Отговори
# 285
Здравейте милички Hug
Оправи се времето и май никой не пише,а Wink И ние днеска почти цял ден навън,само за хапване и спане около час и половина се прибрахме Sunglasses Сега ще кача една снимка от днеска и едно клипче да видите как се забавляваме,сега нали си имам камера и ще тормозя с клипчета Mr. Green
Жу наистиа ли имаш шарка? Как си,пиши,ако можеш Praynig Hug Ами децата сга как ще ги пазиш Confused
Скреч ами ти какво...вирус ли,как си и ти?

То хубаво времето се оправи,но така рязка промяна като има и аз притеснявам от болести Outta Joint
Роси браво за дългия пост Hug Утре пак Hug И аз си лягам,утре пак ще пиша Hug
http://www.youtube.com/watch?v=bzKP5a1cw1I
http://www.youtube.com/watch?v=zoWGU5xQYrk

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 00:33 от sladurka

# 286
  • София
Здравейте...

Ние имахме приключение тази вечер. Преди малко се върнахме от Пирогов, Кари си сцепи челото в един ръб и вече е горда собственичка на 3 шева  ooooh! Слава Богу, други последствия няма  Praynig

Много е неприятно да ти се случи. Винаги съм си мислела, че на нас няма да ни дойде до главите  Tired Но ето, дойде, и то доста рано. Дано бързо да заздравее и да не остане белег  Praynig

Най-гадното беше, че не пуснаха нито мен, нито милото в операционната на Пирогов  Sick Кари беше съвсем самичка и вързана за масата, ужас!

Оставям ви, че сме на дежурства тая вечер да я следим. Стискайте ни палци!

Лека нощ  Hug

# 287
  • София
Креми, ужасно съжалявам за това, което се е случило  Sad Милото дете....Дано бързо да забрави преживения стрес. И как така не са ви пуснали вътре? Вие настоявахте ли? Ох, важното е, че е свършило, много целувки на Кари! Hug

Аз имах гости тая вечер, натъпкахме се със спагети като свинки  Crazy Ужас, колко часа е станало, а аз тепърва мисля филм да гледам  ooooh!

Сладурче, много е пораснала Ивчето! Hug

Сестра ми пък ме разкритикува, че не слагам на Василия фибички и не й връзвам моцки и приличала на момче  Thinking  Ами какво да направя като й е къса косичката още... Confused

Спокойна нощ!

# 288
Добро утро!

Ние уж щяхме да ставаме рано , понеже в оранжерията в 10.00 часа вече е ад и не се търпи, та вместо в 5.30, станахме в 6.15, а то не 6.15, а 7.15  ooooh! Кога успяха да го врътнат този час  Crazy Имаме доста работа, а и до Пловдив трябва да успеем да отидем, че нямаме чашки за разсада, а заложихме още кратуна с мисълта, че пак е попарена  ooooh! А тя не била попарена, а просто имала нужда от повече дни за излизане, ама кой да знае като е нова партида  Outta Joint

Креми, милата малка сладурана  Confused Да и нацелуваш челцето и от нас  Heart Eyes Мажете ли я с нещо? Ние пръскахме Ицко с антибиотик Бивацин . Много бързо му мина и зарасна раната  Peace Дано и при вас е така и дано не се травмира детенцето  Praynig Тя уж е мъничка още, ама ...Ицко като се фрасне лекичко някъде по главата и се разтреперва целия :"Мамо, има ли кръв? Мамо, има ли кръв?"  Tired Душички мамини!

Жу, леко изкарване на шарката  Hug Ето затова настоявам моите деца да карат шарките, докато са малки  Peace Дори започвам да се притеснявам, че Ицко е карал само една засега  Confused
Много сладък приказливчо ти е Стеф  Heart Eyes

Скреч, и ти да се оправяш бързо  Hug
Все пак мачът завърши равен  Wink

Сладурче, Ива много е пораснала и става все по-хубава  Heart Eyes
Мярнах ти русите косици , много ми се иска да те видя пак руса  Hug Снимай се някой ден с Ивчето  Heart Eyes

Цеце, и ние сме в това положение с косата  Laughing Ама Василия поне си има и бретонче, пък Лили и това си няма, та ще почакаме до другата година за фибички и ластичета  Whistling Аз я обличам и с дрешките на батко и, та съвсем прилича на момченце  Laughing Само розовите гуменки я издават  Mr. Green
Дано ви оправят в най-скоро асансьора!
Защо да ми трябва митничар? То, вече няма митница  Peace Има само ГКПП, а там имаме познат, така че хубаво ще се натоварим, стига да стигнем до тази прословута ИКЕА  Laughing

Канелка, колкото е "по-реномирана" марката, толкова са по-капризни уредите  Crazy
А защо едва след месец ще споделиш защо сте се спряли на пералня с горно зареждане  Thinking
И аз, като Цецето ,си искам илюминаторчето  Mr. Green Моята е Електролукс, ама не АЕГ и вече втора година си я използвам зверски  Whistling Тя е за 7 килограма, а аз я тъпча като за 10  Whistling

Деска, срам  не срам, ще си призная, че не мия на Лили зъбките  Embarassed Дори скоро смятах да ви попитам, дали съм само аз  Embarassed Не дава диването  Close Купих и Ненадент/не знам дали се пише точно така/ с накрайник, обаче категорично отказва да и го пъхна в устата  Confused Сега и давам всяка вечер да си играе с една четка за зъби, имитира ни как се мием, та се надявам скоро да позволи и нейните да измием  Praynig Ицко пожела едва на 2 години, като тръгна на градина  Rolling Eyes
За рубриката за заспиването съм абсолютно същата като теб, чак с подробността, че и аз си мажех крачетата преди, но напоследък нещо ги изоставих  Mr. Green Ще трябва да започвам, че ей го идва Лятото, пък леко са ми загрубели петичките, не са бебешко гладки, каквито са били винаги  Confused И това, откак се къпем в душ-кабината  Confused А иначе заспивам по същия начин - или гушвам Све/пардом Сашо  Joy , или полу по корем  Laughing И бременна така спях , не ми пречеше корема  Peace Заспивам на секундата. Имах проблеми със съня единствено, когато учех, тогава се въртях с часове , докато заспя  ooooh!

Дианче, оправиха ли се мъжете ти? Дано се е приключило и при вас   Hug
Много смешно и същевременно сладко ми стана като те четох как обясняваш за кучката  Heart Eyes Joy

Биси, докъде стигнахте със смените? Ужасно е това, бе, как може? Все едно ме върна в онова време, когато чакахме с часове за 1 хляб  ooooh!
Успех, мила!  Hug
А Валенцето къде се изгуби? Виждали ли сте се тези дни?

Либра, а твоите деца как са? Опазихте ли малката? Баткото оправя ли се вече?

Тианче, я се включи, мила, да ме поправиш, ако има нужда  Rolling Eyes Съвсем се обърках с това оцветяване и рисуване  Rolling Eyes Кое развиваше фината моторика за писане  Rolling Eyes

Лилчо, каза ли в офиса вече?

Галче, не ми видя толкова напълняла на снимките, бе  Thinking Я, да пуснеш някоя снимка от сватбата  Hug

Софинце, утре ли е денят? Стискам палци, миличка  Hug

Забравих да се похваля, че ние захвърлихме шишето за вода . Вече пием само от чаша  bowuu Обаче млякото вечер, млякото...не знам, не виждам кога ще мога да и го махна  Rolling Eyes

Не се сещам друго  Rolling Eyes Целувки на всички ви! Пожелавам ви слънчев и прекрасен ден! Аз отивам да се заравям в тръстиката  hahaha

# 289
Мамета,добро утро ви казвам с НОВАТА ТЕМА:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384014.new#new

Общи условия

Активация на акаунт