Курс за бъдещи и настоящи мами - Пазарджик 5

• 14 778
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Добро утро  Hug
Разказа на Гери направо ме потресе.... Гери  Hug
Аз съм си на лице и днес  Whistling

# 211
  • Пазарджик
Деси мила,на малката принцеса май наистина и харесва да е в сладкото ти коремче.Важно е да се чувстваш добре и като дойде момента раждането да мине леко.Пожелавам ти го от сърце! HugНа всички останали поздрави и приятен ден пълен с много усмивки и хубави преживявания! Peace

# 212
Добро утро  Hug

Денят тепърва започва миличка  Hug има време до довечера  Hug

# 213
  • Варна
Добро утро  Hug

Денят тепърва започва миличка  Hug има време до довечера  Hug

Praynig  Praynig  Praynig

# 214
Къде се изгубихте всички ,видяхте днес хубаво време и дим да ви няма от компютрите.

# 215
Мале, Герииии, ега ти ужаса......(нямам думи)  Ама мисля, че ако не беше животински конец, организмът щеше да се бори да го изхвърли и щеше да стане голяма инфекция до сега. Все пак са 10 години, че и повече май. А наистина може и да има организми, които не разграждат. Той затова си е стоял толкова дълго, щото е органичен и се е вписал в картинката. Но пък нищо не е вечно и явно втората бременност е провокирало състоянието ти. Не знам де..... Ама пък оттогава до сега си била поне на 3-4 прегледа, как не са видели.... Twisted Evil
Деси, бързо на отчет Crossing Arms Laughing Hug

# 216
  • Пазарджик
Добро утро момичета!Днес май ще го пишем дъждовно и ще се разминем с разходките.Деси,бързо да се разпишеш.Приятен ден на всички изпълнен с много хумор(все пак е 1 април-ден на шегата) Hug

# 217
  • Варна
Хич не ми е до хумор да ви кажа.....но съм тук и днес ще стискам....няма да раждам днес  Crossing Arms

# 218
Хич не ми е до хумор да ви кажа.....но съм тук и днес ще стискам....няма да раждам днес  Crossing Arms

Hug Hug Hug

# 219
Oooooo ooooh!  да ви се оплача...
От вчера моя синковец е непоносим. Не реве а направо пищи  ooooh!  от коликите... 
Не беше така досега...и се чудя с какво съм го провокирала при положение , че съм на такава диета - не пия газирано, не ям бобени, шоколад също, цитруси...само предната вечер си позволих яйца на очи (ама не парени , а в олио) и си мисля, че може от тях да са му коликите... Thinking
Ама днес пак ми плаче...е по-малко е...а снощи какво беше  ooooh!
Само на ръце и само ПРАВ иска да е. Как го наклоня малко и почва пищене..Иска прав да го хвана през коремчето и да е с лице напред  Rolling Eyes  Или пък в кенгуруто  Tired
И като огладнее още повече вика, ама иска прав да яде  #Crazy Опитвахме легнал, полулегнал, полуседнал...цокне си 2 мин и рев, рев ooooh!
И най-накрая с татко му, му намерихме цаката - отпуснах коланите накенгуруто..заголих гръд  Mr. Green  увисна ми на удобна височина..и така хем боза, хем беше прав...така и заспа..на гърда..не ме пусна до последно...

# 220
Така ще е.... какво да ги правиш, дано ви е последния напън на коликите, при нас така беше с каката, последната седмица кански рев и изведнъж секна... Ама от яйцата не е, гаранция ти давам. Яж си каквото искаш, даже и чесън, пише, че го харесват. А ти с нищичко не си виновна за коликите

# 221
Ми Гери  добре че е се успокоило човечето пък макар и  кърмен прав! И аз си мисля ,че коликите не са от яйцата!Просто си  е период, който трябва да отмине!

# 222
   Гери,  Hug! И аз си мисля, че няма да е от яйцата този рев. Peace
Кураж, мила! И с много търпение се зареди!  bouquet

Днес видях Ани с Мелиса. Heart Eyes И Ели с Ани. Heart Eyes А с ПетяХ Heart Eyes пихме кафе в галерията.
Ване,  Heart Eyes в чантата носех нещо за моя приятел Гогата Heart Eyes, ама не можах да ви засека. Минах през градската градина, но вече се бяхте разпръснали. Само Нина мернах отдалече (ако не съм се припознала Embarassed).
  Йоана днес едва се набесня навън. Crazy

# 223
Aбе в една дебела книга (мога да я снимам утре) пише, че и яйцата и ябълките, а и още камара неща консумирани от мама предизвикват колики  на бебчо Tired

Ние днес не излизахме, защото още беше кисел, ама поне не като вчера деее.....
Съжалявам, че не сме се видяли с ПетяХ, защото ИВа ми подхвърли да я поразпитам за нейното раждане и че и тя имала проблем с конците  Thinking
Каката ни вече си е в къщи във ваканция и се надявам утре времетето да е по-добро и да излезнем и ние...но спокойни и усмихнати  Praynig

Неказвате нищо за днес как е минал курса...

# 224
Гери, не се ли чувства по-добре навън? В смисъл за коликите.
А от тия дебели книги и аз четох - оказа се , че трябва да карам на трици Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт