Хайд парк 5

• 70 935
  • 1 628
  •   1
Отговори
# 15
Това дете все едно днес е пило анаболи. Не издържам вече. Нито спи, скъсва се от рев. А му се спи, обаче като почна да го приспивам, започва да рита, да скача, да ръкомаха, да играе. Изтрещях направо. Сложих го в кошарата, като изпусне играчка от ръцете си и се скъсва от рев. Ей го пак реве. Ми не мога по цял ден да го нося на ръце, той вече отива към 9 кила, ръце и гръб не ми останаха. Някой не го ли иска за няколко дни?

# 16
Да го дадем на Нико бре .... много добре успокоява  Peace
Дневен хонорар - една две пълнени чушки (ГОЛЕМИ!) и парче диня  -и готово

# 17
Някой не го ли иска за няколко дни?
аз го искам. Grinning Като малък Алекс беше същия.Сега като по-голям е най-доброто дете на света.

# 18
Направете график и е ваш.

Пълнените чушки постни или с месо? Да се подготвя.

# 19
кристи, ако ви се пие кафе в бейрут, демек сред отломки от тухли, керемиди, пирони, стърчащи отвсякъде, заповядайте.
даааа, ама си имаме бидон вилидж, същински катун. с найлончета завито всичко и на средата се мъдри миялна машина, която не е свързана, а служи за шакфче. чисто нова, впрочем. и телевизор и дивиди и 2 компа. просто е гледка невероятна, ама няма как да снимам, защото съм си попиляла инджъркмата за зареждане на батерията на апарата.
обаче е много уютно, така че, идвайте на кайвенце тутакси като додете.
до девети и без това много неща ще са готови.
пръвчо сложи още плочки. имам забележки само към 5 от тях, утре ги маха Mr. Green и така като махне още 20 пъти и ще стане перфектен слагач на плочки.
ухааааааааааа, вълнени чушки. много ги тача. при димо ги правят трепач. мняммням...
фуси, утре ще ида да хапна едни за твое здраве. Wink

# 20
Кудку,за мен кафе със суха сметана или нещо шоколадЕно Peace Не че ще се откажа от пълнени чушки Wink
Моят мъж нещо прецака компа и се унищожиха някои от снимките,иначе щях да ти пратя да видиш каква сме картинка като малки.От неговото реване нищо не можех да свърша.Връзвах си кенгуруто на гърба и така миех чинии и готвех.Спеше само на корема ми.Ако имах късмет да го оставя на спалнята и да спи до мен,при всеки опит да изляза от стаята докато спи още не бях стигнала вратата и вече се будеше с рев.Как разбираше че излизам хич незнам.А спането му беше на по 10 мин два пъти дневно през деня,а през ноща се будеше на всеки половин час.Имаме лазарен часовник на тавана и ми идваше  #Cussing out Яденето му беше поредният кошмар.Буден не ядеше.Чаках 10 минутните дрямки,вадех му залъгалката от устата и мушках шишето с мляко.Така докато спеше ядеше по стотина грама.Забравих да кажа че и в количка не се возеше.Купих 3 различни да не би там да е проблема,ама не.Ревеше,прехласваше се и чак посиняваше,та обикалях парка с кенгуру или на ръце+бебешката му чанта+ торбичка с играчки за залъгване.Когато ходехме на пица или нещо подобно,все бяхме трима: аз,моят мъж и кръстника на Алекс.Докато двамата се хранят,третият обикаляше с Алекс на ръце и в къщи заедно не можехме да седнем на масата.Този кошмар беше до към 2 г.Сериозно ако ти трябвам за нещо съм насреща Hug .Ще ти пусна тел на лични
Мата,идвам на море на 09.08.Вчера един клиент ми предложи апартамент на несебър,та или сме там или в реджина маре(от цяло Царево по тел ми казаха че места има само там).С отломките не можеш да ме уплашиш,аз идвам заради теб и снахата Mr. Green Кажи на тате да прибере пушките Joy

# 21
Кристи, направо ме успокои. Едно към едно сме, с разликата, че си суче през час и с яденето почти нямам проблем. Как ще се върна на работа през февруари, направо нямам идея. А и както суче нощем през час, като ходя на работа и не спя, сигурно ще пукна, защото не смятам да го отбивам напълно като се върна на работа. Абе ужас е отвсякъде. Че и не иска при никой друг да стои, а свеки ще го гледа от зимата. Как ще стане, не ми е много ясно. На някакво чудо се надявам.

Абе мацки, да знаете къде в София сменят копчета тик-так на бодита?

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 08:59 от ku[d]ku[d]yaka

# 22
кристи, реджина маре е трепач. аз много го харесвам и все там ходим. абе, където и да сте, ще се видим...

не знам, кудку, аз съм си взела машинка и сама ги менкам. ама от германия.

# 23
  • Вън от пространство и време
Абе мацки, да знаете къде в София сменят копчета тик-так на бодита?

Тук до нас - на "Тулча" (м/у "Гоце Делчев" и "Хайдушка гора") преди година ми смениха на джинсова пола на Бени. Трябва да сменят и на бодита, ама не съм питала.

# 24
  • Там където е семейството ми
Ха добър вечер от мене,другари и другарки. Mr. GreenСлед едноседмична почивка съм пак тука. Simple Smile(Мато,ние бяхме на Черноморец,обаче нямах нет,мъжът ми не ми даде да припаря до лаптопа му,и не видях че си писала)
По план трябваше да се приберем към Елхово във неделя,демек утре,ама децата забърсаха летният вирус с повръщане и разстройство и днеска,сутринта,мъжът ми като ги видя да прилягват едни такива одрямани,рече да стягаме багажите и да си ходим у наше село. Mr. Green
Странното е,че като се прибрахме днеска,все едно нищо не е било......яхнаха се на колелетата,омахаха по една принцеса,че бяха озверели от глад,от вчера не са яли като хората,щото а са яли а са се о........ ooooh!
Снимки съм качила във фейса,не са много читави,защото са от телефона,ама можеше и толкова да няма. ooooh!
Нали съм от кръжока"пречат ми ръцете" докато се правих онзи ден на фотограф,взех че изспуснах фотото във морето,сещате се предполагам,че солената вода му разказа играта.Мъжът ми го отвори,ама не можа да го подкара и след това.
Иначе общо взето си изкарахме добре,почерняхме,изгоряхме.......
А мен ме е хванал великият мързел.........то не било хубаво чак толкова човек да си почива Naughty

# 25
Ивка къде бяхте в Черноморец? И ние мислим да ходим там от 16, ако не ни мине котка път.
Почти всяка година сме там и сме на едно и също място на квартира при едни симпатяги, но не съм сигурна, че тази година с дребосъчка ще ни е удобно там. 

# 26
  • София
Хайде, и ние днес кацнахме в София от морето. Не съм ви чела, не знам и дали ще ви изчета, особено патилата на Мата  Mr. Green

# 27
Фоксче вирусче пипнахте ли? Или само в Черноморец се въди тази гад.

# 28
  • София
Тръгнах с една торба лекарства за повръщане, донесох си я цялата обратно - в Албена също има летен вирус, но на нас ни се размина, за сметка на това големия заточи едни сополи на 6-я ден и си ги влачи до края, та малко беше лимитиран за къпане в морето, което направи живота ми ад  Mr. Green

# 29
Добре, че се е разминало. За сополите коризалия на нас много ни помага.

Моето момиче умира от кеф като види децата ти на снимката. Голямо милване на монитора пада.

Общи условия

Активация на акаунт