Дързост и красота - 22 "Ези или тура? Опа, маман!"

• 23 011
  • 449
  •   1
Отговори
# 195
Напротив,показвам,че съм широко скроен и че за мен една жена която е спала със 7-8 мъже,определено не е курва,особено ако е толкоз красива Naughty
(а последния ти въпрос е просто смешен #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire)

# 196
  • при принцесите
Ами не знам точно как приемаш живота, но искрено ти пожелавам жена ти да не спи с брат ти, нито с баща ти. ДиК си е ДиК, не го сравнявай с реален живот Peace

# 197
Напротив,показвам,че съм широко скроен и че за мен една жена която е спала със 7-8 мъже,определено не е курва,особено ако е толкоз красива Naughty
(а последния ти въпрос е просто смешен #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire)
Ма как ще си широко скроен?
 Тук в Булгаристан, ако си женка требе да се омъжиш девствена. Добре е след първата нощ, женихът да излезе и да удари един салют, та да се разбере, че булката е честна.
 После цяло село ще кима, какво добра мома е взел жениха. Ехххххх, нравственост, ехххх, морал!
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами не знам точно как приемаш живота, но искрено ти пожелавам жена ти да не спи с брат ти, нито с баща ти. ДиК си е ДиК, не го сравнявай с реален живот Peace
А изневеряващата омъжена женка каква е? Сигурно непредвидено обстоятелство? hahaha hahaha

# 198

...но не и от едно семейство.

didi_im последния ти пост е   202uu

# 199
didi_im,както вече казвам за 69 път,Брук не е спала с бащата на Рич,нито има деца от него Naughty Хубаво е да сме обективни Naughty А Торн му е полубрат Naughty
А и ако правилно ти следя мислълта(твоята и тази на другите от "отбора" ти)за вас Брук е курва,не само щото е спала с ПОЛУбрат му,но и не пропускате да изредите Ерик,който няма никаква връзка с Рич,някъв адвокат,психиатър и тн,които също не са от семейството,нали така Naughty Това го казвам,в отговор на тва "но да не е спала с баща ти и брат ти" Naughty

Xylometazolin,не разбрах с каква цел го каза това,но едва ли някой мъж в днешно време ще изисква жена му да е девствена Mr. Green Но аз мисля,че в България има само фалшив морал,ама тва е друга тема....

# 200
както вече казвам за 69 път,Брук не е спала с бащата на Рич,нито има деца от него Naughty Хубаво е да сме обективни Naughty А Торн му е полубрат Naughty

Когато Брук имаше връзки с Торн и Ерик, не знаеше, че те не са му брат и баща.   smile3503
Никога не съм мислила Брук за к...а лично аз. Но това не означава, че одобрявам всичко, което прави.

# 201
Мис Арк,не съди хората!Който е безгрешен да замеря с камъни.

# 202
Никого не съдя.  NaughtyВсеки е правил грешки в живота си. Между неодобрение и съд има разлика.

# 203
Xylometazolin,не разбрах с каква цел го каза това   

Казах го иронично, че ми писна от фалшив морал... Joy

# 204
  • София
Никого не съдя.  NaughtyВсеки е правил грешки в живота си. Между неодобрение и съд има разлика.

Peace

# 205
 Тук в Булгаристан, ако си женка требе да се омъжиш девствена. Добре е след първата нощ, женихът да излезе и да удари един салют, та да се разбере, че булката е честна.
 После цяло село ще кима, какво добра мома е взел жениха. Ехххххх, нравственост, ехххх, морал!

Не беееееее, ти пък ... Требе да е минала през татю ти - да я пробва как е , после през батю ти - и той да се изкаже какво - що, после през още един батю ... ако има и некой чичо нема да е зле   smile3506. После да мине и през постелите на мъжот на щерка си - той да каже как е баба му, бива ли я и т.н и т.н.
И при целата таз сюрия баджанаци -  да твърдиш, че си Флюбена безгранично у един от тех , е това е вече истински морал  hahaha

# 206
  • при принцесите

Не беееееее, ти пък ... Требе да е минала през татю ти - да я пробва как е , после през батю ти - и той да се изкаже какво - що, после през още един батю ... ако има и некой чичо нема да е зле   smile3506. После да мине и през постелите на мъжот на щерка си - той да каже как е баба му, бива ли я и т.н и т.н.
И при целата таз сюрия баджанаци -  да твърдиш, че си Флюбена безгранично у един от тех , е това е вече истински морал  hahaha

Шегата настрана. Аз оставам с впечатлението, че това момче говори сериозно. Ако днешната младеж така възприема посланията във филма, ако следващата също така, ако моите деца така разсъждават ...  Shocked  ooooh!

# 207
"мила"didi,уж сме се разбрали да коментираме само филма,без да се обиждаме и заяждаме лично,ако нямаш нищо против Naughty Не е нужно всички да си вадим списъци кой кого не понася от потребителите #2gunfire Пък и никога не съм се интересувал от мнението на хора,които не уважавам Naughty

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 00:45 от Bruk_the_best

# 208
  • при принцесите
"мила"didi,уж сме се разбрали да коментираме само филма,без да се обиждаме и заяждаме лично,ако нямаш нищо против Naughty Не е нужно всички да си вадим списъци кой кого не понася от потребителите #2gunfire Пък и никога не съм се интересувал от мнението на хора,които не уважавам Naughty

Човек, имаш се за центъра на света. Аз точно филма коментирам и последиците от него. Като пораснеш, дано разбереш.

# 209
Никога не съм се имал за центъра на света,защото мразя такива хора Naughty
Не знам откъде си отсъди,че е така като не ме познаваш Naughty
А последното ти мнение за "момчето,което възприема посланията на филма"по не знам си какъв начин, не беше ли за мен Naughty
Аз просто понякога,към коментарите си за филма,изказвам лично мнение за това как ги виждам нещата и как бих реагирал аз т.е. по никакъв начин не се заяждам с вас,но за сметка на това много често се намира някоя,която се хваща за коментарите ми,за да ми обясни "услужливо",че или съм недорасъл,или........"дано децата ми не разсъждават така" и разни други НЕУМЕСТНИ коментари и въпросчета Naughty А после пък излиза,че аз се мисля за център на света..много интересно Thinking

Бях ви питал веднъж,вас "фенките" на таз грозна Джуклица,защо гледате 100 годишен сериал,в който главната героиня ви е прекалено курва за вас видните моралистки?Не видях някоя да ми отговори.Защо тъй?Пък и тя не ви харесва не само като героиня от филма,но и като човек.Грозна била,сбръчкана,плешива и тн.........да не изреждам безкрайните ви характеристики.Ми като ви е толкоз отвратителна като персонаж и като човек,кво я гледате 200 години?Наистина ей тва специално не мога да го разбера.
А..и нещо друго се сещам....По коментарите си относно Брук приличате на пенсионерките,които са живяли през соц.време(то не че вие не сте живяли тогаз),които са,или поне се имат,за големи моралистки и все са много възмутени от действията на Брук.Вие би тряяло да гледате малко по-различно от тях.Все тия ваще безкрайни коментари и лекции за морала идват малко в повече.А после аз съм се бил вживял много във филма..

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 03:15 от Bruk_the_best

Общи условия

Активация на акаунт