Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде в София мога да сменя копчетата тик-так на ризата си?
Какви лекарства се препоръчват за лечение на летнен вирус?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде в София мога да сменя копчетата тик-так на ризата си?
-
Какви лекарства се препоръчват за лечение на летнен вирус?
За лечение на летен вирус се препоръчва лекарства като хидрасек, ентерол, смекта за разстройство, панaдол - сироп, ефералган на свещички за висока температура, натриев цитрат на ампулки за повръщане и хидратин алфа за хидратиране. Тези лекарства са полезни при лечението и превенцията на летни вируси.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Кои теми са популярни в разговорите?

Като малък Алекс беше същия.Сега като по-голям е най-доброто дете на света.
Яденето му беше поредният кошмар.Буден не ядеше.Чаках 10 минутните дрямки,вадех му залъгалката от устата и мушках шишето с мляко.Така докато спеше ядеше по стотина грама.Забравих да кажа че и в количка не се возеше.Купих 3 различни да не би там да е проблема,ама не.Ревеше,прехласваше се и чак посиняваше,та обикалях парка с кенгуру или на ръце+бебешката му чанта+ торбичка с играчки за залъгване.Когато ходехме на пица или нещо подобно,все бяхме трима: аз,моят мъж и кръстника на Алекс.Докато двамата се хранят,третият обикаляше с Алекс на ръце и в къщи заедно не можехме да седнем на масата.Този кошмар беше до към 2 г.Сериозно ако ти трябвам за нещо съм насреща
.Ще ти пусна тел на лични
(Мато,ние бяхме на Черноморец,обаче нямах нет,мъжът ми не ми даде да припаря до лаптопа му,и не видях че си писала)