За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 775
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Хайде ставайте цветенца, дръвчета и бодливи храстчета!
Да са живи и здарви всички именници!

Ния и Цецко05, да са ви живи и здрави момченцата!
Тайги, Рали има ли имен ден днес?

Пожелавам ви много, много хубав, слънчев и празничен ден!  Hug

# 106
Честит имен ден на всички именяци! Да ви е живо и здраво името!      bouquet

# 107
Здравейте и от мен,
Прибрахме се преди един ден и от тогава основно спа и пера Mr. Green Пътешествието беше страхотно, видях и изживях много неща. Беше и доста изморително, пътувахме много, но всеки километър си заслужаваше. Имаме около 4000 снимки и ще ми трябва малко време да подбера онези, които са интересни за гледане, така че до няколко дни обещавам да пусна. Летяхме с вертолет над Матерхорн и само от там има около 1000 снимки Mr. Green но ще ги подредя и покажа. Сега се опитвам да се върна в реалността и ми е малко....кривичко( като изключим детето Heart Eyes), но какво да се прави...

Приятен ден от мен и до после

Ето какво е сътворил Любимия
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=708526#post708526

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 15:38 от pipiole

# 108
Поли, няма да ти казвам с какъв кеф изгледах снимките! На един дъх просто! Ако още качи мъжът ти, задължително пак пусни линк!
Тези от хеликоптерът и тези на Айфеловата кула са ми фаворити! А как се изкефих като видях, че и в Монако имат като мойто цвете  Joy
а кометарът за саламa след снимките искренно ме разсмя  Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 08:31 от Maris

# 109
Мариска, радвам се, че ти е било интересно.
Ето малко снимки основно мои  Embarassed http://www.flickr.com/photos/16960205@N06/show/

# 110
Поли изключително красиви снимки! Разгледах ги с невероятно удоволствие! Благодаря за споделените преживявания Heart Eyes

# 111
Поли, страхотни снимки, невероятни красоти  Heart Eyes И аз ти благодаря, че ги сподели с нас  Hug

Честит имен ден на всички именници! Здраве и късмет да ви носи!
   bouquet

# 112
  • Plovdiv
Добра вечер, момичета! Hug
Благодаря за хубавите поздрави за Лазе. Heart Eyes  bouquet
Малко сладичко

и още по-сладичко за здравето на маймунката. Laughing

Той пак е лекиииичко  Praynig болен, но весел и днес се разхождаше с една кутия бонбони много важен. Laughing

# 113
Ния,Честит имен ден на малкия сладур!Да е здрав и щастлив!

# 114
Ния Честит Имен Ден на прекрасния Лазе! Да е много здравичък и всички покрай него!

Честито и на днешните именници!

# 115
  • Остров Приятелство
Здравейте в този прекрасен и красив ден!
Поздрави на всички именници с пожелание да им е живо и здраво името!

pipiole Снимките и разходката Ви е била без думи - на един дъх. Simple Smile

# 116
  • Sofia
Мнооого слаба активност, девойки  Naughty Човек няма какво да прочете  Mr. Green Ние активно четящите  Embarassed
Честито на патерица на всички цветни имена и Лазарчета  Hug
Поли, снимките от форума са като картички, а 'твоите' ми бяха изключително интересни  Heart Eyes Аз обичам да гледам хора  Laughing Особено пък близки познати.

Чета всеки ден, но не ми се пише особено (малко скучно е моето ежедневие). Да ви кажа, че и аз вече се замислям за второ, но си давам още една година отсрочка. Все пак напредък е при мен факта, че вече не се ужасявам при тази мисъл  Mr. Green

# 117
Oooo, АниК, ами то докато го направите и докато бременееш, минала едната година   Grinning И да пишеш по-често  Naughty

Да ви кажа, че Тео едни думи твори... по 10 пъти го карам да повтаря докато разгадая... такива ги твори, че думи нямам. Разбираме се де, ама като го пратя при бабите лятото, ще им трябва не само английски, ами и теовски да научат  Mr. Green

Тази седмица ми дойде добре почивката от 4 дни. Хапнахме и шоколадови яйца по случай Великден, а другата седмица ще яде боядисани, пак послучай Великден  Grinning

# 118
Pepe и на вас не ви е лесно с толкова празници  Laughing
Аник действайте, че някой трябва да поддържа бременна форма, ей сега Роси като роди няма да си имаме коремче  Whistling

# 119
Мараба, Пипиоле, завидях и то съвсем не благородно  Mr. Green

Исках да честитя на всички храстчета и цветенца с голямо закъснение, че вчера миткосвах доста и не успях Simple Smile
Ния, специални целувки за Лазе

АниК, а такааааа, то така се започва :0)

При мен нищо ново под слънцето. Някой пазарува ли си от e-bay. Много съм си харесала едни слънчеви очила на DG ама много нереална им е цената и се чудех дали  не е менте. Ей ги: http://cgi.ebay.co.uk/D-G-WOMENS-BLACK-VINTAGE-JACKIE-O-SUNGLASS … otoQQcmdZViewItem

Само още да се похваля, че живот и здраве в четвъртък съм на "концерт" в градината и моего гардже ще рецитира с пълна сила Simple Smile Дано само другото гардже кротува през това време, че с това кърмене през час ситуацията е неконтролируема.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 14:20 от GALL78

Общи условия

Активация на акаунт