Отговори
# 255
Биси, няма проблем Hug. Маниящина си е мойто знам Blush Laughing
Ванилия, аз пък съм обратния случай-още си мириша акито на Васко и вра нос в памперса, харесва ми Blush ooooh! Laughing, мъжа ми е шокиран #Crazy

# 256
Хелоу, майчета!

Следя ви с интерес, но си мълча, защото нищо умно не мога да кажа. Mr. Green Особено за гърнето. Ще я слагам лятото пък каквото стане.

За любима играчка - о,да. Една котка, казва се Нене.  Laughing Симона си го кръсти. Без него не ляга. Вози го в детската количка, рисуваме го, поим го, горкия много го отнася. Mr. Green Ето го :

За другата рубрика - май и аз не се отличавам с особени умения. Embarassed И принципно съм малко кон с капаци - придържам се към добре познатото старо и не експериментирам много. Ужас, колко съм скучна. Mr. Green

Слънчев ден! Hug

# 257
  • София
Привет,

Стефан стана тази сутрин в 5 и 30, аз ти оставих да се оправят с кака му, но в 6 и 30 вече бях изритана от леглото - луди деца.
Гледам за наакани гащи и кили си говорите  Mr. Green Аз съм прала много такива, и леглото пера редовно - свиква се.
Любима играчка май няма  newsm78 Винаги спи като е гушнал нещо, но обикновено са различни играчки, а и нали е мъж  Mr. Green

След малко ще излизаме, че е много хубаво времето. Само незнам разбойникът колко ще издържи да се въргаля Simple Smile

Вчера Стефан събори 2 пъти радиатора. Като го вдигнах първия път и му викам Не, той пак го събори и аз пак Не и той Да, да, аз - Не, той - Да, ех, от малък ми е устат  Laughing

Събуди се, изчезвам   bouquet

# 258
Лилчо, още ли му мирише акито на мляко  Shocked Мамин сладък.

Сладурка, не е необходимо да переш гащи повече от десетина дни, ако изчакаш малко и хванеш момента. Разбира се, от време на време трябва да напомняш - големите хора ходят на гърне, да показваш гърнето, да питаш иска ли да седне и така. Момиченцата обикновено схващат по-рано за какво става въпрос. Чувала съм и за случаи, когато детето на възраст към две и нещо само не дава да му се слага повече памперс и почва да ходи на гърне. Това би бил идеалният случай.

Ванилия, един въпрос, че се зачудих  Laughing  Как сменяш наакан памперс в такъв случай?

Лилчо, ами то с адаптираното и с биберона се свиква постепенно. Данката пиеше по няколко глътки първоначално и ме беше хвърлил в голям размисъл. После почнах да му слагам бисквити Закуска и лакомията, естествено, пропи. Сега му давам вечер чисто, пие около 100мл и сутрин с 2 бисквитки, пие около 150-200мл. Когато не пиеше мляко, м удавах кашкавал, сирене, плодово кисело мляко и кремове с прясно мляко (грис най-вече, че им е любим). Значи малко сирене сутрин, един крем следобед и малко кисело мляко в обяда или вечерята, както и малко кашкавал между храненетата са достатъчни и може въобще да не пие мляко като течност. Хинт: може да смесваш млякото за пиене с малко плодово пюре - примерно кайсия или праскова, ако не искаш да даваш бисквити. Може да пробваш също рядка млечна инстантна каша вместо адаптирано мляко - на Хумана кашите например. Не знам какъв ти е биберона, но не ползвай такъв с голяма дупка -  въпреки че е голям, ще се удави от струята и няма да иска да има нищо общо с него после. Почни с двойка и после като свикне - с по-широка дупка. Мляко по прицип не се дава с накрайник (трудно се мие и не може да се изварява), само вода и сокове.

По рубриката за уменията - те моите са малко странни, но мама е виновна за това. Мога да схващам разни неща, които изискват логика (без програмиране) и не изискват въображение. Затова и станах инженер  Rolling Eyes
Хобита нямам засега, обичам да чета, но няма време.

# 259
Дита, извинявай за коментара ама Моната е само за щипане Heart Eyes Heart Eyes
Как е свекърва ти?
Роси, как сте?Все чакам някой километричен пост  Hug Heart Eyes

# 260
  • Хасково
Ехоооо здравейте!!!

Нямам и аз нищо за казване и само си ви чета и ви се радвам Heart Eyes Hug
Но ще се включа по двата въпроса:
Любимата играчка ни е един розов пудел. Подариха й го още като беше на около 3 месеца. Аз й го слагах в леглото, по-късно сама започна да си търси Бау-бау или Баучо (отскоро така го е кръстила Heart Eyes), когато й се приспи.

Обичам да експериментирам (дали не допуснах правописна грешка newsm78) с много неща. Най-вече с козметиката, не робувам на определена марка, всеки път купувам различен шампоан, крем, спирала, както за себе си, така и за Стела. Обичам да размествам в къщи мебелите Mr. Green. Сега е малко трудно да местя шкафове, дивани и т.н., но постоянно сменям мястото на цветята, играчките на Стела, при всяко чистене, подреждам витрините по различен начин Mr. Green
Иначе определено хоби нямам. И аз мисля, че не съм достатъчно добра в никаква област, но ми е останало леко професионално изкривяване и често следя новостите в автомобилостроенето Crazy и въобще как се развива пазара на автомобилите.

олях се......
ами пожелавам ви слънчев уикенд и приятни емоции Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261
Ванилия, един въпрос, че се зачудих  Laughing  Как сменяш наакан памперс в такъв случай?
Е, това е друга работа! Laughing А гърнето трябва да се мие. Чудя се къде и с какво, ама да не изпадам в подробности по обяд. Joy Преди време се чудех на някои мами, които виждат нишки в акото, след като детето е яло банан. Аз такива работи не виждам - само цвета и вида с периферното зрение и мятам бързо в кофата. И в сравнение с мъжа ми изобщо не съм гнуслива. Laughing
За хобитата - имам много, но вече не ми остава време за всички: фотография /и от двете страни съм - обичам и да снимам и да разглеждам снимки на професионалисти/, рисуване, шиене, астрология, езотерика, философия, психология, поезия, високопланински туризъм /за него най не ми достига времето/, градски туризъм.
Умения - обратно на Юлчето Laughing - обичам задачите изискващи въображение, не бих била удовлетворена, ако трябва да работя нещо, неизискващо фантазия. Мразя цифри и сметки /нищо, че съм икономист/, физиката, химията ...  Мъжът ми пък по цял ден пресмята и е с толкова логична и последователна мисъл, че нерядко се ядосваме един на друг. Аз обяснявам нещо с 2 изречения и това, което е ясно по подразбиране, го спестявам, а той започва от създаването на света та до наши дни. Joy
Бива ме и по практическата част - лепя тапети, боядисвам, тапицирам, сглобявам мебели... Няма да си оставям телефона. Joy

П.П. За да не излезе, че съм някоя шантавела, да кажа все пак /преди да отида да обядвам/, че мога да разсъждавам логично. Joy

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 14:55 от Ванилия Канелска

# 262
Ай, ай, ай, разбирам те. И Младен така обяснява като твоя мъж... И като почне едно изречение, на средата м усе сеща за нещ осъвсем различно и почва за него да говори, после за нещо трето... ДОбре че вече съм му свикнала (демек хич не го слушам  Mr. Green)

Аз си направих пица и я изядох цялата до троха   chef Много беше вкусно. Довечеря ще направя римейк за Младен.

# 263
ХалоооУ дами, вече сме си в Зарата..., ама аз малко стрестнах мъжо и ми дадоха Валидол, че кръвното и пусла ми варираха и главата ми щеше да експлоадира, сега си почивам и ви четох, рекох да се разпиша....
Целувам ви силно и прегръщам всяка една от вас, после да кажа че днес бихме Пентаксима и Ники е слушкал много, но го пратих с татко му че аз бях точно тогава в криза. Оставихме количката за ремонт и взехме на заем другата от една дружка.
Играчка за сън нямаме, той си гушка възглавниците и си спи по корем, това е странно за мен,защото аз не мога да дияам така, но мъжа ми и той спи по корем?

Рубриката:
Вие как спите корем/ гръб, имате ли си ритуал по заспиването. Въртите ли се?
Г: Аз много се въртя докато заспя, по корем не мога да застана, дори и на плажа не се печа,а се вътря като луда. Ритуал нямам.

Биси - успех в чакането за ред. Стискам палци за човешкото отношение между хората.

Обичам да ви чета как се справяте с децата, приучването към разни навици и умения. Толкова се радвам , че ви има.  Hug
СЕга ви оставям и ще легна още мъничко.
Спокоен уикенд и слънчево настроние. Надчвам се и за нас да е спокоен, без повече такива истерии и кръвно-проблемни ситуации.
БаааЙ момичета.

# 264
За рубриката: Много обичам да спя по корем...голям проблем бяха бременностите ми поради това! Сега след тях, явно съм поотвикнала, защото успявам да заспя и по гръб, но все още любимо ми е по корем. Заспивам бързо, без да се въртя...толкова съм скапана вече, че и права мога да заспя ако се отпусна Mr. Green

По повод спането: Гого заспива много смешно: по корем но със свити крачета и вирнато дупе нагоре. Много е сладко, но не съм се сещала да го снимам ThinkingЩе коригирам тази грешка скоро  Grinning

# 265
Лилчо, още ли му мирише акито на мляко  Shocked Мамин сладък.

Не, не изобщо не мирише на мляко, това е шокиращото  Joy А по принцип съм много гнуслива Laughing

Мерси много за идеите  bouquet Значи другите млечни, които аз така или иначе му давам в общи линии ще са достатъчни, е ще се опитам да го прилъжа с някои от тези тактики да пийва и млекце, но ще видим, първо да го отбия някак си. А за биберона- аз изобщо нямам Blush. Имах в началото едно шише с един биберон, но той се скъса въпреки, че никога не сме го ползвали Laughing, само преди време го пробвах с водичка,но  той си игра с него, не засука изобщо, хем тогава беше малък, същото беше и после с накрайник, та затова си мисля, че и сега няма да може да ги ползва. Май ми се вижда голям вече зорлем да го уча на тези работи Thinking.

Галенце защо така бе миличка? Пази се и се оправяй бързо.

За рубриката: Обичам да спя всякак, просто обичам да спя много. Ритуалът ми по заспиване от известно време е да заспивам докато кърмя Васко вечер. Мъжа ми ще се гръмне вече, не може да ми види очите  ooooh!

# 266
Здравейте!

Аз имах проблем с Вяра и кърменето и след като забременях.Всъщност,проблем ми се виждаше тогава (щото много вътрешно приемах нещата Mr. Green),вече - не.Та госпожицата беше пристрастена,никога не отказваше да цока (година и месец някъде беше).Оставих я няколко вечери да спи при баба и и така постепенно я отбих.Тя искаше ама аз и обяснявах че неможе,че няма и така.А АМ така и не пожела и си ядеше само кисело с лъжичка,без да съм особено педантична сутрин ли е вечер ли е - когато пожелае просто.Абе всяко нещо с времето си,все повече го осъзнавам Simple Smile

А пък за гърнето нещо зациклихме.Тя докато и беше мерак вече спря да иска.Седи до кака и на едното гърне докато тя е на другото,ама с дрехите.Опасен характер придобива това малко дяволче,ама лятото ще се научи няма къде да иде.

Играчка любима нямаме.С нищо не иска да спи.Аз винаги съм искала поне едната от двете да си гушне нещо и да си заспива,ама не искат.

Последната ни думичка е "агече" (ангелче) - толкова сладко го казва,направо ми иде да я смачкам от целувки.

# 267
Момичета, ура, Петък е и най-накрая свърши работната седмица! newsm44 newsm44 newsm44

Желая ви един весел, хубав и слънчев weekend!

# 268
Ооо, Сонче, благодаря, миличка  Hug За мен ще бъде такъв, защото отново ще пикираме кратуна  Crazy

Аз нямам много време в последно време, а ми е страшно интересно всичко, което обсъждате  Hug Иска ми се да попиша доста, обаче и мисловната ми дейност се губи някъде  Confused Усещам се вече изключително затъпяла и това ме плаши  Confused Дали пък не е от умора или от липсата на време да мисля за много неща, но определено много знания ми се губят напоследък, думи също,...абе ето дори как се чувствам не мога да опиша  ooooh!

Само да кажа на Снимчицата, че тъкмо приготвих един куп дрешки за пране на ръка и се сетих за теб, душицо  Heart Eyes Съжалявам за случилото се с пералнята ви  Confused Все пак хубавото е, че не е имало никой около нея, слава Богу  Praynig
Аз пера всички дрехи на ръка, когато ги купя, за да се подсигуря, че няма да оцветя нещо и никога не ми остават следи от прах. Пера си с праховете, които използвам и за пералнята. Винаги първо пълня вода в легена, сипвам праха, разбърквам го добре, докато се разтвори и едва тогава слагам дрехите  Peace След това изплаквам със студена вода - стигнала съм до извода, че по-бързо се изплакват дрехите, иначе с топла има да си плакна цял ден  Whistling

Хайде, отивам да си продължавам заниманието  Hug

# 269
  • София
Ние пък нямаме асансьор и май ще е така поне до понеделник  #Cussing out Тъпанарите от входа не са го плащали с месеци и от фирмата, която го поддържа, явно няма да си дадат никакъв зор да го оправят, ако не са го и спрели. Тъй че далечните разходки през уикенда вече са ни мираж, защото е абсурд да слизам и качвам 7 етажа с количката  ooooh! Не мога да ги разбера тия хора, ама не се и опитвам вече. В тоя вход имам чувството, че живеят някакви извънземни, с никой не можеш да завържеш нормална приказка, няма ни домоуправител, ни касиер, нито събрания си правят да си решават проблемите. Пълни откачалници  #2gunfire

П.П. За да не излезе, че съм някоя шантавела, да кажа все пак /преди да отида да обядвам/, че мога да разсъждавам логично. Joy

Канела, едва ли някой се е съмнявал в това  Joy
Към статистиката за Ангел, която подготвяш, ако искаш добави, че имам 2 приятелски семейства, които си изхвърлиха пералните с горно зареждане. И в 2-та случая бяха някакви генерални повреди с барабаните и направо си купиха нови. За едните не съм сигурна дали причината не е в женската половинка, защото редовно пускаше пералнята само с прах, без да пусне водата  hahaha 
Аз съм споделяла, че съм категорично за перални с илюминаторче, но да не изпадам пак в подробности, защото мойто си граничи с психично отклонение  Joy А и като Козирог трябва да държа нещата под контрол и да наблюдавам какво става вътре  hahaha

Роси, не свършиха ли тия кратунки вече бе, душицо? Но то при вас едно свършва, друго идва....усилен сезон ви чака.

Пожелавам ви приятна вечер, мадами, отивам да си спретна една салатка набързо.

Общи условия

Активация на акаунт