Кодове за Ларедут - 25

• 57 340
  • 859
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Момичета снощи получих този код но не знам защо не ми се "хваща" и за какво е. Ако може някои да помага Praynig

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=0f40b1764ec01a3169
БД над 45евро-валиден 3седмици

# 676
Момичета снощи получих този код но не знам защо не ми се "хваща" и за какво е. Ако може някои да помага Praynig

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=0f40b1764ec01a3169
БД над 45евро-валиден 3седмици

Благодаря много! Опитвам се да намеря кода и за чантата за пикник, но не мога с нищо да я поръчам. Ти знаеш ли с како може да стане

# 677
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=6ee81ce37401b6a4d6

Момичета, с този код за БД пише че идва до 24 часа. В рамките на Франция предполагам. Но като поръчвам има ли нещо по-различно, което трябва да отбележа или кода е достатъчен за да дойде и по-бързо поръчката?
Няма да дойде по-бързо, освен ако не е под 2кг Simple Smile

# 678
  • Пловдив
ето кодове за чантата за пикник,които са ми пратени-27030,77968
ако не се хващат при теб значи не става,защото не са ти пратени лично

# 679
  • София
Следя темата, но досега не се бях канила на прахосмукачката, затова не съм се задълбочвала, но последно старата дето се намаляше до 10 Е и по-новата, която се намаля до 8 Е - една и съща ли е?

# 680
Следя темата, но досега не се бях канила на прахосмукачката, затова не съм се задълбочвала, но последно старата дето се намаляше до 10 Е и по-новата, която се намаля до 8 Е - една и съща ли е?
да Simple Smile

# 681
да Simple Smile

А може ли да ми кажете кой е кода и референтния номер на тази, която се намаля на 8 евро

# 682
да Simple Smile

А може ли да ми кажете кой е кода и референтния номер на тази, която се намаля на 8 евро
виж първият пост на темата. първо е референтния номер и след него кода, с който се намаля на 8 евро  Simple Smile

# 683
да Simple Smile

виж първият пост на темата. първо е референтния номер и след него кода, с който се намаля на 8 евро  Simple Smile

Ще потърся, защото там намерих този а който се намаля на 10 евро newsm78

# 684
   Къде мога да намеря снимчица на тенджерките за 10 Е?

# 685
да Simple Smile

Ще потърся, защото там намерих този а който се намаля на 10 евро newsm78
ето 26913 - прахосмукачка без торбичка с реф.номер 8657475 за 8Е Simple Smile

laras, има снимка в албумчето с подаръците, отново на първа страница Simple Smile

# 686
 Благодаря ти Caprise

# 687
Момичета здравейте  Hug
Моля, кажете има ли начин да намаля това. До преди 3 дни беше на цена 8.99Е, а аз докато се намотааааааааам  ooooh!
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00001

Благодаря на всички предварително   bouquet

# 688
Някой в другата тема беше пуснал снимки на 4 чаши за кафе-високи.Писа,че са подарък,без да е ползвал код.Как става този номер newsm78Много ми харесаха чашките.Как мога да ги получа?Май задавам въпрос,на който едва ли ще има кой да ми отговори Sick,но все пак да питам...
За кои чаши става въпрос?Аз получих 4 бр. високи - двете на райе, двете на точки.Много са хубави.Пусни снимка.

# 689
Аз се включвам тук при вас,че да ви следя.Тази вечер ще си пусна първата поръчка(надявам се Rolling Eyes)
Радвам се,че ви има  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт