Пепе, теб чаках да се изкажеш по темата
Споко, ще те позачакам 
Лелеее, ужасна съм
Споко, ще те позачакам 

Мисля,ч е 4,5 години разлика е добра, защото вече доста разбират децата и има някаква обратна връзка 

От Париж още не съм пуснала аз, защото мъж ми само ги свали от апарата, но не ги е качил в сайта. И аз мога да ги кача, но чакам наготово, че са доста. 

Пък и са по-хубави от жените
ДРЪЖ СЕ, ЖЕНОООО!!! 
Да знам, че няма да ми е лошо, да си бачкам до последно, сега не ми е толкова напечено, ама... ако съм като преди
Абе навила съм се, ще се справя
Само че маааааалко по-нататък
Няма неотгледано дете.

.Цялата тайфа Рони,таткото мама и ремарке ви желаеме много здраве,хубав ден изпълнен с детска радост от това че са победитли с дървените яйци и тези който са решили второ действайте.Прекрасно е да носиш живот в себе си и им желая предишната ми бременост
която разбрах като бременост със екстрите й чак 7 месец а не като тази дето до последния ден ще ми е трудно.Растеме само напред и приличам на малко слонче но щастливо Слонче щото нося едно малко слонче в мен.С нетърпение чакам да минат тези 27 дни който ми остават до термин.
й казах и тя нямаше търпение и нахълта при баща си в тоалетната с думите "Тате тате ще си имаме бебе и ще си играеме! "Е милия само дето не падна от вс-то.След 1 месец като разбра Ронката че не мога да я дигам й беше леко гадно но зада оживее малчо и да има братче или сестриче измисли само пупата да ми гушка и поне по 5 пъти я целува и казва че ни обича.Това ме радва и
.Като й взема едно шоколадво яйце казвам че е от Малчо и тя го целува по пупата и го обича.Незнам как е с батко и да се роди един малчо или принцеса мамите другите да кажат.Може би ти е била тежка бремеността с Кало затова да не искаш второ..Ти си преценяваш най добре.Важното е че си щастлива и това е най важното.Нали Съни
. Дано се съберете повечко!
. Точно като теб мислеше една моя приятелка, а после дори според мен мъъъничко повече си държеше да второто детенце(прекресна принцеса)
Препоръчани теми