Хайд парк 5

• 70 933
  • 1 628
  •   1
Отговори
  • Враца
Нова тема

# 1
Аз май ще съм първа в новата тема, по този повод да взема да почерпя с едно кафенце, макар че обедно ще върви някоя салата Wink

# 2
  • София
   Ехо-о-о, Мата, за догодина записваш ли?!  Hug

# 3
ни нам, както казва алекс Wink
ако сме тук, естествено...

лелееееееееееееее, не е истина, начи. живея в бейрут. първо нямахме баня и тоалетна, после и покрив, от три дни ни вали върху манерките, капе ми по съдомиялни, перални и сие. днеска ще викам брат ми да слага майсторите целите у кръв Mr. Green добре, че нямам брат. инак им е спукана работата.
братовчед ми ми върза тенекия, че ми трябваше за веикато.
моят персонален придворен циганин пръвчо нареди плочки накриво в банята. и него ша го праа да умирга. купих му кръстчета, той ги набол отвесно между плочките... ама много мило ми вика ШЕФКЕЙ, така че, май ще му се размине. и кафенце ми прави. и на циганска сватба ще ме води другия месец в махалата.
сега бутаме каратавани, защото умните майстори са направили поне по една дупка във всяка стая и те увиснаха. живея в бидон вилидж, всичко в найлони.
мислех си миналата година, че е страшно, ама таз е по страшно.

важното е, че на алекс не и пука. тя и мъж ми са на квартира, аз спя на обектО, ставам като някой вампир в 6 и ходя да оглеждам пораженията.
запознах се с някакъв абсолютно ненормален немец, който живее в българия и гледа крави hahaha и обича ужасно българия, макар, че откакто е тук е изял поне 100 дървета. крали го, мамили го, жена му, българка, му продала всичките имоти без негово знание, та водил дела безумни, обаче човекът обича българия и оттук не мърда.
предложи ми да отидем да живеем при него, защото имал 10 хектара земя и на нея имало около 20 тина изоставени къщи, да сме си правели колония. абе, въобще пълна лудница Crazy

обаче сутрин, като стана, чувам блеенето на козите, слагам лептопа на масата в градината, спретвам си едно кафенце и се кефя...и се замислям, бих ли искала нещо повече от това, което е в момента. и отговорът е, че НЕ.
имам още три месеца време, да си оправя бащината къща. после си заминавам пак за германия. чудя се, ще успея ли да го направя. заминаването де...

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 06:43 от matakosmata

# 4
Добър ви ден.

Не съм ви чела, нямам време. Само мернах, че Мата много литературно го раздава.

Аз вече имам комп и ако Кривчо ме остави, може и да списвам по 2-3 реда

# 5
Само да се разпиша и аз, защото едно, че слънчасахме на гръцкото море, друго, че не мога да се добера до лаптопа (мой си е, никой друг не искаше да го мъкне Mr. Green).
Много нещо сте изписали, не смогвам да прочета всичко.
Преди да тръгнем, се преборихме с 9 (девет) кърлежа. Като се върнем, ще правим изследвания за всеки случай, обаче добре изглеждат нещата.
Прегръдки Hug Hug Hug

# 6
  • София
Само да се разпиша и аз, защото едно, че слънчасахме на гръцкото море, друго, че не мога да се добера до лаптопа (мой си е, никой друг не искаше да го мъкне Mr. Green).
Много нещо сте изписали, не смогвам да прочета всичко.
Преди да тръгнем, се преборихме с 9 (девет) кърлежа. Като се върнем, ще правим изследвания за всеки случай, обаче добре изглеждат нещата.
Прегръдки Hug Hug Hug

Добре дошла  Hug
Лекичко завиждам за гръцкото море  Grinning

# 7
Преди да тръгнем, се преборихме с 9 (девет) кърлежа.
Shocked къде ги намерихте толкова много ooooh!
ние пък след седмица мислим да ходим на почивка и още се чудим накъде да хващаме.

# 8
елате на южното де. тамън да се видим. аз съм страхотна фенка на царево. плажът на нестинарка е трепач, квартири има колкото щеш.
ние ходим принципно през септември, когато цялата гмеж си е заминала Mr. Green и по специално в един хотел, директно на брега на морето. реджина маре в комплекс нестинарка.
има апартаменти, оборудвани с малки кухнички и доста луксозни. едностайни и двустайни.

покриха ми покрива. шалалалалаааааааааааа. кой кат мен. в събота има панаир. празникът е свети илия. ще има купон. курбани, песни, гайди, тъппани и дудуци. голем кеф. поканена съм като почетен гост от кмета, поради щото миналата година дарих врата на детската градина.

моят благ придворен циганин пръвчо нещо клинчи от лепенето на плочките. сложи една стена, ама аз го накарах до половината да я бутне и сега явно го е шубе Mr. Green, щото му казах, че мраза думата не може и ако се наложи, ще слага 5 пъти на едно и също място плочки, та ако ще да се разчуе. той в началото каза, че е голям майстор на плочките, ама сега нещо не му се чува гласът, та му гледам сеира.
занимава се с общи дейности, не е да не бачка.
оставила съм му цялата къща да я пази като щъкаме насам-натам и той много сериозно е възприел задълженията си. гони бабите да не гепят от пясъка за строежа, защото наобикалят с едни кофички. ходи с една връзка ключове и заключва всичко нон стоп.

голям е образ и определено е много читав, само дето се репчи като петел, ама от тия малките, дето им викат джинки. заела съм се да го ограмотявам. първо казваше, че нямало смисъл да говори на ония мангали в махалата правилно Mr. Green обаче сега започна да се учи да изговаря някои по-сложни думи правилно и престана да вика на баба си ДЪРТАТА и да и говори на МА.

вчера видях в луна паркът в царево едно ромско семейство с около 5 годишно дете с церебрална парализа. гледаха го като писано яйце. стопли ми се душата, ама ми беше неудобно да им се нахендря, за да си говорим. бащата го гушкаше с огромна обич, а майката му оправяше дрешките, след като го возиха на въртележката.
ае стига ви толкова засега.

# 9
Добрутру.
Мато, догодина сме при тебе  Laughing И без това всяка година се гласим да ходим на Арапя и все се появява някое чаве. За догодина деца нови деца не се планират, тъй че ще ни чакаш.

Снощи ви зачетох и ви се зачудих на акълите. Пак не си гледате децата.

Апропо, имам дежавю. Ама забравих как се казваше девойчето, дето се изкарваше многодетна майка, та тук една тема много ми напомня на нея.

Дивчо е на гости на баба си в провинцията, щото директорката на детската градина смята, че да се уговори с директорката на дежурната градина не е неин ангажимент, а на родителите. АЗ пък като ми поискат пари наесен ще ги пратя при директорката, щото намирането на пари е неин ангажимент.

Кривчо има вече огромна кошара 2:1,50 - това в метри и се шири вътре, но за малко, щото иначе виси в ръцете ми, че ако не го взема се скъсва от рев и тръшкане до посиняване.

Аз използвам, че се е заплеснал вътре да си изпия кафето.

Хайде толкоз от мен.

# 10
елате на южното де. тамън да се видим. аз съм страхотна фенка на царево. плажът на нестинарка е трепач, квартири има колкото щеш.
ние ходим принципно през септември, когато цялата гмеж си е заминала Mr. Green и по специално в един хотел, директно на брега на морето. реджина маре в комплекс нестинарка.
има апартаменти, оборудвани с малки кухнички и доста луксозни. едностайни и двустайни.
ние и без това повече клоним натам.Моят мъж е фен на южното.Даже вчера гледах хотели по Лозенец и някакви бунгала на Арапя.Като цяло съм тотално объркана.Мразя да ходя на море,но ще се жертвам заради домашните,пък и ни е първата почивка с Алекс и си мисля че трябва да взема цялата покъщнина.Проблема ми е че хич не обича да яде и затова гледах бунгалата за да мога да му готвя,обаче цивилизацията в мен наделява и ми се ще хотел с екстри.С две думи съм на кантар.Ще прегледам после и нестинарка.Ако не се случи нещо непредвидено след 10.08 ще сме някаде там около Царево.Непременно ще ти звънна да се видим.

# 11
aaaaaaaaaaaaaaa, начи сте канени на рожден ден на 19 Mr. Green
е как няма да звъннеш. аз впрочем снабдявам с чушки и домати, яйца и млекцеи и разни готини далаверки Flutter
всичко естествено безплатно, или ако го купувам е на евтинки цени и знам откъде идва.
където и да сте, свиркай, а и ние сме на 35 км от царево.
за рождения ден на алекс мисля да взема под наем един огромен батут...
абе, кой беше в черноморец.
хора, обаждайте ми се вие, че аз съм склери и забравям.
0899317680

# 12
Мато, другия път големият като ме събуди в 2 ч. през нощта да му пусна звездичките, ще ти звънна. За нощната музика става въпрос. Баси как ме нахендри. 

# 13
# 14
ако отидем на 10.08 сигурно ще сме си тръгнали преди 19.08,повече от една седмица хич не ми се седи на море,обаче не изключвам варианта да ми хареса и да останем Laughing
При всички случай ще ти звънна и ако ни искаш ще дойдем на кафе.От сега си давам поръчка за кафе със суха сметана Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт