Дързост и красота - 22 "Ези или тура? Опа, маман!"

• 22 968
  • 449
  •   1
Отговори
# 165
  • България
Не го е молила за нищо,само да не споменава Брук!И в тоя ред на мисли той можеше да направи точно това-да си мълчи,да обещае,че ще остане с Тейлър и когато майка му се "съвземе" да си остане при Брукича!
Че не ми се пише отново едно и също!Можеше по др начин да постъпи,ако любовта му беше истинска към русата...

Цялата тази сцена започната с "Знаех си, че Брук ще ме докара до тук", минавайки през " Не искам да съм тук ако избереш Брук" и стигайки до драматичното "Искам всички да сте щастливи, прощавай Ридж"..драматичното затваряне на очите, уж припаднала и после така ненадейно свестила се като чу гласа на Тейлър.. Crazy От където и да погледнеш си беше постановка и Ричко се върза, защото си е мамин мухльо..

Анджек и аз това казвам-пробва жената и успя!И че е мухльо спор няма...А за брака им с Тейлър каквото предстои тогава ще го коментирам-сега човека си получи побутването от което имаше нужда!!!

# 166
  • В средата на времето
Абе Ридж получи шут в трибуквието от маман, за какво подбутване си говорим  ooooh!
Ридж се колебаеше между две жени. Той ако беше сигурен в чувствата си към Брук или към Тейлър нямаше да се колебае въобще и да ги кара да припкат двенките след него като млади козички.. Crazy
При него беше на кантар всичко и в решителния момент, Стефка сложи 2 кила актьорска игра от нея на везната на Тейлър и те я наклониха в полза на Т.Това е. Истината е, че ако Стефка не се беше направила на умряла Ридж щеше да избере Брук. Той сам и го каза - колкото повече ми говориш против Брук, толкова повече клоня към нея..Какво още да говорим.. Tired

Дори Ридж да се е нуждаел от подбутване, не подбутването "Ако избереш Брук, отивам в гроба" е  това..

# 167

....лекаря направи изследванията и каза, че е имало нещо леко, но не било инфаркт  Peace (точно Тейлър като се появи в стаята). Ще се разбере как точно Марк е прикрил нещата..в едни от бъдещите серии Ушето я разкрива, че е симулирала и прави очна ставка между Стефка и Марк и последния си признава, че никакъв сърдечен удар не е имало..

Shocked ShockedИ ти ли, Марк?! И ти ли, Бруте?! Shocked Остана ли някой, който да не лъже в тоз` сериал? smile3502

# 168
  • В средата на времето
http://www.youtube.com/watch?v=r5Yk8mYNt58&feature=related

еле го видеото за което говорех  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=hseN4YEO2zg&feature=related

тук още

Shocked ShockedИ ти ли, Марк?! И ти ли, Бруте?! Shocked Остана ли някой, който да не лъже в тоз` сериал? smile3502

Всъщност е излъгъл срещу 1 млн. $ в лична сметка  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 15:39 от Izida

# 169
Дори в къщата на плажа, РиЧко се обърна към баба Стефка с думите, че няма значение, че Джуклич се е върнала, за него живота продължава и искаше да продължи живота си с Брук.
 Ама кой да слуша, баба Стефка си е внушила, че няма по-добра снаха от Джуклич и това е, пък после ще плющЯт шамари. Joy
Важното е сериала да върви. Mr. Green

# 170
Ама не, моля ти се! Баба Стеф трябваше да си внуши точно обратното-че няма по-добра снаха от Брук. Такава, която да не ти дава да виждаш внуците си, да ти е отнела мъжа, за секс-подвизите й всичко е казано и т.н. Как така предпочита Тейлър? Да се чуди и мае човек. А в американското общество да си манипулатор не е недостатък, а предимство. Ама ние няма как да го разберем. Ние сме си българи.

# 171
  • В средата на времето
А в американското общество да си манипулатор не е недостатък, а предимство. Ама ние няма как да го разберем. Ние сме си българи.

Говори в единствено число Selita  Peace Аз съм българка и много добре разбирам доста неща  Simple Smile

Ама не, моля ти се! Баба Стеф трябваше да си внуши точно обратното-че няма по-добра снаха от Брук.

Ами в интерес на истината не трябваше нищо да внушава, а да си наляга парцалите и старите кокали, да стиска зъби, да скърца и да чака Ричко да и се обади по алофона (примерно), за да и съобщи какво е решил..

# 172
И защо пък да го прави? В ДиК всеки манипулира някак си. За Стефани е ясно, Брук манипулира чрез секс, Тейлър пък манипулира като психиатър-че уж тинейджърите по-трудно преживяват раздялата на родителите си. Битката е жестока и всеки я води както може.

# 173
Дразни ме това, че Джуклица като виден мислител и вожд по психо въпросите не взима страна в спора Брук - Стефани. Много й е приятно, че Стефка я защитава. Но когато Брук й го каже в лицето и тя ехидно отвръща "Ами това е нейното мнение". Защо не й каже на Стефка примерно да не се меси?

# 174
  • България
Ако става въпрос за манипулиране и Брук е мн добра в това,ама няма кой да й вържИИИ...!!!Нагледахме се в предходните серии на великите й способности!Ама нали се изтъркаха пред повечето мъже,та и мухльото /Рич/ вече не поддава!!!Айде,чао за сега и не ме нахоквайте мн newsm17

# 175
А защо Брук не каже на Ник да не се меси, а все му плаче на рамото колко е нещастна и той горкия тича ту при Рич, ту при Стефани?

# 176
А защо Брук не каже на Ник да не се меси, а все му плаче на рамото колко е нещастна и той горкия тича ту при Рич, ту при Стефани?
Защото е коледар по природа, трябва да навести всички. По принцип всички са такива във филма. Стане ли проблем се редят на опашка да помагат и се навестяват за щяло и нещяло.

# 177
Много си прав! Напълно съм съгласна с теб!

# 178
  • В средата на времето
И защо пък да го прави?

Добър въпрос  Grinning

Ами да си признае и да се приключи, но не..това постоянно натякване "Аз го правя за теб, само аз виждам кое е правилно, аз искам ти да си щастлив, само за твоето щастие мисля, бла,бла,бла.." е влудяващо..При нея думите и делата не се покриват..Уж всичко е за семейството, а всъщност си е един голям егоист Стефка..
А ако е ОК Стефка да припада, за да играе сина и по свирката, що да не е ОК Брук да ходи и да натиска Ричо в леглото подранила за срещата на плажа? Grinning
Щях да го приема ако наистина намеренията и бяха  Ричко да е щастлив, обаче не това е целта на цялото занятие.. Whistling Според мен връзката майка-дете е много свещена. Ето защо действията на Стефка са още по-неприемливи за мен. Едно е жена ти да си поиска ново герданче, като извърти нов номер в леглото, друго е майка ти системно да съсипва живота ти поради нейни си, егоистични подбуди..Кое ли има по-големи последици, м?

BAHKO 2 ,Брук добре и го каза, че на нея и е добре Стефка да и води мръсните войни  Grinning Тейлър хитрува на дребно - хем не се цапа лично тя с груби разправии, хем образа и на Светица остава, защото си е назначила булдог за пазач  Joy Само, че това щеше да и изиграе много лоша шега ако Стефка не се беше усетила и не беше инсценирала тази драма днес  Grinning

# 179
Тя че Стефка досди на всички, досади. А какво да кажем за Джаки? Нея пък съвсем не мога да я понасям. Едно си знае, едно си бае. А и я озвучават с такъв дразнещ глас, че направо ми иде да си изключа телевизора като я видя.

Общи условия

Активация на акаунт