Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде в София мога да сменя копчетата тик-так на ризата си?
Какви лекарства се препоръчват за лечение на летнен вирус?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде в София мога да сменя копчетата тик-так на ризата си?
-
Какви лекарства се препоръчват за лечение на летнен вирус?
За лечение на летен вирус се препоръчва лекарства като хидрасек, ентерол, смекта за разстройство, панaдол - сироп, ефералган на свещички за висока температура, натриев цитрат на ампулки за повръщане и хидратин алфа за хидратиране. Тези лекарства са полезни при лечението и превенцията на летни вируси.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Кои теми са популярни в разговорите?

/ - хидрасек, ентерол, смекта /и трите за разстройство/, панадол - сироп, ефералган на свещички /летните вируси са обикновено с много висока температура, а аз не ползвам хексалгин/, натриев цитрат на ампули /за повръщане/ и хидратин алфа /за хидратация/. Забравих - термометър и пластири за рани, както и нещо за изгаряне евентуално /големия е мургав и не изгаря, а ситната я мажа здраво и тя също не изгаря, но за разлика от брат си и не почернява много/. Слава Богу вече втора година се разминаваме, ама аз си се запасявам - по-добре да имам под ръка, отколкото да хукна по нощите да търся лекарства
. Можеш да дадеш имуностимулатор преди морето, но ти си познаваш момчето най-добре. Аз давам имуностимулатор само зимата - есберитокс. Приятна почивка ви желая и да сте здрави - здрави ли сте, всичко останало ще е наред. 
...що ме тегли и мен все натам...не съм живяла никога на село, е , може в някой друг живот да е било...