За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 646
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Ееее, най-накрая да живне темата  Hug

Поли, дай снимки, снимки да видим  Heart Eyes

Тайги, ама и вие се не наскитахте, но така трябва  Peace

Съни, голям образ си - умора нямаш  Grinning

Мариска, хубаво, че се е оправил Ади. Радвайте се сега докато ви е прохладно, че като се върнете по Катарско - жегаааа. При нас какво да ти кажа... по новините са дали стачкуващите... Нас два дни ни отпуснаха и казаха да ходим по дънки и тениски на работа.

Заминавам да стягам багаж, че утре рано сутринта заминаваме за Париж за 3 дни.

Весел уикенд и до скоро   bouquet

# 76

Понеже днес в 18.55часа мама ме е родила преди 28 години.Ама да не се напиете че не можете да си отидете до вкъщи или леглото hahaha Joy

# 77
  • Sofia
ЙОРИ81, нямам време да търся подходяща картинка, за да ти честитя и да ти пожелая ДА БЪДЕШ ВСЕ ТАКЪВ ГОТИН ЧОВЕК!!!   Hug  bouquet Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 16:06 от aniK

# 78
  • Sofia
  bouquet

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 16:07 от aniK

# 79
Йори - честито! Напих се от сутринта  Grinning Да си здрава и никакви ядове вече   bouquet

# 80

Роси, да си жива и здрава! Много късмет, щастие и любов!

Пепааааааааа, много хубаво да си изкарате и искам снимкииииииииии!!!!  Hug
Съни, е вече трябва снимки! Искам да ти кажа, че си страшна, след като з атолкова кратко време се оправихте!

# 81
Честит Рожден Ден, Роси! Желая ти здраве, късмет и много щастие!

# 82
  • София, в полите на Витоша
Здравейте, момичета!

Днес имам чудесен повод да ви почерпя с това

защото голямата ми дъщеря днес навършва цели 20 години.

Ето я в целият й блясък!

И още, ако на някого му се гледа  Simple Smile
Хем не мога да повярвам, че детенцето ми вече не тийнейджър, хем пък съм горда че имам такава прекрасна голяма приятелка!

Пожелавам ви да посрещате много такива юбилеи!

Heart Eyes

Роси, честит и от мен, много слънвеми усмивки в живота ти!   bouquet

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 10:33 от Пипи_лота

# 83
  • Plovdiv
Ееее, Роси, Честит Рожден Ден! Много здраве и спокойствие, а скоро и още едно сладко разбойниче! Heart Eyes  bouquet

Ради, много ще се радвам да се видим. Hug Пускам телефони на ЛС. Hug

Пипи, да ти е жива и здрава щерката!   bouquet

# 84
Роси Честит Рожден Ден!
Пипи Честит Рожден Ден на голямата ти красавица!

Работата е супер, засега ми харесва много. Дойде ми съвсем добре на нервите, но за съжаление никой не може да ми гледа детето, както аз искам  Tired Тази седмица ще си поседя вкъщи, че бавачката простуди Боби, а като екстра реши и кучешки зъб да пробива.

# 85
  • Остров Приятелство
Добра вечер Дами,
Как сте моля?
Аз съм уморена много, а днес даже и правихме оборка около блока, та едно гребло направо ми разката фамилията....ма тъй де, като се правя на много работна Mr. Green

ЙОРИ Честит Рожден Ден Миличка!
Желая ти на първо място много леко раждане и безпроблемно гледане на бебе и кака. Пожелавам мама да се оправи и да ти бъде първа отмяна. Съпругът ти да преуспява, да те гледа все по-добре и по-добре. Да се обичате шеметно и да се носите на гърба на живота безметежно!

Пипи_лота Честит Празник празник!
Да ти е живо и здраво момичето и да ти дава все повече поводи за гордост!
Много е красива!

Хубав ден и успешна седмица момичета!

# 86
  • Sofia
Привет!

Честито на патерица на мама Роси и на голямото момиче на Пипи!! Много здраве и щастие, Съни всичко е казала  Hug

Съни, похвално за оборката, страшна си  Hug
Иви, да се оправя бързо малкия  Peace

Ние събота си бяхме на къщата и си обядвахме на верандата - е няма такъв кеф. Уф, още малко и ще имаме условия там...

Хубав ден!   bouquet

# 87
  • Sofia
Да ви се похваля - имам си племенничка   newsm44 newsm44 newsm44 - братовчетка ми родила тази сутрин. Всичко е минало супер, първия път и тя като мен с форцепс беше, а сега за нула време. Много се радвам, тяхната рода е само момчета и толкова много искаха момиченце.  Grinning

# 88
Е мараба.Мерси за пожеланията.Дано да се сбъднат.
ЕЕЕЕЕЕЕ Тайги да ти е жива и здрава племеничката.Бързо възтановяване на мама и Всичко най хубаво.Колко им е разликата между първото и второто дете на братовчедкати.
Пипи 67 да ти е жива и здрава твойта дъщеря и все така да е до теб когато на теб ти е тежко.  bouquet
Гал ние столче за кола не сме купували нито за каката нито сега за малкия като се роди.На каката количката си имаше столче което ползвахме до преди няколко месеца и вече се прокъса и за нищо не става.На малкия взех подобна количка+ кошница но в кошницата няма колани.Сега каката си е харесала един стол за кола но се чудя да ли да й го взимам при положение че бащай отзад с колани я връзва .Наща кола явно  еправена за много деца и отзад на седалките има сумати колани и второ не може от вътре да се отворят вратите и малко трудно се отварят прозорците Mr. GreenДобре че има прозорец към небето-шибидах да той може да се отвори.Гал случайно да знаеш къде продават повивалка за кошара?Щото аз ще си ползвам кошарата от каката и ми услужиха с горно ниво на кошарата че мойта беше само с едно ниво .А тези големите повивалки дървените да не обърнат кошарата,та затова те питам.
Але ле от днес ми остават до термина 39 дена.Ура вижда се края на моя рай-демек на глезенето ми.Лошо нищо.С нетърпение чакам вече да дойде денят.
Съни браво на тебе.Сега ако ни я и покажеш ще си супер.Дано на ЯНи да му хареса там
Ради
сега само разходки с децата в горатаи релакс Wink
Мацки оставям ви че днес вечерта също ще имам гости и после ще пусна снимки .

# 89
Честита племенничка Тайги! Да ви е здравичка и усмихната!

Общи условия

Активация на акаунт