За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 778
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Привет!

Марис, именичка е, мерси на всички за поздравите  Hug
Поли, страхотни снимки, идеята ви за разходка с хеликоптер много ме изкефи  Peace а ти изглеждаш сууууупер   Heart Eyes
Ани, "мечка страх мен не страх"  Hug

# 121
Галче, няма гаранция дали ще са оригинал, можеш да питаш и като дойдат да ги провериш...ако не са можеш да повдигнеш диспут и да си вземеш обратно парите. Малкия го взимаш, мяташ го да суче и 100% ще е тихо  Laughing

# 122
  • Sofia
GALLче, то направо кашон да поръчаме  Peace Едни белички за мен. Нереално евтини  Confused

А моето бременеене няма да е по рано от 2011  Mr. Green

# 123
Ние сме на етапа "що е то сън и има ли той почва у нас"  ooooh! Откакто е болна е толкова крива Tired Стряска се в съня си и плаче по половин час, вчера плака, че тавичките не били зелени, след 30 мин разбрахме, че били сини Laughing Предишната вечер хранеше някакви кравички Whistling Случайно купихме едно филмче, в което единия герой сънува и се опитвам да и обясня, че това не е истинско и не се е случило, а е просто сън. Там поне нагледно малко дете сънува, че е голямо и после пак се събужда малко. Надявам се скоро да схване и да се поуспокои Mr. Green

# 124
Ох, Иви, не е лесно. Ади пък нещо започна да го е страх да заспива сам, че даже и не само да заспива! Измъчих се. Сега сме на фаза да запива с всички лампи запалени в стаята! Страх го било от стаята!!! Нощно време се буди и вика да му светваме голямата лампа, нищо че нощните лампи светят!
АниК, ееее според мен това твойто си е скок, а не напредък  Joy аз не се виждам бременна тук, не знам защо
Тук вече си е топличко. Но пък няма много навалица заради католическия Великден и всеки е на някъде. Утре мислим да ходим до морето малко Simple Smile
 Hug

# 125
Добро утроо  Simple Smile

Дари също бълнува, но не го разбирам съвсем какво точно казва  Simple Smile Изобщо напоследък се е превърнал в голям лъжец, измисля цели истории и за капак като си запее нещо и си измисля някакъв текст и после ме пита "Знаеш ли я тази"  Joy като кажа "не", той казва: "Тази е на английски"  Joy hahaha, а не на бъРгаЛски  Mr. Green

Сега се боря с два основни порока и то безуспешно - непрестанно си бърка в носа и си бели кожичките на палците  Rolling Eyes Полудявам, пръстчетата му са много разранени вече, слагам му лепенки, за да не ги цапа раните през деня, но той ги маха и дълбае отново  ooooh! А за носа да не говорим - ако можеше, щеше да си бръкне чак до окото  Close  Аз опитвам какво ли не да го откажа, но явно това е по-силно от него, защото две минути след моята дидактическа лекция, той отново си завира ръката в носа.  

АниК, по мои груби изчисления си замислила чудесна разлика. Ще ти е много по-лесно с пораснал Габчо Simple Smile

# 126
Здравейте,момичета!
Да ви почерпя за мойто имениче!И да пожелая на всички Мартинчета да са здрави и щастливи дечица!

# 127
  • Plovdiv
Честит имен ден на всички цветенца и дръвченца! Hug/на патеричка/ Специални поздрави за сладката Рали. Heart Eyes
Ани, тъкмо щях да питам къде се затри, а то ти си замисляла атака. JoyБраво на вас за решението, а когато - тогава. Hug
Иви, и в къщи нон стоп върви този филм. Ей, тази нощ - дали имаше 9-10 пъти, легни-стани. ooooh! Пак е с възпаление на ушите и Т. Sad
Галче, това с бъркането в носа, ще го преживеете Laughing, обаче с беленето на кожичките - лоша работа. Дано да е временно увлечение.

Оооо, да ти е живо и здраво малкото слънчице, Мариянка!  bouquet

Честито и на всички останали именници! Hug

# 128
Еха имаме си именничета, да са ни живи и здрави всичките  Heart Eyes

Елито не е казвала да я е страх, но иска да някой да спи при нея или тя да спи при нас Simple Smile Мислех си, че ревнува тъй като аз все още спя с малкия, но може да е от възрастта. Гледаме да има някой при нея, пък дано скоро се успокои. Whistling
Ния и Ели е с болки в ушите и видока Т, може би просто вируса е такъв Sad
Галче ужасно звучи, а мазилата горчивите за смучене на палец дали не биха помогнали в случая  Thinking

# 129
Относно спането  - Вероничка все още  спи между нас. На мен лично това ми доставя удоволствие, радвам се , като се събудя да виждам спокойното й личице. Понякога сама проявява желание да спи в стаята и аз я слагам там. Кошмари по едно време много сънуваше, плачеше, но сега няма нищо.
Ани, това с бременеето ми звучи добре, но за съжаление малко ще се разминем Hug
GALL78 това с пръстчето ми звучи притеснително - наистина можеш да опиташ с Даум Екзол

Трябва да говоря с Вероника сега Mr. Green Иска да си говорим
Приятна вечер

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 22:33 от pipiole

# 130
Поли нещо да имаш да ни казваш  Mr. Green

# 131
Нямам Иви, нямам...

# 132
Да не би от разходката нещо ... на задната седалка... толкоз километри  Joy hahaha Joy Поли, кога трябва да ти идва  Mr. Green
Мерси за съветите, с горчилката ще пробвам, че беля ще стане, то май тръгнала е вече  Thinking

# 133
Виж Гал как бързо ми хвана мислите  Laughing

# 134
  • Sofia
Поли нещо да имаш да ни казваш  Mr. Green

Praynig   Party Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт