За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 788
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
  • Plovdiv

Момичета, чета ви редовно, но все не успявам да пиша. Маги ми е болничка, и много я мисля.

Алексче, сега видях това. Надявам се, че не е нещо сериозно. Hug Heart Eyes

# 181
  • Варна

Момичета, чета ви редовно, но все не успявам да пиша. Маги ми е болничка, и много я мисля.

Алексче, сега видях това. Надявам се, че не е нещо сериозно. Hug Heart Eyes
Тук може да прочетете, всъщност ако и някой може да ми помогне със съвети, ще се радвам. Много се надявам вече да вървим на оправяне  Praynig

# 182
Алекс  Heart Eyes

# 183
  • Sofia
Alex, и на мен ми се струва, че е лошо стечение на обстоятелствата. По принцип не разбирам много от болести, но при Габи последните 2-3 разболявания са горе-долу такива. Предполагам, че последните вируси протичат по този начин, а Маги е просто по-мъничка и при нея нещата задълбочават Sad Не се панирай  Hug Прави това, което смяташ за правилно и Господ ще е с вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Sunny, честито бебенце  Hug

Момичета, аз също го мисля и съм споделяла с мъжа си това за любовта към Габи (, че не бих могля да я разделя). Сама знам, че този начин на мислене не е в полза нито на Габи, нито на мен  Thinking Вие, които сте с две (някои с три) ни убеждавате в това и аз го вярвам  Hug

Габи е с хрема. Вчера си беше в къщи, днес го дадох на градина, но мисля да си го оставя до края на седмицата отново в къщи (прибра се колосан около носа  Mr. Green). Страх ме е да не задълбочи  Praynig Голям мъж стана, а все иска да го гушкам и кръст не ми остана  Grinning

# 184
Охо, имаме си поводи за почерпка  Hug

Ради, жив и здрав да ти е Ники  Heart Eyes
Съни, честито да ви е новото попълнение в семейството   bouquet Тук само и аз да потвърдя, и двете се обичат еднакво силно  Peace и аз се терзаех от тази мисъл.

Алекс, не съм компетентна, но Дарко миналата година така ги изреди два бронхита и аз съм сигурна, че просто не е бил доизлекуван. Много е важно да пуснат антибиограма, за да е точен антибиотика. Аериус съм давала много пъти, винаги при кашлица го давам профилактично и самата аз се оплетох в тея пусти кашлици и бронхити. Между другото единия броннхит беше без Т.

Дарко пък ме изненада с 40 градуса Т баш на Великден и направо ми преобърна сърцето  Confused Егати вирусът, дето върлува  ooooh!

# 185
  • Sofia
Съни, честито ви бебенце!

Алекс, стискам палци  Praynig Всеки път като се сетя за веселите ви филмчета и усмичката ми лази по лицето  Hug да оздравява бързо малката чаровна мишка!!!
На всички болни - бързо оздравяване, дано минава вече този пусти сезон на болести  Praynig Рали допреди седмица бече с болки в ушите, тази седмица съм аз Sad Спряла съм я от градина, че си имат скарлатина в съседната група, а само това ни липсва... отделно и въшки в групата  ooooh! тя не е ходила от седмици, само в понеделник беше, та сега бабите се редуват да позакрепим положението..

# 186
 Добър ден!
 Много благодаря на всички за страхотните пожелания! Heart Eyes
 Алексче, много здраве ви пожелавам Hug
 Съни, прекрасна новина! Много щастие и здраве за бебочко и цялата ви фамилия!  bouquet
 Ани, наистина много съвпадения Hug Много интересно, не се знае може и още да ни се случат newsm78
 Много бързо да оздравяват болничките. Е, няма по-гадно от това детенце да е болно.
 Целувки! Heart Eyes

# 187
  • Plovdiv
АлексHug Hug много ви се е струпало. Зимата беше бъкана с вируси. Колко народ боледуваше, включително и ние. Междудругото, Лазар също не беше се разболявал преди тази зима. Много, много ми се иска това да е било последното боледуване на малката шушка.
Със съвет не мога да помогна. Sad Идеята за хомеопат обаче не е лоша.

И понеже ме размислихте Naughty, да мине да се отчете/нали сме отчетна Joy/ - тонеска . Иначе ще звъня по телефона. Crossing Arms Laughing
На всички останали   love001

# 188
Добро утро, дами!

Специални поздрави за Ради и Съни, за хубавите поводи за празнуване!  Hug
Алекс, как сте?
При нас вече е уикенд и ще поемаме по парковете преди да е станало 30 и нанайсет градуса  Joy
Съни, как сте с ремонта  Mr. Green
Аз пък да ви споделя, че Ади ходи на интервю за училище и директорката, която водеше интервюто едва ли не ни каза, че емоционално изостанал от възрастта си! Не се спирал, не изпълнявал веднага това, което му се казвало...иначе бил много умен. Да не ви казвам как се почувствах, може би и ние сме си виновни. уж сме строги, уж справедливи,ама знам ли...а той, че си е дръпнат и вироглав, едно на ръка  JoyПепе, много ги юркат тия англичани децата  Joy
Аз пък съм се наканила да съм малко на диета от другата седмица, че не се понасям вече. А започнахме и да играем тенис с мъжо. Намерихме тук където живеем един пилот, който ще ни учи и сме супер доволни. Дано наистина да се научим де  Laughing

Тук съм посъбрала малко снимки от Доха, горе долу от както сме тук. Само от Перлата(изкуствените острови), парковете, улиците, зоо-то. Май сте ги гледали всичките, но сега са накуп Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=368607

Току що свърших една книга, която я препоръчвам на всички, които не са я чели - "Нека ти разкажа" на Хорхе Букай

Все се каня да ви питам - вие какво направихте с пъпчетата на децата, къде ги метнахте и точно каква е "процедурата"  hahaha

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 08:34 от Maris

# 189
  • Plovdiv

Аз пък да ви споделя, че Ади ходи на интервю за училище и директорката, която водеше интервюто едва ли не ни каза, че емоционално изостанал от възрастта си! Не се спирал, не изпълнявал веднага това, което му се казвало...иначе бил много умен.

Мариско, хич не им се връзвай. Wink И ние сме така. Много са си добре децата. Хайде моля ви се, няма да му щракам с пръсти. Тук  /квартала/ има една майка с двама сина - щрака им с пръсти - дай това, ела тук.  Shocked Вервайте ми, навя ми асоциации за Втората световна. Laughing
Веднъж щракна срещу Лазе, за да върне количката на сина и, и той като ревна, не мога да го успокоя. ooooh!
Кога започва училището? Ако ще е след две години, децата се променят и вече не търчат като свободни електрони. Hug

И аз планирам диета. Embarassed Ей, лепнах си едни 4 кг тази зима, как тежааат. ooooh!

Пъпчето на Лазар все още е в къщи, в една кутийка, заедно с първата му отрязана косица.
На Митака пъпчето е хвърлено, постарах се да изпълня традицията. Laughing Идеята с хвърлянето е нещо като орисване за добро бъдеще на детето. Например, ако родителите искат детето им да стане учител - хвърлят пъпчето на покрива на училище и т.н. Всичко е много символично. Ако ви кажа, че пъпа на Митко го метнахме в двора на един дворец във Виена. Joy Така става от много мислене. Laughing

# 190
... Не се спирал, не изпълнявал веднага това, което му се казвало...иначе бил много умен. Да не ви казвам как се почувствах, може би и ние сме си виновни. уж сме строги, уж справедливи,ама знам ли...а той, че си е дръпнат и вироглав, едно на ръка  JoyПепе, много ги юркат тия англичани децата  Joy

Марис, същата картинка сме и ние  Mr. Green Ще свикнат, няма къде да ходят. Тео започна поне да си прави домашните с желание. Казва, че много му харесва и явно се забавлява. Той тръгва на училище през септември 2010. Ади и той тогава започва, нали?

Записах и Тео от този срок на тенис и на плуване. Първия урок по плуване ще е тази събота, а по тенис - понеделник  Grinning

За пъпчето... загубих го и ме гризе съвестта, но... няма връщане назад Embarassed

Съни, да ти е жив и здрав племенника! Много умен и щастлив мъж да порасне!   bouquet

АлексHug Heart Eyes Стискам палци всичко да се оправи и да нямате повече такива дертове  Praynig

# 191
  • Sofia
Марис, май е характерно за момчетата да кипят от енергия и да не могат да седнат на едно място. Племенника ми е такъв, не може да изтрае едно стихче да му прочетеш...  Докато станат ученици, ще кротнат  Heart Eyes
За орисването, ние без много да му мислим метнахме пъпчето под един бор на пистата Тодорка на Банско  Grinning

# 192
Марис, много красиво и чисто при вас! Ако дойдете към Лондон ще ви стори... ми мръсничко и разхвърлянко, освен това и студеничко Mr. Green Ама аз не се оплаквам де. Само да беше по-топличко все пак...  Grinning

# 193
Аз също си мисля, че е нормално да дивеят, да не се подчиняват, ама явно нашите критерии са други...знам ли!?
Пепе, аз веднъж да дойда да видя този пусти мръсен Лондон Simple Smile а иначе и тук има ужасна мръсотия...особенно в частта където живеят работниците.
Тайги, нависоко ще върви Рали Simple Smile

# 194
  • Sofia
Марис, май е характерно за момчетата да кипят от енергия и да не могат да седнат на едно място. Племенника ми е такъв, не може да изтрае едно стихче да му прочетеш...  Докато станат За орисването, ние без много да му мислим метнахме пъпчето под един бор на пистата Тодорка на Банско  Grinning

Joy Joy Joy Дано Банската криза премине докато и стане време за реализация  Joy Скиорка ще е тя, пък може на тази писта да се залюби с някой WinkПепе, вашето пъпче сигурно се е загубило на суперско място  Hug И нашето като Niya - стои си в кутийката с други "спомени".
Пепе, Марис, тия нещо не са добре с това училище. Ще им стигне ред и дисциплина на децата  Peace
Ние с Габриел суперски се забавляваме докато той е в "болнични". Само дето аз не мога да пипна и малкото работа, която имам - не че не ме оставя намира, на мен не ми се "пипа"  Embarassed Mr. Green
Вчера след пълна сутрешна програма си тръгнахме към къщи и той ми каза, че не иска да се прибира. На въпросът ми къде иска да ходим, той отговори "по магазини"  Joy hahaha Joy Баща му ще ме  #2gunfire Embarassed Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт