Дързост и красота - 22 "Ези или тура? Опа, маман!"

• 22 972
  • 449
  •   1
Отговори
# 180
  • В средата на времето
А защо Брук не каже на Ник да не се меси, а все му плаче на рамото колко е нещастна и той горкия тича ту при Рич, ту при Стефани?

О да, същото е  Grinning - Ник отиде веднъж само при Рич, за да му каже, да си послили добре, коя да избере и да даде един глас за Брук..Това беше! А за Стефка - не той отиде, а тя специално го извика, за да се опита да го облъчи как Брук щяла да има нужда от неговата помощ след като Ридж я напусне.. Crazy
Значи казаното веднъж може да се сравнява с ежеминутния тормоз от страна на Стефаня newsm78  Simple Smile
Няма какво да си говорим, като Стефка втора няма  Simple Smile

Тя че Стефка досди на всички, досади. А какво да кажем за Джаки? Нея пък съвсем не мога да я понасям.

Тук сме на едно мнение  Grinning Ушето за мен е толкова опасна, колкото Стефка. Стефка поне е директна..ама това се вие и овива като лигава змия около теб и когато разбереш, че си отровен вече е късно

# 181
Изгледах няколко клипа от разкриването на Стефка- лъжеинфаркта. Mr. Green Разкрили са я на сватбата на Ник и Бриджет. Бриджет казва, че няма да се омъжи докато не разбере какво става...и пак се проваля церемонията... Joy Joy

Интересно ще ми е да разбера защо Джаки разкрива Стефка. Нали искаше Брук за снаха? С разкриването на лъжата шансът Брук да е с Рич става много голям. Thinking Или просто е искала да спре сватбата на Ник и Бриджет? newsm78

# 182
  • София
Горката Бриджит...сто пути се отлага сватбата, накрая и брака ще се провали.

Уууу сега се радвам на изпълнението на Стефани...

# 183
Е, не става въпрос само за Брук и Тейлър. Ами когато Ник удари така Рич, че си загуби ума? А Стефка действа според обстоятелствата. Когато Рич беше пленен от Морган тя каза на Брук, че никога не е била за брака им, но сега ще се бори заедно с нея Рич да се върне при семейството си. Тя така разбира майчинския си дълг. Колко е права е друг въпрос.

# 184
Мен пък доня Стефуня ме изкефи на макс днес  Party
Време беше да изкара тежката артилерия срещу това зло дето се е загнездило като кърлеж в семейството й.
Щом оназ русата ще митка по розви гащи пред сина й, що пък тя да не спретне едно инфарктче  Flutter
Макар че, не разбирам как ще е симулирала, като там анджакламите титкаха ...  миткаха ...  индикираха проблеми със сърцето и т.н.  Thinking
 newsm78
Абе тоя сериал съвсем взе да прави зрителите на глупаци  Crazy

# 185
грешка.

# 186
  • София
Е, щом мъртвите по няколко пъти се връщат, какъв му е проблемът на едно фалшиво инфактче  newsm78

Хм...жалко че Ридж не е по-прозорлив, може ше да я тества Стефка...ама тя е като скала, и да и беше казал, че остава при Брук, пак нямаше да се гътне  Crazy

# 187
анджакламите титкаха ...  миткаха ... 
Това на какъв език беше

# 188
  • при принцесите
За любителите на Стефани Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=2OAwuzu2wvc&feature=related
(колкото и малко да сме, мен си ме кефи максимално  newsm43)
 offtopic Мойте свекърва има три сина, все повтаря, ако и се била развъртяла такава снаха като Брук в дома, какво щяла да я направи. Пък аз засега съм единствената Rolling Eyes

# 189
  • България
За любителите на Стефани Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=2OAwuzu2wvc&feature=related
(колкото и малко да сме, мен си ме кефи максимално  newsm43)
 offtopic Мойте свекърва има три сина, все повтаря, ако и се била развъртяла такава снаха като Брук в дома, какво щяла да я направи. Пък аз засега съм единствената Rolling Eyes

И аз така казвам-на война,като на война!А то спрямо русата друго не става!

# 190
да бе,на война като на война,а войната е само между дъртата бабичка и брук.с 2 души война ли се прави Joy

# 191
Е, то по принцип всички трябва да я погнат с една дебела тояга ... шавливата  Whistling
Ама нали филм требе да стане , та си я търпят  Crossing Arms

# 192
Хич не е шавлива Naughty (ако правилно разбирам думата)
Знаеш ли какво е шавлива жена.Ето,сега четох,че има световна рекордьорка,която е спала с 991 мъже за 1 ден

# 193
  • България
Знаеш ли какво е шавлива жена.Ето,сега четох,че има световна рекордьорка,която е спала с 991 мъже за 1 ден
Ми то ако сложим брояч на Д-то й,като прибавим повторенията и ето ти готова работата!Цифрата се доближава! newsm47 Да не ме почнеш сега с пистолетите  newsm17 Аз визирам

Хм...жалко че Ридж не е по-прозорлив, може ше да я тества Стефка...ама тя е като скала, и да и беше казал, че остава при Брук, пак нямаше да се гътне  Crazy
Ама си е мухъл човека,та и мойта дума беше такава,ама му падна като манна небесна фалш инфарктчето,та си отдъхна и си направи верния избор! Peace

# 194
  • при принцесите

Това наистина ли го казваш Shocked
Знаеш ли какво значи? 1 ден - да речем, че имаш предвид 24 часа. Това са 1440 минути. Което прави по минута и половина за всеки, за да стане. Това, че има такъв рекорд, мислиш ли, че има нещо общо с филма?

Някъде спомена, че си бил надраснал възрастта си. С това изказване доказваш обратното или просто истинската си такава.

А секс правил ли си? Знаеш ли, по-хубаво е от ДиК Peace

Общи условия

Активация на акаунт