Хайд парк 5

• 71 033
  • 1 628
  •   1
Отговори
# 45
Кристи,  Tada и от мен  bouquet newsm51

# 46
  • София
Честит празник, Кристи! Здраве, щастие и любов!

# 47
  • София
Честит рожден ден, Кристи, много здраве, щастие и късмет ти желая.

А това е торта - подарък от мен за теб

# 48
благодаря на всички Hug
Фоксче очарована съм от тортата. Искрено ме развесели,че нещо ми беше много скапано  bouquet

# 49
  • Вън от пространство и време
...да ви почерпя понеже днес остарявам Embarassed
Ганката някой от вашето семейство празнува ли днес Laughing

Мерси за почерпката! Бъди здрава и много, много щастлива с двамата мъже край теб.  Hug  bouquet

Мислех да кажа, че този път няма съвпадение, но като помислих малко се сетих.... баба ми на която съм кръстена бе родена по документи на 4 август, обаче съм я чувала да разказва че при записването на датата имало объркване и всъщност била родена на 3. Та така... Grinning  Hug

# 50
Кристи, честит рожден ден!Дано всичко този път мине чудесно, без "екстри"! Simple Smile
Фоксче, к'ви торти майсториш ooooh!, срам нямаш hahaha

# 51
щото колмкото и да се правим на гражданки и принцеси, все си оставаме прУстачки и селянки и искаме да ни мирише на тор.
аз имам баща от село, твоето оправдание кво е Mr. Green

Ау, разкри ме. Имах дядо, роден и израсъл на село....преселил се на 20 и кусур години в град. По-градски  човек от "селския" ми дядо не познавам Simple Smile
А селото една красота... newsm52  Ех, къде ми е въртолетът!

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 21:02 от аистенок

# 52
Кристи, честит рожден ден! От всичко по много, ама само от хубавото!
Малеййй каква торта!
На какви морета ходите, бре хора. Аз от Балкана слязох тия дни и сега денонощно ми бучи пералнята  Mr. Green
Обичам ОпускитИ! Чук-чук на дърво - нямам болни, както взех чувала с илачи, така си ги върнах. И кротки, кротки. Вчера аха да се метнем у една нива, ама нали Бог ни обича - читави сме. Да змнаех как една почерпка да ви пусна - ей така за здраве.

# 53
кристи, честит рожден ден. много здраве ти желая. на теб и на семейството ти.  bouquet

мдааааааааа, аз продължавам със строежите. краят не му се вижда...внимавайте, като започвате ремонт. почва се от смяна да речем на една тоалетна чиния и докато се обърнеш и хоооооооооп, нова къща имаш. много е коварно и заразно това нещо. обаче съм напълно наясно да речем, колко арматура и бетон трябват за около 20 квадрата плоча Joy
ваканция, сакън недей таквиз неща да разказваш. добре, че нищо не е станало. пу,пу.

# 54
  • София
Кой ще ме светне Ваканция и Калина един и същ човек ли са  newsm78

# 55
благодаря на всички.Този път рожденият ден мина без екстри,даже не мога да повярвам.
И аз се чудех за Калина и Ваканция понеже аватара е същият.Ако е така да кажа че имам пристрастия към името Калина.Това е името дадено ми от БМ

# 56
  • Там където е семейството ми
Кой ще ме светне Ваканция и Калина един и същ човек ли са  newsm78
Калинчето е,Калинчето....... Mr. Green
Отивате на профил и на онова синичкото,пише Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Калинче,важното е,че сте живи и здрави. Hug
Мато,стига с тоз ремонт бе жена,отдъхни малко. Mr. Green

# 57
  • София
Кой ще ме светне Ваканция и Калина един и същ човек ли са  newsm78
Калинчето е,Калинчето....... Mr. Green
Отивате на профил и на онова синичкото,пише Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аааа видях, благодаря, че ме светна   bouquet

# 58
... хай сига и пу идно вълшшшшебну хапшинси и сме си екстра ...

по-отговорно, мами, не насърчаваме хората в емоционална дупка да решат проблемите си с дрога, нали?!  Mr. Green
шегувам се, просто като прочетох "детската" Shocked песничка и се опулих здравата. за пръв път попадам на тази, не била нова, как така съм я пропуснала...
защо се опулих - това имам предвид, да не се повтарям, там е казано ясно Simple Smile - http://nellnokia.blog.bg/novini/2010/07/26/stranen-paradoks-gt-g … esnichka-m.582142

не знам кое ме шокира повече, детската песничка или тортата ...  Mr. Green

# 59
лелемале, ужуст Shocked егати песничката...

че какво и е на тортата Winkсмятам да си направя такава за 50 тия. ама с истински фигурки Joy

няма стига с ремонта. борбата продължава. затрих си някъде зарядното на камерата, та не мога да сваля снимките, инак щяхте да видите вие какви чудес сатават тук. нямах си тоалетна, нямах си баня, нямах си покрив. сега и тавани си нямам Mr. Green мор страшна, обаче нещата тръгват надобре.
нямам никаква идея къде са ми дрехите, така че му намерих цаката, купувам нови и нося, докато не ги забутам и тях някъде. само нещата на детето са прегледно подредени.

Общи условия

Активация на акаунт