За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 785
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро момичета,
 За храненето да се изкажа - сама се храни Grinning

Nomadic абе да питам, че съм малко притеснена за плуването - все си представям, че може да се подхлъзне около басейна и умирам от страх. Купила съм всички изисквани от градинта атрибути и в четвъртък ще ходят сутринта, но си ме е шубе. Какво мислите вие, за притеснение ли е или...

Прияттен ден  Hug

Пепи, снимките ви са страхотни, ама наистина. Тео е прекрасен, прекрасен, прекрасен Simple Smile

# 211
  • Sofia
Пепе,  Shocked невероятно се е справил  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ми е хубав този Тео  Hug
Алекс, трябва хубаво да я излекувата малката шушка, да не остане нещо да се влачи с всяка следваща настинка  Sad Колко надалеч ще пътувате Wink  Grinning
BTW, ние ще сме по Варненско през уикенда, но без Габи  Mr. Green

Габриел може да се храни и не се облича сам, но е като охлюв  Confused В новата (държавната) градина в началото ни се скараха. Казаха да го оставяме да прави всичко сам,ч е там няма кой да се занимава с него. Аз обаче нямам нерви в къщи - понякога е супер бърз, защото иска да е "първ", но в повечето случаи не мога да го изчакам и "го довършвам"  Grinning

Наш Габриел самоинициативно тръгнал на футбол  Crazy Вече цял месец ходи и на 9-ти май сме на футболен турнир  Shocked Хич не искам да става футболист  Stop Пък народни танци и плуване, на които го бяхме записали... нямат  Cry Плуването заради варицела го спряха  Sad

# 212
  • Варна
Надалеч, надалеч - Арбанаси  Laughing Все пак за непътували изобщо с двете деца си е постижение  Grinning
Ани, докога ще стоите? Ние ще се върнем на 3ти по някое време следобед. Още едно преимущество на двете деца - Мони все гледа да изпревари Магито - в ядене, обличане, ставане  Mr. Green
Смятам Мони да я водя това лято на басейн, но незнам дали ще стане организирано с треньор, понеже във Варна няма такива условия.

# 213
Pepe прекрасен, а снимките със статуйките искрено ме развеселиха  Laughing Така сладко си ги е гушнал  Heart Eyes Браво на него, супер е написал цифричките  smile3501

Елито изпитва ужас от басейни или поне доскоро беше така, надявам се да го е преодоляла. А вкъщи не излиза от ваната и се прави, че плува в нея  Rolling Eyes

Ани виж какъв мъж отглеждаш, знае какво иска и явно знае как да го получи  Mr. Green

# 214
Мале, малееее, аз като гледам, май, Мариске, моя човек е бавноразвиващ се  Embarassed Rolling Eyes нито яде сам, нито една буква не може да завърти с химикал  ooooh! за обличането да не говорим ..... всичко може да върши сам, но не иска и това е  Confused
Пепче, имам чувството, че Тео е светлинни години напред, браво на него  Heart Eyes

Роси, айде мацка, не остана  Simple Smile

# 215
Поли, не само, че не се притеснявам, ами хич и не съм се замислила, че би могъл да се подхлъзне  Embarassed Мен, ако питаш, давайте смело и ходете да плувате  Hug

Иви, снимките със статуйките са цяла серия и всички много ги харесвам. Така се беше вживял и ги милваше, радваше им се...  Grinning За басейна и на теб да кажа - когато бяхме на море, Тео хич и не пожела да доближи водата. Затова и не бях помисляла до сега да го водя на плуване. Да, ама в един момент видях колко много деца ходят и реших да пробвам. Да видим дали ще продължи да ходи с желание. Обаче, даже и да се опъне, не смятам да се отказвам.

Галл, не е светлинни години напред. Просто започват да ги морят с цифри и букви от доста малки. Всяко дете на тази възраст може да справи даже и по-добре. Въпросът е доколко има смисъл да е от толкова рано. Има всякакви теории по въпросът, но да видим. За съжаление като поотраснат малко, когато трябва наистина да учат, не съм чувала особено добри неща... няма да коментирам сега системата на обучение тук, ще се оплаквам като дойде времето  Mr. Green Силно се надявам да съм довона, но... има време.

Пожелавам ви лека нощ и успешен ден утре  Hug

# 216
  • Остров Приятелство
Добро утро Момичета,
Докопах се и аз до компютъра. Mr. Green
За пъпчето - Още не съм го хвърлила и това ми е голям дерт. Искам да е във Виена или Франкфурт, ама нещо няма път на там. Confused
За храната и самостоятелността - Какво да Ви кажа: може, знае, нооооо е мързел голям. Все мамо искам ти, мамо гушкай ме, мамо носи ме/нося го още Embarassed/, лягай с мен и т.н. В детската само го хвалят, а тук...
Много плаче напоследък, за най-малкото нещо и вече е готов.Караме се често, повиквам си. Confused
За болестите - Много е неприятно всичко това, но тази зима имам много приятелки на които децата им все недоизлекувани, все болни се влачеха и те бяха луднали яко.
За танците и мен - Много е хубаво, забавно, и да веселихме се до нощите. Сега на 13 и 14 сме поканени официално на празника на розата в Казанлък. bowuu
За плуването - голям фен. Никакъв страх. Много му се плува, все към басейните търчим.
За ученето - Какво да ви кажа...има една приказка, която и мен плаши "Да не прегори казват старите хора", но като ги влече какво да се прави. Калоян не го влекът игри, иска все да си чете и да си пише. Сега се е вманиачил по лабиринтите.
За ремонта - уж се виждаше края, но пусто да опустее сложихме вратите, боядисах на ново, започнах да подреждам и тъпите врати взеха, че се отметнаха Cry Та днес ще идват отново майсторите и адски съм изнервена, дали няма да кажа, че ще къртят отново. ooooh!
Nomadic Пу пу пу да ти е жив и здрав. Голям е хубавец!
Maris Какво значи това не слушал - ми това му е работата! Да си гледат те своята, пък когато му дойде времето ще слуша. Аз в детската не съм съгласна да е безпрекословно подчинен, а и принципно не съм съгласна - не искам теле. Айде стига бе нали трябва да си имат характер, мнение, и то сега се изграждат тези неща. Да, не трябва да е вей хай вей, трябва да има респект, но всичко с времето си.
ЙОРИ81 Нетърпелива ли си вече? Hug

Вчера на Калоян му беше първия концерт от детската градина. Голямо мишле.  Heart Eyes Подскача там, закача се с децата докато играят, и беше много захилен. Само накрая аз с пустия му акъл взех, че си промених местоположението и той като не ме видя при последното си влизане, като ревна малеее.
Заведохме го на сладкарница, купихме книжка "Франклин си има вече сестричка"  Mr. Green та да увековечим първата му изява.
По повод книжката голямо питане, голямо нещо беше - искам и аз, аз защо не съм батко, аз кога ще стана батко, ма може ли да съм батко за малко, не за винаги - Е, и аз искам за малко ама не може Laughing
Ето малко снимки:
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=370835

# 217
  • Sofia
Поли, писали сме заедно и не съм видяла поста ти, особено частта за басейна. Та аз (както знаеш) съм голяма фаталистка  Embarassed Винаги си представям най-лошото Sad Какви ли не мисли са ми минали през главата за това плуване, но се опитвам сама да се поправя. Освен притесненията от удавяне, си мисля кой ще ги избърше, кой ще ги облече, няма ли да настине...Трябва като Пепето  Peace Hug Лоши неща не се мислят   Stop За жалост не успяхме да вкараме в употреба нито шапката, нито банските, нито джапанките  #2gunfire
И за карането на ски имам огрооомни притеснения... Сега с тоя футбол ме е страх да не го уцелят някъде лошо...  Confused Абе има една натодна "приказак" - Да не те застига това, майка 'дето го мисли  Confused
ТА ТАКА: САМО ПОЗИТИВИЗЪМ!!!  Peace
Sunny, Пепе, и аз съм на мнение, че от ранното заучаване на децата полза няма, че понякога има и вреда. Ако ги влече, да го правят! Умишлено, обаче, не бих го карала да зубри - ще му стигне  Mr. Green
Sunny, по принцип вратите са много проблемни и си искат майсторлък. батко Яни е разкошен с носията... а мой Габриел с футболен екип ще го снимам  Sick УЖАСТТТТТ!!!

Абе наистина тая зима няма излекуване - състоянието "здрав" е със сопол и сутрешно покашляне  Sad

# 218
  • Остров Приятелство
Хайде Мецанки поспаланки, събудете се от зимен сън  Simple Smile

# 219
  • Plovdiv
Весело и приятно изкарване на почивните дни, момичета! Hug

# 220
Добро утро Wink Честито на трудещите се  Hug
Май доста почивни дни се събират сега в БГ
Кой къде ще ходи?
За басейните да ви кажа, че децата (поне повечето) просто обожават да ходят. Ади търчи като изоглавен, но когато е мокро знае, че се хлъзга и е по-внимателен. Мисля, че им имаме по-малко доверие колкото трябва. Поли, има едни като чорапки, които се водят за басейн и идеята им е да не се хлъзгаш и да не се париш на плочките. Ако толкова се притесняваш, вземи й на Они едни такива. Но мисля, че ще се оправи и без тях, тя си е умно момиче.
Аник, а да ти кажа както са ни момчета, тези години ще са ни най-малките проблеми както се казва  Joy

Хубави почивни дни! Ей много хубав тоя май месец!

# 221
Здравейте! Hug Минавам да пожелая приятна почивка на всички и честит 1ви Май!  Grinning
Ние заминаваме днес на вилата и сме си плътно там 6 дни.
За плуването- още не съм водила Иво на басейн.

# 222
мараба .Ние тези 6 дена ще сме си в къщи щото за съжеление Cry тати ще е на работа.Има спешна поръчка която трябва да свърши до 15.5 а не е малка.Надявам се като се роди малчо да има поне два дена за нас.Ние днес го одарихме на мързел и сме при майка,щото днес я изписаха от болницата .Отново влезе но този път е по леко.Цял ден гледаме с малката детско докато бабата си почива.В момента си мечтая за 2 часа  smile3524 ама явно  ще легна с Ронката.
Поли трета година водиме Вероника на море и щом види морето иска да влиза да плува.Плува като малко жабче и не мога да я извадя от водата докато не гъбяса.Таткото миналата година я научи малко преди да си тръгнеме и тази година 2008 като я заведохме веднага заплува.Аз  се учудих щото цяла година не е плувала но не беше забравила.На басейн не сме я водили въобще но ще видиме тази година може и да я заведеме.
Съни   newsm45 Ронката прави същото.Страшно е нервна напоследък.Разбрах каква е причината.Една учителка в градината за всичко й подвиква щото все измисля някакви бели.Няма на кой да се метне освен на майка си Mr. Green и тя й се кара и после и аз в къщи й подвикна,щото вече и на мене ми е нервно,но случайно разбрах за таз  учителка и спрях поне аз да й подвиквам..За най малкото нещо плаче и не може да я успокойме.Питай го да не би някой да му се кара някъде на Яни и да се е изнервил затова да плаче.
За пъпчето на нас ни падна на следващия ден след като ни изписаха от болницата-сиреч на 5 ден и ние след два дена с таткото го хвърлихме под един бор в софийския университет и докато го заравяхме казахме на глас да изучи висше и да е по умна от нас.Е второто от сега си личи,ще видиме след време да ли ще учи висше.Тя вчера ми каза че иска на училище но уви не може да разбере че там вече няма да може да си играе а ще учи но карай.
За храненето понякога яде сама,понякога се разлигавя и иска да седне в мене и мама да дава.В градината ми казаха че сама си яде даже иска допълнително .Така че е на приливи и отливи.
Оставям ви  че  newsm46.Леки празници

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 11:32 от ЙОРИ81

# 223
Добро утро.

Някой да е карал скарлатина? Получихме бележка от градината, че някакво дете имало и днес гледам, че Тео е с обриви по гръбчето, има и температура, но е ниска. Четох за симптомите и как протича, но ще съм благодарна, ако някой сподели от опит  Rolling Eyes

PS
Бяхме на лекар и казаха, че не е скарлатина. Обривът бил от някакъв друг вирус, но нищо опасно. Даже и лекрства не му изписаха на Тео. Все пак казаха да го наблюдаваме...

Лек и хубав уикенд   bouquet

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 11:41 от Nomadic

# 224
Пепе, как сте? Ние всички вкъщи сме хремави, посто върхът!

Общи условия

Активация на акаунт