Хайд парк 5

• 70 935
  • 1 628
  •   1
Отговори
# 30
  • Там където е семейството ми
Ивка къде бяхте в Черноморец? И ние мислим да ходим там от 16, ако не ни мине котка път.
Почти всяка година сме там и сме на едно и също място на квартира при едни симпатяги, но не съм сигурна, че тази година с дребосъчка ще ни е удобно там. 
Пиша на ЛС

# 31
Фокс, ти какво реши за 3тата сливица... казвай, да препиша от теб  newsm78
Лекар, които маха имам, ама не мога да се реша

ПС
Божкееее до нас живее една моя приятелка от детинство - 3 момчета гледа сама...направо ми е идол... сега така крещи - мисля  да и звънна да и занеса едно голямо уиски... Баси свястната жена е, ама и тя душа носи

# 32
фоксче,дай малко съвети какви лекарства точно носиш.Ние заминаваме другият понеделник.Заформила съм и аз една торба с лекарства за всеки случай,обаче ни е първото море с Алекс и ми е свито под лъжичката

# 33
  • София
Фуси, не съм я махала - тя се прибра и ситния спря да прави бактериални инфекции от всеки вирус, но ми е още кекав - лесно настива или хваща вируси и след това точи сополи по 10-тина дена /за сравнение - ситната кара хремите точно за един ден, това сега, като тръгне на детска ще видим/. Надявам се да го израсте - иначе тази година пи антибиотик само веднъж - за справка ако влезнеш в архива миналата и по-миналата пиеше всеки месец, че по някога и два пъти месечно  ooooh!

Кристи - запасявам се с лекарства за летен вирус /нали е лято - него чакам  Wink/ - хидрасек, ентерол, смекта /и трите за разстройство/, панадол - сироп, ефералган на свещички /летните вируси са обикновено с много висока температура, а аз не ползвам хексалгин/, натриев цитрат на ампули /за повръщане/ и хидратин алфа /за хидратация/. Забравих - термометър и пластири за рани, както и нещо за изгаряне евентуално /големия е мургав и не изгаря, а ситната я мажа здраво и тя също не изгаря, но за разлика от брат си и не почернява много/. Слава Богу вече втора година се разминаваме, ама аз си се запасявам - по-добре да имам под ръка, отколкото да хукна по нощите да търся лекарства  Peace. Можеш да дадеш имуностимулатор преди морето, но ти си познаваш момчето най-добре. Аз давам имуностимулатор само зимата - есберитокс. Приятна почивка ви желая и да сте здрави - здрави ли сте, всичко останало ще е наред.

# 34
Фоксче,благодаря ти.Бях забравила за ефералгана.
Фуси,около мен има доста деца с проблемна трета сливица.Само на едно от тях му я махнаха и то след първи клас.На останалите докторите съветват да изчакат,понеже до 5 г можело да се прибере сама

# 35
  • Вън от пространство и време
 Кристти, ние сме на "Каваците" между 10 и 20 август. По някое време сигурно ще прескочим да проконтролираме що е Мата свършила у Странджанско. Обадете се и с вас да се разберем нещо.  Hug

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 14:53 от Gankata

# 36
слушайте сега
тук има квартири. алекс и галин са на квартира и там е много добре. защо не дойдете на 19 ти да отпразнуваме на дитету рождения ден. решила съм да взема един замък надуваем под наем. след морето планина е много добре, а тук  има и река. за децата ще е много интересно.
квартирата е по 10 лева на легло, за жалост и за децата. обаче пък мога да говоря с мой приятел, който има апартамент с капацитет 8 човека и го дава за около 6о лева на вечер.другарката фуска няма ли и тя да е наоколо по тва време, а Wink
та, ако дойдете, няма да отлагам празнуването за съботата, а направо на 19 ще го направим.
хайде, помислете си за офертата.
говорим за онези, огрооооооооооооооомните замъци надуваеми.
ганче, ако сте на палатка душа, може да си я опънете у нас на двора...хихихихи. на каваци плажът е трепач, ние така или инак ще ходим при едни приятели точно по това време там. остави тюлюфон на лични.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 22:14 от matakosmata

# 37
хехе, нова темичка Peace

аз пак съм селянка...което е кеф
нямам си ни баня, ни тоалетна и покрив вече си нямам, ама на кой му дреме.

Мате, душата... Crazy...що ме тегли и мен все натам...не съм живяла никога на село, е , може в  някой друг живот да е било...
Кекня съм за селски живот , пък все натам ме тегли , веднъж в годината ако не си начеша крастата , като болна съм.
 bouquet

Ама и вие яко сте я подкарали с ремонтите... Laughing
А виж, за козето сирене ще се споразумеем за цената, да поръчвам ли на лични за едно колетче Wink, че познавам един човек, дет мре за козе сирене. hahaha

# 38
Кристти, ние сме на "Каваците" между 10 и 20 август. По някое време сигурно ще прескочим да проконтролираме що е Мата свършила у Странджанско. Обадете се и с вас да се разберем нещо.  Hug

непременно ще ти звънна

# 39
хехе, нова темичка Peace

аз пак съм селянка...което е кеф
нямам си ни баня, ни тоалетна и покрив вече си нямам, ама на кой му дреме.

Мате, душата... Crazy...що ме тегли и мен все натам...не съм живяла никога на село, е , може в  някой друг живот да е било...
Кекня съм за селски живот , пък все натам ме тегли , веднъж в годината ако не си начеша крастата , като болна съм.
 bouquet

Ама и вие яко сте я подкарали с ремонтите... Laughing
А виж, за козето сирене ще се споразумеем за цената, да поръчвам ли на лични за едно колетче Wink, че познавам един човек, дет мре за козе сирене. hahaha

щото колмкото и да се правим на гражданки и принцеси, все си оставаме прУстачки и селянки и искаме да ни мирише на тор.
аз имам баща от село, твоето оправдание кво е Mr. Green

# 40

и за Мата
да ви почерпя понеже днес остарявам Embarassed
Ганката някой от вашето семейство празнува ли днес Laughing

# 41
Честито остаряване и весел празник от мен!

# 42
# 43
  • у дома
ЧЕСТИТО ПОМЪДРЯВАНЕ КРИСТИ!
Много здраве и любов!

# 44
Честит празник, Кристи, много щастие и здраве ти пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт