Курс за бъдещи и настоящи мами - Пазарджик 5

• 14 693
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Честита рожба на Мария    bouquet
Да ти е жив и здрав Даниел и много радост да ти носи   bouquet

Ани   Hug ....ми кажи как сте вие с Габриел деее....откога не си се включвала..Има ли разлика в гледането на мъжка или женска рожба....Забрави ни ти  Crossing Arms

Нинка..аз ако и дам на малката ( още ми е трудно да кажа голямата  Laughing ) тя ще направи опит и да му смени и пампесра и да го изкъпе....абе още не съм сигурна дали него възприема като кукла  Thinking

# 256
Честито бебче на мама Мария! Да расте здрав и щастлив!

Никол е  много красива!

Днес момичета ще правим пита на малката! Grinning

# 257
Зора, весело прекарване Hug  (аз нали съм против събиранията при малко бебе Embarassed, не я давай много-много да я мачкат и после хуууубавичко да й избършеш личицето и ръчичките)

Гери, при нас Алюна я приемаше наистина като вещ първите 2-3 месеца (то верно, че и акълът на 5-годишно си е различен Crazy), после , обаче, като почне Дани да "отвръща" на кака си и да се закача, ще го приеме и като личност. Лично аз направих голяма грешка с каката, и си я отчитам пред вас. Когато беше още по-малка и все искаше да чисти и да бърше, или да помага в готвенето, аз все казвах - Не ме бави..... не ми пречи....и т.н. Да му бях връчила една гидория на детето ...или поне един картоф да измие.... да се чувства полезно и съпричастно. Сега в началото, като имаше мерак да помага за бебето, не я спирах - биба да мушне, да държи за малко шишето като я храня, да я полива и тя с водичка на баня.....  Такива полезни пориви не трябва да се прекъсват..... Да се учи да помага. Само дето веднъж, като бяха двете легнали на леглото и каката ми вика - Маме, изпий си спокойно кафето на терасата, аз ще я залисвам.... Та се пресегнала да я погали по бузите (че тя все я гали, а пък бебето все я хваща за косата Laughing), та й затиснала ръчичката с рамото си и онова като писна..... Слава Богу, нищо му нямаше на бебето, ама Али се уплаши.... Laughing
Въобще.... мани-мани. Ама така ще е. Гери, твоите деца поне няма да се бият Laughing Laughing Laughing ....от различен пол, а и Никол е голяма и по-разумна. Докато дойде време за бой и кавги, тя ще е още по-голяма. Laughing

(и п.п.  мноооооого ме е страх от женския пубертет...... Confused Sick, там сигурно трябва да се пипа мноооого внимателно)

# 258
To нали на питата гостите (все жени) носят понещо сладичко на мама, подарък за бебо и го орисват, като му пожелават нещо....

Ето и моят подарък за Петя

за мама

И орисването ми за Петя:

Да растеш здрава и засмяна,
да си ти мамина отмяна,
да носиш радост в къщи,
и тате да не се мръщи,
когато малкото момиче,
жена красива стане,
и пътя си свой поеме.
Бъди щастлива малка принцесо  Hug 

п.с. Нинка по-късно ще отговоря на твоя постинг, че малкият е гладен  Grinning

# 259
Момичета, Деси роди днес момиченце - Виктория, 3 300г, 48 см!
Ей сега ми се обади по телефона.
Родила е при д-р Чолаков, а Катето е била през цялото време с нея!
Суууууууууууууууууупер! smile3501 smile3501 smile3501
Деси, да ти е жива и здрава принцесата! Heart Eyes

# 260
ЧЕСТИТО НА МАМА ДЕСИ !!!  Heart Eyes
Бързо възстановяване на мама, много целувки и усмивки!!!
А малката Виктория да е жива и здрава за радост на тате и мама!!!

# 261
Честито на мама ДЕСИ  Hug

Жива и здрава Виктория и бързо възстановяване на мама... Hug Hug Hug

НЕлка дай-повече инфо дееее Praynig

# 262
Хайде и тук да честитя на мама Деси малката Виктория.
Гери не съм ви забравила просто нещо май не ми стига времето.А относно разлиската между мъжка и женска рожба май не е чак така както ми го описваха и ме плашеха.При нас каката е много щастлива и само казва че Габриел бил нейн и никой не трябва да го пипа JoyМного ми помага.Иначе сме добре за съжаление не ми е достатъчна кърмата и все е е гладен та исках или не се наложи да го дохранвам.Засега толкоз от мен.

# 263
ЧЕСТИТА РОЖБА НА ДЕСИ ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ГИ РАДВА newsm51 newsm51 newsm51

# 264
Десиииииииииииии, честита рожбичка , мила.........  Да ви е жива и здрава, красива като тебе, палаво детство и мнооооого, мноооооого усмивки ......Прекрасно име сте избрали............
най - сетне.... толкова те чакахме и мислехме newsm44 lovekiss lovekiss lovekiss

Чакам с нетърпение да се приберете и да пишеш подробности.... Пак се разревах......... (казах ти аз, че ще родиш събота и неделя Laughing)

# 265
  • Пазарджик
Мила Деси,честито!Да ви е жива и здрава малката Виктория и много,много да ви радва,а вие с таткото да бъдете винаги щастливи и много горди с малката принцеса! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 14:14 от vancho1963

# 266
Деси, честита рожба!
Малката принцеса Виктория да е победител във всичко, което и предстои!
Да бъде гордост за мама и тате!
Много се радвам!
Прегръщам ви и двете!

newsm51 newsm51

# 267
    Ето и подробностите:
    Деси ми звънна към 10.00 часа тази сутрин и ми каза със смях, че е родила. Аз, естествено, в първия момент си помислих, че се шегува и че просто иска да пием кафе. Laughing Тя обаче ми отговори, че е съвсем сериозна и че е в Родилна зала още и ще ме чака да отида.
    Видях я на родилната маса, с усмивка до ушите, както винаги. Heart Eyes Каза, че е родила лесно. Катето е била през цялото време до нея. Тя е поела бебето...
    Деси е супер щастлива...А аз се скъсах да снимам - всичко, навсякъде!!!За мен това беше страхотно преживяване, супер емоция!
    БЛАГОДАРЯ ТИ, КАТЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ето част от снимките

# 268
Да е жива и здрава малката Виктория! Все така с характер да е! Много радост да носи на мама Деси и тати Пламен!

....... Лично аз направих голяма грешка с каката, и си я отчитам пред вас. Когато беше още по-малка и все искаше да чисти и да бърше, или да помага в готвенето, аз все казвах - Не ме бави..... не ми пречи....и т.н.
Аз не правя тази грешка, въпреки че Стефко е момче. Винаги го оставям да помага в готвенето (независимо че цялата кухня става в брашно, примерно) или сега в къпането на бебка (независимо че цялата стая плувва във вода) и даже често се карам на баща му, защото той няма търпението да остави Стефко да завърти няколко гайки, примерно, когато сглобява или поправя нещо.

Нелке, чак завиждам на Деси, щото мен не дойде с такава еуфория да ме снимаш в Селена! Mr. Green

# 269
Иве, браво!

Леле, Нелииииии, безкрайно ти благодаря за снимките............   Деси е прекрасна..... Благодаря и на Катето, че се грижи така за момичетата...... друго си е да имаш познат вътре..... Crazy Laughing

Току-що показах на мъжа ми на кое легло съм лежала в предродилна.... Показах му и първи бокс (род.легло), на което са се родили и двете му дъщери Laughing Laughing Laughing и на което е родила и лежеше Деска. Е, верно, че имаше ремонт от раждането на първата ми щерка досега, но първият бокс си е първи. Десииииии, от първи бокс сааааамо  хубави работи излизат, да знаеш! Laughing Joy  Беше му много интересно

Общи условия

Активация на акаунт