и аз незнам Юле???? 
и аз незнам Юле????
. Някъде към 5 предполагам, че ще се занесем успешно до там. Ако някой има път, може да се видим. Пращам телефон на лични, макар че ние сме забележителни и се познаваме отдалеч.
Вече си хапна и кремчето даже и сега реди пъзели.

ето кой знае

.В събота имаш ли планове?Може да се видим на пицка 
Щом на всякъде практиката е една и съща, дори вероятно ще си спестя недоволството пред директорката. Вчера бях много насъбрала, но днес малко ми отмина. Въпреки, че си имам мнение по въпросът 
Кога ще се запознаем ние с теб 

Ние днес все пак нагласихме режима и Василия си заспа овреме. Ще си пусна една серийка и заспивам. Добре, че утре е петък, че хич не можах да вляза в ритъм тая седмица 
. Да знаете, че не съм бременна или поне аз не знам. Моля ви, аз съм била с голямо кривогледство за себе си , като се мислех за слаба
. А и да съм бременна какво от това? Нея к'во я бърка на колко години и колко деца ще раждам? Аз не съм си позволила да се възмущавам защо докато търсеше колета ми с едната ръка, с другата набутваше мазна баница, въпреки, че е с наднормено тегло 
. Единстевно редовната комуникация с много дечица няма да мога да му я осигурявам редовно, но ще гледам да направя всичко възможно.
. Другата страна на нещата е умственото развитие на детето. Към втората година децата започват да успяват да задържат и да осъзнават ясно за какво иде реч, което означава, че ако не се практикува ЕБХ, няма как да изискваш от детето да задържа. И понеже е масово явление майките да не издържат на петата смяна на напикани дрехи или на поредното наакване зад фикуса, започват да повишават тон на детето, доста си позволяват и потупване. Широко е разпространена и практиката детето да се държи продължително време на гърне(особено в яслите), строги прецеждания през зъби:'Сядай веднага на гърнето" или "само да си станал от гърнето" и т.н. Тези ситуации са силно стресови за едно дете и макар, че е много вероятно то да бъде дресирано да върши работа на указаното място, много е вероятно в по-късна възраст да изпадне в криза на постоянно наакване, напикаване, също така и нощно напикаване. Също има последствия и за психиката на детето. И от тази масова невъздържаност или неосведоменост на майките, започват масовите прокламации за така полезното оставяне на памперса до по-късна възраст. А работата е там, че колкото по-рано се махне, толкова по-добре. Стига да липсват неправилното отношение към детето и скандалите около напишкания килим
. А за по-малко изпуснати пишкания е необходимо с детето постоянно да има човек, които да наблюдава внимателно и да се старае да улови знаците на детето. След ремонта вкъщи реших, че искам килима да остане чист до пролетта и сложих памперса, който Митко не понасяше в началото. язък, че съм го мъчила, сега килима е целия в най-различни манджи, та малко напикавания нямаше да се забележат
Възможно е да ти обърнат внимание върху това, но все пак ти си човекът, който преценява кога да си прибере детето. При условие, че плащаш пълна такса обаче - за половин ден посещение нямаш намаление от таксата. По втория ти въпрос - щом всяка община е сама за себе си, напълно спокойно може детето ти да е записано в две ясли в две общини. 

, да не изпуснем реда
.Нищо, ще им пусне когато реши, не и харесват явно уредените срещи
.Я покажи какво си купи, много обичам да гледам.Как е новата работа, колегите, харесва ли ти, искам ферман с разкази, много семпличко влизаш напоследък 
.За разболяването по яслите и аз си мисля, че няма как да се ограничи 100%, нали децата може да са заразни още преди да се е забелязало и си ходят.Със Слави спорим сега, че Алекс ходи 5 дни, а вече 7 е у дома, но нищо чудно последният петък той да е заразил някой и така.Ще свикнат
.Ти не искаш ли да го запишеш и на държавна ясла или заради недостига на местата само предпочете частната?
.Ей, не можеш а я прежалиш тая Стара Загора