Кодове за Ларедут - 25

• 57 084
  • 859
  •   1
Отговори
# 720
днес пуснах поръчка с кода за раничката Найк само с едно нещо от албанците и ми прие поръчката /само за 6,6 е/ дали не е първоаприлска шега,нали не приемали под 10 е  newsm78

ако не е тайна - може лилинк с какво newsm78
днес цял ден се мъча и никакъв код не ми хваща с нищо - дори и тези които са ми пратени лично

Те приемат поръчките но после ги отказват на повечето.

# 721
Кода за раничката Спайдърмен ми го прие Simple Smile с тези пижаамки: http://www.laredoute.fr/vente-pyjashort-enfant-garcon-bicolore-r … 1&prodcolor=1.
Махна ми доставката, и добави подаръка. Даже я пуснах, заради каталога  Laughing Дано този път получа

# 722
  • Burgas
днес получих ето този код  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e64fd119d876bf5e0c      маи е за безплатна доставка но какво е условието.                     

# 723
днес получих ето този код  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=e64fd119d876bf5e0c      маи е за безплатна доставка но какво е условието.                     

и аз го получих.. ами на бързо така каквото разцъках условието май е над поръчката да е 45-50е и пролетна колекция.

# 724
И аз получих тези за Дора - 78174 и Спайдърмен- 78182.
Доколкото четох скоро се коментираше, че каталози вече няма да пращат извън Франция.
Днес уж е последен ден за тренчовите кодове, на някой хваща ли му? Или било- каквото било?

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 13:56 от Анонимен

# 725
Офффф, тези хора вече нацяло ще ме разорят. Вчера бързах да пусна няколко поръчки с кода за тренча да ползвам поне БД, те пък днес ми напускали пак едни хубави кодчета за ранички Laughing Незнам вие как се оправяте с мъжете си, но мен вече наистина ще ме изгонят от вкъщи ако продължават да ме зариват с разни кодове Mr. Green

П.П. Кодовете за раничките Дора и Спайдърмен се хващат и с тривките, и с белите кърпи, и с калъфки и всякакви други евтинийки от новата колекция  Peace

# 726
Днешните кодове за раничките дали са персонални? Пробвах ги и  с нищо не ми се хващат. А аз не сам ги получила. newsm78

# 727
Кода за спайдърмен лови ли се ако не ти е пратен лично?
Ако е само за лично някой ще ми го преотстъпи ли-ще поръча ли вместо мен от неговия акаунт? Praynig

# 728
Днешните кодове за раничките дали са персонални? Пробвах ги и  с нищо не ми се хващат. А аз не сам ги получила. newsm78

явно са персонални - и на мен не ми се хващат цял ден

# 729
На мен ми се хвана кода за Спайдърмен и преди да ми го пратят.Като гледам тези оферти са с един и същи код на всички.

# 730
Много се извинявам може ли линк към тривките,или някой от ефтините неща от новата колекция??Извинявам се,ама не знам къде да ги търся Embarassed

# 731
# 732
Благодаря  ти!!! Hug

# 733
  • Шумен
Кода за спайдърмен лови ли се ако не ти е пратен лично?
Ако е само за лично някой ще ми го преотстъпи ли-ще поръча ли вместо мен от неговия акаунт? Praynig

Аз няма да си ползвам кода. Пиши ми.  Hug

# 734

Моля, ако някой има същата, но бялата, и е нова,  да ми пише на лични.
Искам да я купя. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт