СЕПТЕМВРИйчето щом зъбки вече има, иде края и на тая пуста зима!

• 15 706
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Ани, спокойно можеш да дадеш друата комбинация от утре Peace
Само леко притеснителното е, ако си стартирала директно с комбинация, защото ако даде реакция детето няма да знаеш от какво Peace Факт е, обаче, че към картофи рядко правят алергична реакция Grinning Иначе 4 дни си е напълно достатъчно. Ако се действа по правилата би трябвало утре де дадеш 60-те грама картофи с моркови, а от другото да дадеш само две-три лъжички Peace
Ако го готвиш сама вкъщи просто сваряваш картоф и към него прибавяш две-три лъжички от новото, което искаш да въведеш Peace

за ориза не се тревожи! В смисъл като "нова" храна не бива да те тревожи. Има го в почти всички пюрета за гъстота. единственото е да не повлияе запичащо Peace иначе няма за какво да се притесняваш Peace

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 17:39 от Асенцето :)

# 286
Благодаря ти Асе Hug
Не съм стартирала с комбинация. Първо 1 седмица давах само морков, после морков с картоф и сега искам да сменя с картоф с карфиол, че ме е страх да не пожълтее и да не се запече, а и ми се струва достатъчно. Само не каза трябва ли да се притеснявам от този сварен ориз в пюрето или е ок?
Значи утре ще си й дам 60 гр. от картофа с морков и после 2-3 л. от новото и така всеки ден увеличавам докато изместим старото нали?

# 287
Ето ни и нас - вече на 7 месеца Simple Smile

Не сме се променили много откакто за последно пусках снимка, но нещо съм се вманиачила по снимането (особено откакто открих RAW- формата (Веч, благодаря! Hug)
Сега се връщам да чета докато на тати все още не му е омръзнало да се занимава с беб (и на беб с тати Wink

# 288
Ради, потъвам в очите му  Heart Eyes Прелест, прелест  Heart Eyes Hug

# 289
Ради  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes супер ееееееее

# 290
Ирина,ще правиш ли поръчка скоро?Да те вербувам!? newsm03

Ей това Мите,хубавец! lovekiss

А Шматката направо изчезна  newsm78

Питанка!С какъв препарат си чистите фурната??Е това,да чистя фурната, ми е най-омразното нещо.Хитрея с пликовете за печене,ама нестава винаги с тях

# 291
  • софия
ОПААА...  тука стана интересно... ще покажа на мъж ми, че не съм единственната дето само пръска пари по сайтовете Simple Smile
еее, той за Иринка знае, аз съм се оправдала, че има още една "луда" Simple Smile

ей момичета... това е ужасна краста Simple Smile особенно ларедут Simple Smile

Ради... малкия е повече от красив Simple Smile не ти завиждам как с тия сини, красиви очи малко да порастне и някоя мадама така ще ти го лапне, че....    bouquet  bouquet  bouquet

# 292
Ради, толкова хубаво това Мите  Heart Eyes разкош, пу-пу

# 293
Sevy, при нас странно се получи запека - първите 2-3 седмици всичко си беше ток и жица...но от събота........без особена причина. Малката така или иначе си има доста изнежен стомах, та и на 10м да бях почнала да я захранвам пак щеше да има и колики и запек. Вода давам от началото на захранването - трудно е доста с водата - с лъжичка или от чаша директно, лъжем се но това е положението - един ден 20гр, друг 60- и така...Изключително предпазливо въвеждам нови храни - досега само тиквички, морков, круша. От вчера и тиква....
Мире, за дрехите - спокойно - роднини все ми пробутват дрехи на Fox kids (нещо не мога да ги харесам) и честно казано в момента на малката панталони 6-12м  са и почти малки - тесни...тя също не е дунда....

А да за акането - пробвах и аз напъването да става - в клекнала форма - но при бебочка не се получи... Confused

# 294
Кой ще пуска нова тема  newsm78

# 295
Който пита  smile3532 smile3532 smile3532 smile3533 smile3533 smile3533

# 296
  • софия
Кой ще пуска нова тема  newsm78

ти !!! Hug

# 297
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добре. Айде ще пробвам  Whistling

# 298