За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 644
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Честит Рожден Ден на Дейзи     newsm59

# 61

Добро утро и успешна седмица  Heart Eyes

# 62
  • Plovdiv
Пак съм проспала.... Embarassed
Дейзи, Честит Рожден Ден! Много здраве, спокойствие и безкрайни усмивки.  bouquet
Ивинце, да ти е честит малкият именник. Много целувки от нас. newsm51  love001

# 63
Честит Рожден Ден, Дейзи! Много здраве, късмет и щастие ти желая!

# 64
За много години, Дейзи! Пожелавам ти много щастие, късмет, любов и сбъднати мечти!  Hug

Тайги, ето това е сайтът с фототапетите. Аз лично съм луда по някои от тях и не знам как ще стане с този малкия апартамент, който имаме   Joy http://acte-deco-pro.fr
Пипиолка, как изкарахте вие празника? подаръци, цветя...хайде казвай  Flutter

# 65
Добро утро  Grinning Хайде ставайте, като че ли пролетта вече дойде

# 66
Аз тъкмо се чудя добро утро ли да казвам или лека нощ  Tired

Три дни ме няма и съм изпуснала прекрасни поводи за почерпка  Hug Heart Eyes
Много здраве и живот за всички невръстни човечета и ... прекрасни дами bouquet

Йори, гледам че държиш смело фронта  Simple Smile още малко и започваме обратното броене  Simple Smile

При мен нищо ново под небето. Дарко на градина ходи, аз друсам по градинките в хубавите дни, а в лошите ме друса нервата у нас  Mr. Green

Смърт на вирусите  #2gunfire

# 67
Голяма активност, ей  Mr. Green Не мога да изчета написаното  Joy

Галл, вече основно хубави дни ще има надявам се, че да друсаш основно навън  Grinning Мина зимата.

Мариска, как е Ади? Опраихте ли се? Моето диване е 3 седмици във ваканция и се гледат на смени вкъщи - братовчедка ми и мъжо се сменят. Аз се спасявам в офиса  Mr. Green

# 68
Добро утро!
Малеее, както е казала Пепа - не мога да ви изчета  Joy
Как сте, мацки? Пролетна умора ли?

Ади вече е ок, но трябва да си доизпие антибиотика. Ходим вече градинки и площадки  Mr. Green
Пепа, това с ваканцията беше и една от причините да останем с Ади още тук. Той е до 19 във ваканция също. А какво става при вас у лондонско, какви са тия протести, полиции, побоища...
Хайде хубав ден от нас

# 69
Леле момичета, излагаме се...ми то ще ни затворят темичката Mr. Green

Аз съм в Залцбург и днес заминаваме за Интерлакен. Преди това бяхме във Виена и Грац. Навсякъде за съжаление е по-хубаво от Бг, но какво да се прави, нали си е нашо гарджето Mr. Green
Вероничка ми липсва много Heart Eyes
Поздрави и целувки

# 70
  • Sofia
Привет!
Poli, ще чакаме снимки  Hug наистина навсякъде е по-хубаво, но и това писва, на юг се живее по-добре  Sunglasses
Ние бяхме на боровец миналия уикенд - направо са го съсипали това място - пълен хаос и си личи че се инвестира колкото да не е без хич... повече май няма да стъпим там... Рали се накефи на басейна повече отколкото на ските, но покара единия ден и хвана тенче  Grinning боровец

# 71
  Добро утро, момичета!
  Взех че оживях Wink Имах много работа до 31 март. За последните 3 дни преди последния срок спах общо 8-9 часа, но сега съм добре. Та затова ме нямаше. Този месец имам още малко зор и започвам по-полекичка вече.Времето се оправя и това ми топли душата.
Честито на милите дами, които ни бяха рожденици  bouquet
Ивенце, прегърни сладък Боби и кака Ели от нас . Да му е живо и здраво името. А на снимки от вас как бих се зарадвала.
Сънка, чакаме снимки от ремонта. Просто нямам търпение вече!
 Пепе, колкото пъти видя Тео все си мисля, че много прилича на моя племенник. Хубавец ни е той Heart Eyes
 Тайги, за Рали ние си знаем Heart Eyes
 Ния, как сте вие мила? нещо ми се върти за Пловдив напоследък. Да ходя на гости на моя братовчедка след 2-3- седмици. Ще съм много щастлива да те видя на живо. Имам чувството, че винаги съм те познавала Laughing
Мариско, как е Адко? Мисли положително, хубавото е , че колкото повече растат толкоз по-малко боледуват. 3- годинки е много преломен момент.
 Галче, душа друсайте се повече по градинките, маНи я таз нерва Hug
 Роси, от  теб само хубави новини чакам вече. Много нерви ти се насъбраха напоследък.
 Поли, не се спирате. Много ви се радвам. Аз никъде не ходя напоследък.
 Опс, излъгах вчера бях на авторския спектакъл на Камен Донев" За народното творчество" Беше много хубава постановката, ама много
 Лек ден момичета. Мисля ви само най-доброто, много сте ми мили!  Heart Eyes

# 72
Ради, отдай се сега на няколко дни релакс, щото това вашто не е човешко в края на март. Свекърва ми нали и тя е счети, направо се побърка тези дни и тя. Да не говорим, че нещо и на статистиката се ядосваше допълнително и така  Hug

Пипиоле, пък мааш гащи по МОЛ-овете а  Joy hahaha

Тайги, ти пак си направила картички просто  Heart Eyes Прекрасни снимки, много голяма ми изглежда вече Рали  Simple Smile

Иви, разказвай за новата работа. Как се справяш?
АниК ми се губи от хоризонта нещо  newsm78

Мацки, все се каня да ви питам и забравям. Вие ползвахте ли с бебоците кошница за кола. Аз преди с Дарко не се налагаше много с колата да се движа и я ползвах предимно у дома с подложена възглавничка, че ми се струваше много сгъната някак си. Сега обаче трябва да се движа с колата и се притеснявам. Вие слагахте ли нещо отдолу и дали е рано да го пъхам дребния в това съоръжение?

# 73
Ей, какво е това раздвижване в редиците днес  Joy
Пипиолка, аз съм на мнение, че човек трябва да ходи да гледа и пак да си се връща тук. Макар че има някои части на света, в които с кеф бох си останала завинаги  Mr. Green Хубаво да се наскитате
Ради, хайде поемай въздух Simple Smile
Ади е добре вече. Днес бяхме при педито и каза, че е супер, сливиците са се смалили доста,т.е. нормални размери и приключваме с АБ.  В понеделник сме на УНГ да видим и той какво ще каже и ще му мерят дали има още течност в ушите. Стискайте палци, че не знам вече!
Галче, ние нон-стоп си ползвахме столче за кола за Ади. До колкото си спомням му слагах една пеленка на сгъвката, но за много кратък период. Нищо им няма, нали са измислени за тях тези неща.
Съни, вие как сте?
Тайги, сега ще видя снимките. Относно Пампорово и Боровец доста хора са разочаровани, а за Витоша да не говорим.

Целувки от нас  Hug

Joy аз се заредих да гледам снимки, а те само 5! Ама хубави де  Joy

# 74
  • Остров Приятелство
Добра вечер,
Рисуваха, боядисвах, омацаха, натаманявай пак същия цвят, та оправяй петна, то не изсъхнало, та пак маца абеее ooooh! Simple Smile
Дойде и комплекта на Яни - мерим 3 метра дълга стаята ще стане...да, ама друг път.За милиминки ама запъна в стените - мале, леее стените изподра, рисунки също...хайде на ново Mr. Green
Слагам пaркета - един цвят перваз, та друг, та трети...
Сега лампите чакаме, че едни специални, килим утре, щори ли, пердета....и т.н.
Пищясаха всички - претенциозна работа съм леле мале bowuu
Контролно имах във вторник. Crazy
Днес и коридора реших да боядисам, ей така от скука Joy , а и от скука реших и нова спална да правя Mr. Green...не съм наред аз, не съм и туй и то!!! Laughing

Яни вкъщи и той иска, та той на една страна, аз на друга мъкна струвам, гледам го, уча, крещя, ставам в ранни зори, лягам по нощите.Мъж ми на работа по цял ден - не може да мръдне, че от Англията имаше посетител и аз кат' кукувица ресторанти да уредя, вечери, музеи...както каза той "Луд умора немал". Даже днес моля ви се  ooooh! стана на въпрос за стените и той - "Аааа жената ще ги измаже, спокойно hahaha Joy

Иначе Яни е много нетърпелив.По цял ден все иска там да си седи пу пу да не съм му уроки.Харесва му, вълнува се, прави планове кой ще покани на гости и така. Вчера заспа едва в 12, тъй като детската като дойде татко му го нямаше, а той тоооолкова искаше да му се изфука, че дремуца, дрема пак дремуцка ама пусто не заспива - чакал тати....
Голяма хвалба, борба и смях падна докато му се хвалеше и един такъв горд, надут като пуяк - вече бил голям и си имал стая, а пък тати видиш ли, не знаел, че той порастнал hahaha Joy

Еееей вие питахте какво само как съм, а аз се улях направо Laughing
Много хубави и чудни почивни дни желая от сърце на всички Ви!

Аааа забравих да кажа - мъж ми купи Wii въпреки моите отрицателни вопли, ноооо сега всички сме връз него, нищо че къщата е с главата на долу Laughing Голямо забавление! Peace

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 21:29 от s_sunny

Общи условия

Активация на акаунт