и бебе, Деси и останалите бременелки стискам палци скоро да гушкате вашите бебоци
Ние от днес сме без помощници, малко се озорих, ама няма къде да ходя, ще свикна. Да ви се похваля-преди малко нахраних Алек и той за първи път изплю сам цицата и заспа, беше много доволен, даже се усмихваше. Интересното беше, че докато го хранех от едната гърда, другата потече. И това не ми се беше случвало. Дали е от това, че малко преди това си взех топъл душ?
Зеленко благодаря ти за отговорите на някои от въпросите ми Hug

# 218
Честита радост Адриана на мама ДиВеНа!!!
Я, тя ми била почти адашка - аз съм Андреана  Party

Броенето и състезанието започват отначало  Mr. Green Това не се бореше, dessiss  Peace
rossykv, dessiss, ekaterina, Aйрис, Вероники, Елиша, Тай, Стаси, sisilota_88 и adi_i_bebe
Ако има и други да се обаждат, че да не пропуснем някой в суматохата  Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 17:02 от adi_i_bebe

# 219
Дивена, честита принцеска   bouquet Да ти е жива и здрава.
Мери, мила, имате с Ангела много стиснати палци от нас и положителна енергия  Hug Не се депресирай и не се отчайвай, всичко ще е наред ще видиш  Hug
Слънце, страхотни са ти дечицата.

# 220
и мен може да ме броите Cry пък дали ще се получи състезаниета така като гледам май ще съм от последните, но пък поне не съм сама Hug Hug Hug

# 221
Честита дъщеричка Дивена! Да е жива и здрава, много радост да ви носи!  bouquet
Мери, стискам палци за малката Ангела много бързо да се оправя и да се прибирате в къщи! Кураж на теб!!!

Ивелина, на мен в болницата ми даваха парацетамол и ацефеин, че ме болеше зверски главата след секциото. За парацетамола казваха че е о.к. с кърменето, но се консултирай непременно с док. Също много ми играеше кръвното- ту високо, ту ниско, и хапче за високо кръвно пих.

Слънце, пу-пу големи сладури са ти Хензел и Гретел Laughing

Та общо взето - първата 1г е най-тежка, според мен, но се оцелява.  Simple Smile
ха-ха много точно казано- оцелява се и още как Laughing, само дето ми трябваха  7-8 години да се съвзема...за второто Mr. Green

Русана, вит. Д ни изписаха след 20-я ден. За коликите- пробвайте тези шумове, които Нагаина пусна днес- много са готини- дребната веднага се кротна. Доколкото знам при момченцата са по-силни коликите- със сина ми в чудо се бях видяла, жалко че тогава не знаех за тези екстри- бели шумове и колко капки има вече- тогава  само Саб симплекс имаше. Peace

Хайде бременлийки, да почваме ли да залагаме коя ще е първа? Още мъъъничко ви остана и вие ще гушкате съвсем скоро бебчетата си!

# 222
  • Варна
 Ааааааа sisilota_88 няма да се разберем така - няма как да си последна, аз съм с термин 30-ти и ако пренося вие няма как да сте след мен  hahaha  Аз се боря за последното място.  Mr. Green

# 223
Абе някой беше писал,за някакво борово мазило за белега от секцио,можете ли да кажете как точно се казва! Благодаря предварително!!!

# 224
Честито бебче на Дивена!!! Да е живо и здраво!
Росикв,  Hug гледай да си спокойна, бебето знае кога да излезе. Патологията в ТК ми е толкова добре позната, че не искам повече да стъпя там. Не ме разбирай погрешно, не е лошо мястото, просто много време откарах. А и до 25-ти има време ...
Стискам палци на всички мами 2в1, хайде още малко ви остава и скоро ще гушкате бебчовци.
Елг, не бих давала лекарство на бебе без да е предписано от лекар. Посъветвай се с педката, дори и да не ти вдига утре идете на консултация, за един ден нищо няма да му стане на бебче.
Стискам палци на малката бебка на Кикомери  Praynig дано бързо се възстанови!

Да кажа и аз,че и моята госпожица спинка при нас на спалнята. Така ми е по-лесно да я кърмя вечер и не ставам. Само сутрин внимавам, че баткото много обича да идва при нас и да си доспива. И тогава се чудя защо са ни всичките тези стаи и легла щом идеално се събираме на спалнята 4-мата  Mr. Green

SZA, страхотни статии, много мерси!

Общи условия

Активация на акаунт