. Маниящина си е мойто знам
Ванилия, аз пък съм обратния случай-още си мириша акито на Васко и вра нос в памперса, харесва ми
Винаги спи като е гушнал нещо, но обикновено са различни играчки, а и нали е мъж 

), когато й се приспи.
) с много неща. Най-вече с козметиката, не робувам на определена марка, всеки път купувам различен шампоан, крем, спирала, както за себе си, така и за Стела. Обичам да размествам в къщи мебелите
и въобще как се развива пазара на автомобилите.
Преди време се чудех на някои мами, които виждат нишки в акото, след като детето е яло банан. Аз такива работи не виждам - само цвета и вида с периферното зрение и мятам бързо в кофата. И в сравнение с мъжа ми изобщо не съм гнуслива. 

Много беше вкусно. Довечеря ще направя римейк за Младен. 
Ще коригирам тази грешка скоро
А по принцип съм много гнуслива
Значи другите млечни, които аз така или иначе му давам в общи линии ще са достатъчни, е ще се опитам да го прилъжа с някои от тези тактики да пийва и млекце, но ще видим, първо да го отбия някак си. А за биберона- аз изобщо нямам
. Имах в началото едно шише с един биберон, но той се скъса въпреки, че никога не сме го ползвали
.

За мен ще бъде такъв, защото отново ще пикираме кратуна
Иска ми се да попиша доста, обаче и мисловната ми дейност се губи някъде
Съжалявам за случилото се с пералнята ви
След това изплаквам със студена вода - стигнала съм до извода, че по-бързо се изплакват дрехите, иначе с топла има да си плакна цял ден 
Тъпанарите от входа не са го плащали с месеци и от фирмата, която го поддържа, явно няма да си дадат никакъв зор да го оправят, ако не са го и спрели. Тъй че далечните разходки през уикенда вече са ни мираж, защото е абсурд да слизам и качвам 7 етажа с количката
Не мога да ги разбера тия хора, ама не се и опитвам вече. В тоя вход имам чувството, че живеят някакви извънземни, с никой не можеш да завържеш нормална приказка, няма ни домоуправител, ни касиер, нито събрания си правят да си решават проблемите. Пълни откачалници 

А и като Козирог трябва да държа нещата под контрол и да наблюдавам какво става вътре