За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 649
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  • Остров Приятелство
По едно каЙвенце моля?!

# 91
Добро утро Simple Smile
Тайги, честита ти племенничка! Да е жива и здрава и много глезена от явно многото мъже около нея
Ние вече стягаме багажите. Утре на ранина потегляме. Стискайте палци всичко да ок, че отдавна не съм пътувала сама с малчо  Hug

# 92
Тайги- да е жива и здрава племенничката!     bouquet

Пипилотке- ЧРД на патерица на голямата ти щерка! Да е здрава и щастлива!     bouquet

Марис- всичко ще е наред с пътуването Hug

Момичета- коя беше шарката, която беше опасна в първия триместър на бременността? newsm78  Питаха ме преди малко, ама аз хич не съм в час.  ooooh!

# 93
  • Остров Приятелство
Maris Ееее нали до 19ти? И среща щеша да има  Confused
Лек път скъпа и надявам се до скоро! Hug

Мечи Рубеола.

# 94
Благодаря, Съни Hug     bouquet

# 95
Прибрахме се Simple Smile Кратко, но качествено беше! Снахата пробяга 42км и финишира за 4 часа и 30 мин  Grinning Брат ми успя да се контузи при тренировките и не учавства в маратона, че имаше ужасни болки в крака, като направи над 20 км. Разгледахме и Париж, доколкото може с детето Simple Smile Хубаво беше, че хотелът бе в пресечка на Шанз Елизе (както и да се пише на кирилица  Blush) та бяхме а добро пешеходно разстояние от доста забележителности  Grinning Сега чакам мъжо да качи снимките.

Пипилота, честит рожден ден на щерката  Hug   bouquet  bouquet

Марис, лек път!  Hug

Тайги, честита ти племенничка! Да расте здрава и щастлива!   bouquet

Ивинце, така е, мила. Никой не може да гледа децата ни както на нас ни се иска, но няма как. Радвам се, че ти харесва работата! Успех ти пожелавам!  Hug

# 96
 Пу, първа за деня Laughing
 Роси, честит празник мила на патеричка!  bouquet
 Пипито, да ти е жива и здрава хубавата щерка и да ти дава много поводи за гордост!
 Тайги, много здраве и щастие за племенничката ти Heart Eyes
 Иви, не се ядосвай за гледането, дори и в това има хубаво. Така децата стават по-адаптивни и свикват на различна среда. Винаги ние ще разбираме най-добре нуждите на децата, но те няма как да бъдат само с нас Hug
 Пепе, тези 42 километра просто ме разбиха ooooh! Има шанс Тео да е голям спортист, при тези гени Laughing
 Мечи, и варицелата не е много безобидна. Една приятелка се разболя бременна и много изследвания мина, голямо притеснение беше Sad
 Ники е при баба си и ми е много криво. Що съм такава незная ooooh! В неделя бяхме на пикник и на мен все в главата ми, колко щеше да е хубаво и Ники да си е с нас. Ние навсякъде си ходим с децата от съвсем новородени, купони, заведения, почивки. Не мога да празнувам без тях.
 Лек и успешен ден, момичета!

# 97
Мараба  Wink

Пак съм пропуснала хапването и пийването  Mr. Green

Йори, бъди жива и здрава, да има много обич в семейството и все така да те глезяят  Hug
Да ти кажа за обиколниците. Не знам къде ги продават, защото моето креватче е от плат, сгъваемо, и не ползвам такива. И с  Дарко не ползвах, защото той в първите месеци не се върти чяк толкова много, пък и ме беше страх от задушаване. Иначе имам обиколници големи за ниското ниво, поръчах си ги на едни лели тук на нашето пазарче, дето шият чаршафи, да ми ги направят. Тях направо мога да ти ги дам, ако ги искаш, почти не съм ги ползвала, защото тогава пък Дари беше станал много любопитен и се нервеше, че му закриват гледката  Joy Ти сега стискай краци, ощще малко и цоп в деветия, пък после каквото сабя покаже  Hug

Пепче, все повече се убеждавам, че тук живеем в третия свят, като слушам разказите ти  Heart Eyes и най-тъпото е, че сами си го правим, някак само работа и битовизми са ни в главата и пропускаме да се забавляваме в такива масови инициативи в повечето случаи.

Ради, виждам, че си оцеляла след приключването  Heart Eyes И на мен ми е криво като ми го вземат Дари на вилата за уикенда например. Хем като е при мен доста ме ядосва, хем кат' ми го отмъкнат и се сдухвам. НАй-добре всички да са ми пред очите  Mr. Green Даже много се замислям дали да не отидем и на море това лято барабар с дребния  newsm78 от една страна много ми се иска, пък от друга малко ме е страх с такова малко бебе  Confused

Само да ви се оплача. Доскоро страдах от предродилна деменция, сега съм със следродилна такава. НЯкога ще си възвърна ли мозъчните клетки, или е безвъзвратно  Outta Joint То едно, че умората си е от значение, ама напоследък прибирам наакани памперси в хладилника, уж гледам новините, а нищо не помня от тях после  ooooh!  въобще изобщо...

# 98
Споко Галче има надежда  Mr. Green

# 99
Здравейте .
Гал то нормално да има депресия .Споко поне е хубаво времето и може да излезете с малкия на разходки.А аз съм се изнервила нещо напоследък и само викам по мъжа си  и по малката,ама то е обеснимо.Движа се вече като хипопотам.Само на корем съм качила което е супер.Аз те питах не за обиколници а за повивалка.Това дето слагаш детето да му смениш памперса.АМа аз намерих,че тия дървените са ми тежки.Колкото за морето аз съм планувала живот и здраве 2 седмици на селото на мъжа ми малко след Перник с децата и свеки.Там има голям басейн и каката ще добие малко тен и после 1 месец ще я оставя на другата баба на вилата на сват й,която е на 10 км от Царево за да подиша Йодните изпарения и да й исъхне третата сливица за да не я оперирам.А ние с малчо и тати ще отидеме за 3-4 дена при тях.Взимаш силен фактор -слънце защитен крем и отивате и няма да седите по жегите и готово.Поне няма да имате колики тогава ,а ние със сигурност но трябва да са децата на въздух не на мръсотията в София.
Иви и на мене ми  егадно като ми я вземат я на село я някъде другаде и я чувам 1 път на ден и като се върне е Лигла безподобна,щото бабите й одисват на акъла и ми трябва 1 месец да я върна в правия път но понякога се налага.НИе майките най добре възпитаваме децата си. Laughing
Мечи като попита за шарката се осъмних че си  preggo и обърнах форума да видя да ли не пишеш в някоя отчетна но не Mr. Green.Рубеолата е опасна първите три месеца,и също всякакви по тежки болести.Затова твойта позната да се пази много.На мене ми казаха че й Варицелата е опасна ако не я е карала майката да я тръшне първите три месеца но най добре позната ти да пита гинеколога си.
Съни заради тебе ще разкажа как мина Рождения ден.ЕМи сутринта станах щото Ронката искаше да играеме.Направих закуска и събудихме тати и като се расъни таткото се сети че имам Рожден ден hahaha JoyРазцелувахме се и т.н а Ронката каза "Що не ме подцети бе мамо аз забравих,щях да те направим ес тати поне закуска за тебе и Малчо  ".Ей това изричение ми стигна за цял ден като подарък.Отидохме на пазар който мъжа ми плати,хем и аз бях приготвила пари.Каза ми да си седя те двамата ще направят всичко и аз отидох на разходка а като се върнах след два часа бяха изчистили и подредили масата за гостите,даже и торта отишли и ми взели.После мъжа ми  newsm75 newsm28 1dishes newsm55 изчисти и изми чинийте.Каза че сега в събота или неделя ще ме води да си купя каквото поискам и му казах че искам нов телефон.Той каза къде на шега къде ей така че това щяло да ми бъде и подарък за дето ще  го даря със син след месец.Ама е ял развалено. hahaha JoyТогава ще искам друго.Малко съм нахална нали Mr. GreenТа съм си харесала ей това
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1589
А иначе в понеделник кумовете дойдоха и понеже беше на работа аз приготвих но после чинийте двамата ги михме.Ронката си легна и ни остави цяла къща с играчки да събираме.Била уморена но нищо .
А ето и малко снимки от нас ч еотдавна не съм пускала .Има и от рождения ден на татко.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362824
Оставям ви че имам малко  hang wash prostor

# 100
някой май го е хванало гнезденето  Whistling

# 101
Мале Росииии, аз като казвам че оглупявам, не вярвате  Embarassed Joy Blush та повивалник моето креватче си има към него един такъв сгъваем  Rolling Eyes иначе от тези стандартниоте има в Хиполенд, Щъркел, Пинокио, сигурно и в другите големи магазини също.

# 102
ДОБРО УТРО И ПОЗДРАВИ ОТ ДОХА!

Пепа, специални адмирации за вашата фамилия  Grinning давай снимките

# 103
  • Остров Приятелство
Ухаааааааааааааааааааааааа
ИсАкААААм и аз с такова кафе, на това море! Grinning

# 104
  • Plovdiv
Сладурки,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт