Дързост и красота - 22 "Ези или тура? Опа, маман!"

• 22 970
  • 449
  •   1
Отговори
# 150
  • с/у ОколоМръсТното
не разбрах... Бричо остава с онази джукла - Тейлърица ли?

# 151
  • В средата на времето
Остава, остава, с нея остава, даже набързо ще си подновяват клетвите в болницата, да не би Стеф да гушне букета, преди да е чула заветното "ДА" от бРичо.. Crazy

# 152
  • Пловдив
Хи-хи, дъртата точно като умряла лисица, големи постановки. Отваря едното око, поглежда Ричо и почва репертоара Joy
"Искам най-доброто за вас" /най-доброто за вас, според мен, моето мнение е най-важно/
Ама и той милият наивник  ooooh! Все едно не и е научил номерцата за толкова години.
Само Брук беше най-прозорлива, даже без да е видяла актьорските напъни на Стефито.
А Тейлър, милата, с невинен поглед на кошута  Flutter Тя заслужава Оскара за поддържаща актриса /или второстепенна, повече И ходи/.
Докторът каза, че резултатите са добри пред нея. Тя като медицинско лице И е ясно, обаче ни пробутва пак досадното състрадателно изражение на милосърдна сестра с нацупени джукли- "Дръж се Стефани, дръж се!"
Ех, че удобно  smile3501 Браво, така се печели любоФФта, честно и почтено  Laughing

# 153
  • с/у ОколоМръсТното
Само Брук беше най-прозорлива,

Тя е номер 1. Няма какво да говорим повече  Grinning

# 154
Марсиа, Мерси   bouquet

Дали я има тази серия днешната , поне да я видя без звук , щот съм на работа Hug

# 155
Здравейте на всички! Аз доколкото знам Стефани е инсценирала сърдечния пристъп да принуди Рич да избере Тейлър Thinking и когато това се разбере Ерик ще я напусне Simple Smile  така че ще и се върне Simple Smile

# 156
Да, знаем го това. Flutter

# 157
  • България
Леле, Стефка какво театро направи! Joy Joy
Нека после някой ми обяснява как РиЧко избрал Джуклич от лИбоФ! Joy
 Опаа, дон Макароне надуши нещо... Thinking
Мен ако питате той си направи избора самостоятелно!Аз не видях тя да го моли за нещо...Пробва жената-стана й номера,а той явно само от едно рамо е имал нужда...Или пропуснах нещо?Не видях пистолет опрян в челото #2gunfire,нито ултиматум,нито закана!Той по своя инициатива си помоли свещеника да се върне!Ако си държеше на русата щеше по друг начин да процедира!Аз преди време попитах как Рич избира Тейлър и тук някой ми каза,че Стефани на смъртния си одър ги моли двамата да се съберат или нещо такова,а се оказа,че не е съвсем така...Не го е молила за нищо,само да не споменава Брук!И в тоя ред на мисли той можеше да направи точно това-да си мълчи,да обещае,че ще остане с Тейлър и когато майка му се "съвземе" да си остане при Брукича!Ама жена като Тейлър не се оставя току-така... newsm10

# 158
Аз само едно не мога да разбера. Нали Марк прави изследвания на сърцето и според резултатите Стефка наистина е попучила инфаркт. Ако беше лъжа резултатите нямаше да са такива... Thinking
Пък и инжекция ́и слагаха с нещо за сърцето като загуби съзнание в болницата...На здрав човек/ако приемем, че и Марк е помогнал за лъжата/  как ще дава такива лекарства? Марк не ми се вярва, че би се вързал да стане съучастник на Стефка... Thinking

# 159
  • при принцесите
И аз това не мога да разбера. Поне дотук от наша гледна точка не си личи да има измама. Как се разбира, че е бил фалшив тоя пристъп Rolling Eyes По-натам ли ще ни разкрият нещо, което сега не направиха Thinking

# 160

Всичко чувам АЗ hahaha hahaha hahaha

# 161
  • В средата на времето
Мен ако питате той си направи избора самостоятелно!А

Верно ли всичко ти се видя като да е направено по собствена инициатива Thinking.Явно не ти се е налагало, слава богу, да се сблъскваш с човек като Стефка така веща в манипулирането, за да разбереш, че има, че съществува не само физическа принуда, но и психологическа такава (че даже втората е по-лоша, защото ти докарва и неосъзнато чувства на вина. Правиш това, което уж не те карат да правиш, а някак си не си доволен от избора си, уж е твой, а някаква част от тебе се бунтува. Уж трябва да си щастлив, все пак нали е твоят избор, ама нещо не се получава щастието..)
Цялата тази сцена започната с "Знаех си, че Брук ще ме докара до тук", минавайки през " Не искам да съм тук ако избереш Брук" и стигайки до драматичното "Искам всички да сте щастливи, прощавай Ридж"..драматичното затваряне на очите, уж припаднала и после така ненадейно свестила се като чу гласа на Тейлър.. Crazy От където и да погледнеш си беше постановка и Ричко се върза, защото си е мамин мухльо..

♥ слънчице ♥ , лекаря направи изследванията и каза, че е имало нещо леко, но не било инфаркт  Peace (точно Тейлър като се появи в стаята). Ще се разбере как точно Марк е прикрил нещата..в едни от бъдещите серии Ушето я разкрива, че е симулирала и прави очна ставка между Стефка и Марк и последния си признава, че никакъв сърдечен удар не е имало..

velislava_f , после много лесно става ясно, че ричковия избор нито е бил верен, нито е бил негов..Проблеми в брака му с Т още от началото, за да се стигне до логичната развързка при която Р ще се върне при Б (разбрал междувременно за актьорската игра с болното сърце на майка му, секса на Т с Дж, лицемерието на Т през всичките тези години..)..на сила хубост не става, па била тя и на Т  Grinning

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 14:08 от Izida

# 162
Мен ако питате той си направи избора самостоятелно!Аз не видях тя да го моли за нещо...Пробва жената-стана й номера,а той явно само от едно рамо е имал нужда...
Явно с теб гледаме различни филми. Joy Joy
 Тук съм съгласна с теб, номера мина, РиЧко се съгласи да остане с Джуклич само и само маман да не гушне букета. Joy И ако на това му викате лИбоФ? Joy Joy

# 163
Това си е висш пилотаж в манипулирането.
Имам книгата "Как да манипулираме хората". Има доста начини да накараш някого да направи или каже нещо, което искаш, и да мисли, че идеята е била негова.   newsm48

# 164
Марсия тенкю   bouquet  bouquet
значи все пак Стека постигна целта си с  поредното театро  #2gunfire
иначе брук е свикнала да я зарязват но сега ми е жал за бебето й, че ще остане без баща си

Общи условия

Активация на акаунт