Курс за бъдещи и настоящи мами - Пазарджик 5

• 14 792
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Ооооф , аз сега съм по-скоро дебела отколкото кореместа  Joy  ама добре че имам дрехи, че инак щеше да ме хване така дълго коментираната от Петя депресия  Wink Laughing

# 196
Деси тук ли си я се отчети Hug

# 197
Знаете ли колко трябва да е нормалната температура на бебоците?
На Дани като я меря с термометър-биба показва от 36,8 до 37,1 няколко поредни дни....
Ще има ли разлика в температурата , ако я премеря с термометър под мишничката?
Имам ли основания за притеснения, защото днес му беше 37,1...но иначе си е като всеки друг ден....

# 198
От опит , и то почти професионален Mr. Green ви препоръчвам да мерите температурата с живачен термометър. Почти всички термометри - електронни, дават отклонение.
Нормално е и да е 37.1, доколкото ми е казвал нашия педиатър, особено за малки бебетата, защото те все още не могат да регулират телесната си температура и ако са облеченки или вкъщи е топло, може да имт малко по-висока температура и обратно.

# 199
Подкрепям Яна! Най-добре с живачен, под мишницата!Ако е в дупето знам, че се вади половин единица! Иначе, след сън се изчаква поне 10-на минути! Дигиталните са по-чувствителни и аз лично когато меря с такъв термометър меря поне по два пъти и ми се  случвало да има разминаване поне с половин единица! Освен това до средата на първата година на бебчетата Т не е регулирана още!
Ако искаш се обади на личната лекарка, но според мен няма повод за притеснение! Освен това знаеш, че ти най-добре усещаш как е детето!

# 200
  • Пазарджик
Гери,доколкото помня педито ни е казвало,че е нормално не се притеснявай.Деси,губиш се,всичко наред ли е?Вземи се разпиши да сме спокойни.На всички останали-поздрави. Hug

# 201
  • Варна
Споко, тук съм и нищо ми няма  Party  Днес ми е термина, е явно ще го пропуснем  Mr. Green

# 202
Ааааа, в подписа ти излиза, че има още един ден Laughing Hug

# 203
Напълно съгласна съм с Луда Яна!!! Peace

# 204
Само ще споделя, че днес ми вадиха конец от епизиотомията...от първото ми раждане и адски ме болеше  Cry Cry Cry  Даже си поревах..и сигурно съм изложила Катето пред д-р Павлова...обаче тоооолкооооова ме болееешеее  Sad Sad Sad
И къъъъъъв конец само...то направо канап..дебел, черен...дълъг с възъл...и нема да ви казвам от къде, с какви болки го извади....обаче д-р Павлова ми вика че бил животински....на мен ми заприлича направо на канап  #Crazy

Много бях разстроена като излезнах от кабинета, добре че мъжо ме чакаше долу с количката, та му поревах на рамото и му благодарих още веднъж, че не позволи и вторият път да раждам нормално....

Имала съм още един конец за вадене (може би) обаче ще чакаме...може да няма нужда или сам да набере и да тръгне да излиза ....

Дори нямах сили да попитам "как съм там долу, епизиотомията ли се е отворила...." доколкото разбрах...уж не - обаче има дупчича, която е трябвало да бъде затворена от конец...ама от там излиза като гной..и после кръв...докато не махнаха конеца..ама конец ви казвам  #Crazy около пръста си да го увиеш...

п.с. ооооох,  каааааак саааааамоооооо мееее боооолееешееее  Cry Cry Cry

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 21:48 от mother-of-pearlS

# 205
  • Пазарджик
леле Гери какво ти е минало през главата,дано всичко е наред,бързо възтановяване. Peace Hug

# 206
Гери, милинка Hug ЩЕ мине!
Ама как така конец от преди толкова години...акъла ми не го побира.
Нина, щом така си го кръстила зетя-хубаво. Всички казват, че има моите очи и моят изразителен поглед...и съм щастлива.ПОне очичките на мен!

# 207
Ама как така конец от преди толкова години...акъла ми не го побира.
И аз това попитах  Sad  отговора беше, че някои хора не разграждали животинските конци, които и след години могли да започнат за набират като  newsm78  циреи ли...и трябвало евентуално според мястото да се вадят с цепене
ООооообаааачееее след това пък нали трябва пак да се зашие цепнатото и един порочен кръг....
Даже не се знае какво може да стане с конците дето са ми от секциото  #Crazy #Crazy #Crazy
Остана ми само да се надявам, че конците с които ми е шита матката (са пак някави разграждащи се),да не са като тези от преди 11 години....

Оооооф неискам да пиша в темата....

# 208
    Гери, според мен, това, което е извадила Павлова, е КОПРИНЕН конец. Peace
....................................
Няма да коментирам в ТАЗИ тема... Twisted Evil

# 209
Ох Гери, много съжалявам че е трябвало да минеш през това!Егати нормалното раждане от преди 11 г!

Общи условия

Активация на акаунт