Питаха ме преди малко, ама аз хич не съм в час.
Кратко, но качествено беше! Снахата пробяга 42км и финишира за 4 часа и 30 мин
Брат ми успя да се контузи при тренировките и не учавства в маратона, че имаше ужасни болки в крака, като направи над 20 км. Разгледахме и Париж, доколкото може с детето
Хубаво беше, че хотелът бе в пресечка на Шанз Елизе (както и да се пише на кирилица
) та бяхме а добро пешеходно разстояние от доста забележителности
Сега чакам мъжо да качи снимките.

Има шанс Тео да е голям спортист, при тези гени 
В неделя бяхме на пикник и на мен все в главата ми, колко щеше да е хубаво и Ники да си е с нас. Ние навсякъде си ходим с децата от съвсем новородени, купони, заведения, почивки. Не мога да празнувам без тях.

Ти сега стискай краци, ощще малко и цоп в деветия, пък после каквото сабя покаже 
и най-тъпото е, че сами си го правим, някак само работа и битовизми са ни в главата и пропускаме да се забавляваме в такива масови инициативи в повечето случаи.
И на мен ми е криво като ми го вземат Дари на вилата за уикенда например. Хем като е при мен доста ме ядосва, хем кат' ми го отмъкнат и се сдухвам. НАй-добре всички да са ми пред очите
от една страна много ми се иска, пък от друга малко ме е страх с такова малко бебе
То едно, че умората си е от значение, ама напоследък прибирам наакани памперси в хладилника, уж гледам новините, а нищо не помня от тях после
въобще изобщо...
и обърнах форума да видя да ли не пишеш в някоя отчетна но не
Разцелувахме се и т.н а Ронката каза "Що не ме подцети бе мамо аз забравих,щях да те направим ес тати поне закуска за тебе и Малчо ".Ей това изричение ми стигна за цял ден като подарък.Отидохме на пазар който мъжа ми плати,хем и аз бях приготвила пари.Каза ми да си седя те двамата ще направят всичко и аз отидох на разходка а като се върнах след два часа бяха изчистили и подредили масата за гостите,даже и торта отишли и ми взели.После мъжа ми
изчисти и изми чинийте.Каза че сега в събота или неделя ще ме води да си купя каквото поискам и му казах че искам нов телефон.Той каза къде на шега къде ей така че това щяло да ми бъде и подарък за дето ще го даря със син след месец.Ама е ял развалено.
Тогава ще искам друго.Малко съм нахална нали
Препоръчани теми