За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 798
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
.... И аз съм все още твърд въздържател. Дори все още ме плаши много мисълта за второ  Rolling Eyes Само аз ли останах такава пъзла?!   Embarassed

Пепе, теб чаках да се изкажеш по темата  Peace Споко, ще те позачакам  Mr. Green Аз просто страдам от излишък на свободно време и си мисля, че би било подходящо да "отметна" тази работа, но още отлагам  Mr. Green Само като се сетя колко ми беше лошо в началото, после какъв тюлен бях, пък после докато започне да си казва какво му е...  Crazy
Лелеее, ужасна съм  Embarassed Joy

# 151
Ани, не си ужасна, това си е самата истина, но така или иначе ще стане, мисля си, че сега , когато бизнеса е в застой е удобен момент, поне за хора на заплата. А и аз искам второ дететнце Heart Eyes

# 152
АниК, щом имаш време сега, давай, че после се не знае  Mr. Green Ще мине кризата, ще се разработиш и айдеее... отидЕ  Grinning
Никак не си ужасна даже. И аз си мисля разни такива неща, а и някак не се чувствам още готова...

# 153
  • Plovdiv
Момичета, влизам да ви пожелая весели празници! Heart Eyes Много усмивки и слънце. Hug

# 154
Пепи истината е, че и аз не се чувствам готова, но не вярвам, че някога ще се почувствам 100% готова. Опитвам се да намеря подходящо време , да затворя очи и да "скачам"  Mr. Green Никой до сега не ми е казал , че  ще е лесно, но старите хора казват , че едно семейство трябва да има минимум 2 дечица. Аз повече от минимума надали някога ще допринеса на света  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Приятен ден, аз отивам на разходка в планината

# 155
Добро утро, мили момичета!  Hug
Мечи, ха успех а начинанието  Mr. Green
И аз съм на мнение,че 100% готовност няма. За мен си трябва да почувствам, че го искам, както си исках и Ади Simple Smile Мисля,ч е 4,5 години разлика е добра, защото вече доста разбират децата и има някаква обратна връзка Joy
Ние с Ади се захващаме с яйцата! А мъжо с козунака! стискайте палци  Mr. Green

# 156
Поли, да ти кажа и аз едва ли ще допринеса повече от минимума  Mr. Green Моят мениджър даже ме попита с почуда: "Само едно дете ли имаш?!" (той има 4 броя за героя  Mr. Green). Иначе да, съгласна съм, че няма 100% готовност.

Хубаво изкарване в планината  Hug

Марис, браво на мъж ти! Снимки да пуснеш!  Grinning От Париж още не съм пуснала аз, защото мъж ми само ги свали от апарата, но не ги е качил в сайта. И аз мога да ги кача, но чакам наготово, че са доста.   Wink

Моите хора днес ще ходят пак до музея на авиацията. Така ме е яд, че и аз няма да отида, но до юни ми е доста натоварена програмата и никакви развлечения не са ми позволени, ако искам да се справя. За сметка на това, след средата на юни няма да се спра  Mr. Green

Ния, весело празнуване и на вас!  Hug

# 157
Аз как ще ги боядисам тея яйца, изобщо не знам  Confused Не стига, че е лудница у нас, мъжо на работа, а аз болна - една жестока хрема с болно гърло са ме тръшнали  ooooh!

Абе тея чужденци не си поплюват с децата. Американците по стандарт до пет ги докарват. Как теззи жени са бременни пет пъти и как ги гледат тези деца, изобщо не знам  Crazy

# 158
  • Sofia
GALL-че, познавам много англичани и американци и мъжете гледат децата повече от жените  Peace Пък и са по-хубави от жените  Mr. Green Я ти да се стягаш - кой ще ти боядисва яйцата, кой ще ти готви за Великден, кой ще ти кърми бебето, кой ще ти храни голямото юначе  Naughty Mr. Green Hug Heart Eyes ДРЪЖ СЕ, ЖЕНОООО!!!   bouquet

Пепе, Поли, Марис...и аз мисля, че такова желание, което имах за първото, няма да ме сполети  Confused Обаче си трябва второ. Полче, лошото е, че не съм на заплата... Sad Да знам, че няма да ми е лошо, да си бачкам до последно, сега не ми е толкова напечено, ама... ако съм като преди  Sick Абе навила съм се, ще се справя  Peace Само че маааааалко по-нататък Wink Няма неотгледано дете.

Днес денят ми е много ползотворен- рано-рано боядисахме яйцата с Габи (той с гумени ръкавици и четка, по-късно ще кача снимки) и излязохме да му купим колело. След кратка справка с Интернет, взехме ето това, но синьо: http://www.velomania-bg.com/includes/bigLink.php?req=s&i=aHR … fdDdneXdhNDQuanBn

Покара, поизмори се, обядвахме в Доброто и сега мъжете блажено спят, а аз си пийвам нескафенце с мялко  Grinning
Следобяд пак ще кара колело  Peace

# 159
Леко и безаварийно за Габчо Wink
След малко мятаме козунаците. Много добре изглеждат пък да видим. Няма да мога да оусна снимки, защото Ади изпусна фотоапарата и обектива сега не може да се прибере.  Twisted Evil
Яйцата станаха супер! Ади също боядисва с ръкавици, даже и счупи едно, вече боядисано яйце и му беше доста криво  Joy

# 160
  • Остров Приятелство
Еех ама ви се радвам за желанието да имате повечко дечица.  bouquet
Аз да си кажа, хич не ща, и срам не срам ще споделя най-големият ми дерт - как ще разделя обичта към Яни на две. Не мога да си представя, че бих обичала някой друг тоооолкова много. Знам или предполагам, че като ме гушнат не две, а четири ръчички, като ме погледнат не две, а четири напълно вярващи в мен очички слънчица, като ми казват два пъти повече на ден обичам те, ще съм още по щастлива жена, но....не мога да си представя, че ще ударят Яни, и аз трябва да замълча и т.н.....
Срам ме е, но това чувствам Embarassed

Иначе тук е просто фантазия - решихме и врати нови да слагаме, та къртене, подмазване и бла, бла, бла...до тук добре, но това се прави преди да боядисам...сега пак на ново боядисвай, струвай, рисувай....оооох ида ми да го затрия моя мъж, че реши за новите врати!
От една детска стая, минахме през спалня, сега хол, и врати ooooh!
Сутринта боядисахме яйцата - станаха. Яни помага, но му мина мерака бързо. Намазахме се за здраве, снимахме се и туй и то. По го влечеше да гледа мъжки работи из къщата.За козунак - йок, хайде друг път...а се бях нагласила и аз да се пробвам  Confused, я какви питка сътворих  chef
...а за украса изобщо не смогнах и ми е много криво. За първа година не се подготвям за този вълшебен празник както подобава. Sad
Все пак намерих време само за Яни и мен, на пук на всичката ни работа - като Бейрут сме тук.  #Crazy
Яни заведох на парти от "Аз детето' и спечелихме чудесна награда. Книга пъзел на всички континенти. Много забавна и поучителна - да ме прощавате, ама не ми идва думата.
Мама сиреч аз, ходих и се поглезих при Дани. Направих си фотоепилация и  кола маска на краците. Много съм доволна, кооолкото и да ме боля пусто. Сега съм гладка, секси и малко по недоволна.
Дани е много добре - влюбена, щастлива, много, ама много добре изглеждаща. Има нов хубав салон и работничка мазажистка. Пу пу пу да не съм и уроки!

Това от мен. Много весели празници пълни с топлина, усмивки и пълни къщи, които да ухаят на топли сладки козунаци. Желая най-вече здраве на всички Ви!

# 161
ХрИСТОС ВОСКРЕСЕ мацки easter easter easter easter easter easter.Цялата тайфа Рони,таткото мама и ремарке ви желаеме много здраве,хубав ден изпълнен с детска радост от това че са победитли с дървените яйци и тези който са решили второ действайте.Прекрасно е да носиш живот в себе си  и им желая предишната ми бременост preggo която разбрах като бременост със екстрите й чак 7 месец а не като тази дето до последния ден ще ми е трудно.Растеме само напред и приличам на малко слонче но щастливо Слонче щото нося едно малко слонче в мен.С нетърпение чакам да минат тези 27 дни който ми остават до термин.
Съни винаги съм си мечтала за две деца.Ронката още щом видях  EFP й казах и тя нямаше търпение и нахълта при баща си в тоалетната с думите "Тате тате ще си имаме бебе и ще си играеме!  "Е милия само дето не падна от вс-то.След 1 месец като разбра Ронката че не мога да я дигам й беше леко гадно но зада оживее малчо и да има братче или сестриче измисли само пупата да ми гушка и поне по 5 пъти я целува и казва че ни обича.Това ме радва и  newsm45 newsm45.Като й взема едно шоколадво яйце казвам че е от Малчо и тя го целува по пупата и го обича.Незнам как е с батко и да се роди един малчо или принцеса мамите другите да кажат.Може би ти е била тежка бремеността с Кало затова да не искаш второ..Ти  си преценяваш най добре.Важното е че си щастлива и това е най важното.Нали Съни
Ние боядисахме в четвъртък яйцата-сиреч Рнката и бабата ги боядисаха,но сега ме мързи да свалям снимки можеби днес по  късно,като се върнеме от бабите.Нямаме счупени яйца при боядисването но при слагането в панерчетата да.Днес боядисахме още 10 броя яйца.Общо 40 от който сега има 20 че с таткото двамата с Ронката веднага ги налазиха.
Оставям ви че корема ми е нещо сърдит че не му обръщам внимание.

# 162
  • Sofia

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

# 163
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

Момичета, бъде вие и семействата ви здрави, щастливи и обичани! Много хубав празник ви пожелавам! Аз се захващам с агнешкото, че ще имаме гости за Великденски обяд Simple Smile

# 164
  • Варна

Христос Воскресе! 
Нека чудото на христовото възкресение да ви докосне и да има много топлина и любов в домовете ви.

Много се радвам като чета че скоро ще има престрашили се за повторение Hug. Дано се съберете повечко!
s_sunny, не се терзай с такива мисли, че не можеш да разделиш обичта си. Това става някак неусетно, но и безпроблемно, дори после може да се чудиш как ти е минавала подобна мисъл в главата Wink. Точно като теб мислеше една моя приятелка, а после дори според мен мъъъничко повече си държеше да второто детенце(прекресна принцеса) Flutter

Общи условия

Активация на акаунт