За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 784
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, малка почерпка, защото днес ставам с една година по-голяма  Joy

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 06:42 от Maris

# 226
Скъпа, Марис, честит да е рожденният ти ден!
Пожелавам ти здраве, много щастие и подаръци Simple Smile
Да си все така чаровна, ведра и усмихната!

# 227
Честит рожден ден,Марис!

И бързо оправяне!

# 228
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИС! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!   bouquet

Ние днес се прибрахме, успяхме да си починем горе-долу, а децата се държаха твърде прилично за моите очаквания  Laughing

# 229
Алекс, много са сладки на аватарчето щерките  Heart Eyes Не е толкова страшно да се пътува с децата, нали  Party Радвам се, че сте си изкарали добре. Как е Маги?

Марис, Тео все още е с обриви по гръбчето и коремчето и то точно типични за скарлатината (поне това, което видях на снимки в нета)  Confused Ако и утре не са му минали, пак ще го заведа на лекар. Иначе няма температура въобще, никакви други признаци на скарлатина няма... Обаче се оплаква, че му е лошо и си поспива доста. За сметка на това, докато е буден вършее яко вкъщи, но току се оплаче, че го боли я гръбчето, я вратлето, я крачето... Кое е вярно и дали, не се знае, защото за една минута изрежда какво ли не. Лекарят вчера го провери и за менингит, защото и от това чудо подобни обриви се появявали, но отрече диагнозата... Дано не е нещо сериозно, което не успяват да хванат...  Confused Доста ми е притеснено, но ще мине. Трябва да мине.

Дано се оправите и вие бързо и да не се задълбочава настинката.

# 230
Малеее, големи прзници, голямо нещо  ooooh! Тая държава скоро няма да се оправи  Joy
Роси, стискаш ли краци още  Mr. Green
Пепе, ако при вас не ги хванат нещата не знам при кой ще е. Как е Тео!? Надявам се да е минало вече. А да не е от храна било пък  newsm78
Мерси на всички за пожеланията  Hug

# 231
Еее, някой да се появи в темата най-накрая  Grinning

Марис, то май само ние си пишем тези дни. Другите яко на почивка са го ударили  Mr. Green Лошо няма де Simple Smile

Тео пак го водихме на лекар и аз сериозно се опитах да внуша на доФтора, че е много болно детето, но не успях.  Mr. Green Казаха ми само, че вероятно е някакъв вирус. Имало много такива, при които децата получавали обриви. Да го оставим да му мине и така. Днес вече обривите са мнооооого по-малко, почти няма. Нито изследвания пуснаха, нито лекарства изписаха. Така си я караме и градим имунитет  Mr. Green На мен иначе ми е все още притеснено. Днес мислех да ходя да ги карам и за свински грип да го изследват...  Embarassed Луда работа. По принцип приемам настинките доста спокойно, но този път нещо са ме хванали лудите  Tired

Вие как сте? Преборихте ли се с настинките?

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 17:38 от Nomadic

# 232
Мани, то от почивки от този род много се изморява човек  Joy

Пепе, а като няма Т може ли да е грип?
Иначе при нас всички са по-добре, май с изключение на мен. Нещо се включи и гърлото към списъка Simple Smile
Ади решихме да си го оставим на същото място догодина. Те даже имат и reception както по училищата, така че сме спокойни...

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 18:44 от Maris

# 233
  • Sofia
Привет!

Марис, честито на патерица! Жива и здрава и много обичана!  Hug

Пепе, бързо оправяне, тук в БГ скаралтината все антибиотици дават  Sick
Изкарахме 3 дена в Родопите много добре с компанията с дечурлигата. Надивяха се и се налудуваха из планината, а ние си отядохме и отпихме  Mr. Green Вече е много благо, защото не търчим толкова след тях, а и гледам се делят на момичета / момчета в игрите и се забавляват много заедно. Днес направихме една бърза разходка из Пловдив. Накупихме си някои неща, Рали си избра розова рокля, която даже и на мен ми хареса и сега се носи с нея из къщи и не иска да я свали ( добре, че е върху други дрехи ). Това дете хич не прилича на мен, аз като малка рокли не исках, и се кефех на синьо  Mr. Green

# 234
Ейй, Тайги, хубаво сте си изкарали  Hug Хубаво правите, че обикаляте, когато има почивни дни. А малко снимки от Родопите няма ли?!  Grinning

За скарлатината тук също я лекуват с антибиотици, но се оказа, че при Тео не е скарлатина, а някакъв вирус, който така и не разбрахме какъв е. Затова не пи никакви лекарства. Просто обривът беше същия, като при скарлатина.

Марис, за грипа снощи четох, че имало и няколко случая, при които не е имало температура или била много ниска. Но кажи ми как да не се притеснявам, като вече и тук има 4 затворени училища.

За Ади за училището не се притеснявай. Малки са още, има време. Щом ви е удобно мястото, на което е в момента и щом ви харесва, нека си остане там.

# 235
  • Остров Приятелство
Първо Честит Рожден Ден Maris

Nomadic Още преди да прочета последния ти пост, бях сигурна, че не е скарлатина. Тя си протича като чиста гнойна ангина, която не минава по никакъв начин без антибиотик. Небцето побелява, а дланите в средата започват да се белят. На гърлото се виждат или по скоро по сливиците нещо като кратерчета.
Много се радвам, че е преминало всичко леко, че тъпата скарлатина е просто ужасна. Аз подлудявам като разбера, че в градината има, и веднага го прибирам.
taigi Хубаво звучи разходката!
Maris Какви болежки, какво чудо бре на Р.Д.! Confused Hug
Как изкарахте, какво подготви - знам те каква си кокона  babydust7, какво си подари, какво ти подариха....и с какъв нов тоалет се изкипри този път Simple Smile Казвай!
ЙОРИ81 Как е миличка, двама ли сте още?

Ние бяхме до свекървата. Разпуснахме до колкото можахме, нагушках бебе и така.
Яни милия като развързан, но пак продължава да е кисел до безумие. Все няма, все не сега, все още 5 минути... ooooh!
Даже направи невротична криза за това, че сме излезли и ни нямало. Свекървата в чудо се видяла, че на бързинка се прибрах да го успокоявам. Нищо и никой не искал да чуе по никакъв повод. Мама та мама туй и то. Confused
Иначе да ви кажа един от дните му какво чудо беше - първо котката го ухапа и одра, после пък един заек, че и за капак петела му скочи....
Хем реве, хем му смешно -  абеее hahaha Joy на мама пехливанчето.
Вратите нейсе след 5 дневното си престояване след поправката им, май най-накрая паснаха, та май края на ремонта му се вижда. Mr. Green
Еееей голямо нещо е това ремонта бре - от една стая какво стана, направо ум да ти зайде Tired
Да си лягам, а?!

До скоро момичета! Hug

# 236
  • Plovdiv
Марискооо, да си ми жива и здрава! HugЧестит ти ден рожден!  bouquet /на патеричка/

Днес моят голям юнак става на 12. Пръкна се в 8.05 сутринта, а аз разбрах, че е Гергьовден чак привечер. Laughing Нали зараждах от 5-ти. Wink Почерпете се за негово здраве.

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес именници и именнички!  bouquet

# 237
Ей, най накрая малко раздвижване в нашите редици!
Съни, и тук да кажа - мерси за пожеланията! А за Яни сигурно му е поредния етап от развитието. Ади преди 2 месеца за първи път каза ДА. Много емоции сте му предоставили на детето, бразво! Ние преди една година ходихме за малко при дядо ми на село и Ади още помни като му показах царевицата от къде идва. Направо се шашна  Joy
За моя рожден ден нищо особенно. Нямах грам настроение нещо за празнуване(много съм дърта вече, ей!!!) Мъжо ми подари i-pod, сигурно понеже му с еоплаквах, че ми е скучно във фитнеса. Иначе поканих само 2 приятелски семейства с деца на кафе и торта и така...а пък съм си харесала за подарък  една чанта на Guess ама още й се чудя  Whistling
Пепе, с тоя свински грип не знам какво да ти кажа. Тук се беше пуснал слух, че вече има случай, а после го отрекоха официално. Сложили от термостатните камери по летището, ама то тука толкова различна паплач, че ако пламне няма спасение... а това с Т не го знаех. Е в такъв случай не може да доведе до смърт предполагам, но пък си предаваш на някой друг пък...абе ужас, явно ядрените войни вече са на заден план, дай ни един вирус и сме готови!
Тайги, верно е, че сега ни е по-лесно. Ама ще те питам като дойде второто  Joy
Никой ли не е чувал Роси, в този ред на мисли
Нийче, да ти е живо и здраво юначето! Да е добър и не много див тийнейджър! Simple Smile
Тонеска, честито и на твоето момче!
Мечи, да ти е живо и здраво името! На всички празнуващи!

# 238
Марис, не съм прочела да има смъртни случаи тук, оправяли се хората, но си е притеснително. Параноята започва да ме гони  Confused Имало вече 5 училища затворени, 3 от които са в Лондон   Confused

Честит имен ден на всички празнуващи! Със здраве да си носите хубавите имена! Мечи, специални поздрави за теб!   bouquet

Ния, честит рожден ден на голямото ти момче! Да е здрав и много щастлив!
   bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 10:18 от Nomadic

# 239
Марис - честит рожден ден на патерица! Да си все така положителна и чаровна  Hug

Честит имен ден на Мечи и Гого на Тонеса!

Ния, честит рожден ден на големия батко! Да е здрави и много да ви радва!

Вече не помня от кога не съм писала, та не знам и какво е новото - остарявам  Joy Мартин ходи и има 7 зъба. Ивана от месец и половина се мотае из къщи, защото пак беше болна. Ходихме за почивните дни на Брестник и изкарахме хубаво, като изключим, че Ивана е станала много инатлива и освен нас май околните не изкараха толкова добре  Wink Утре заминаваме на екскурзия за 10 дни - Австрия и Германия.

Ето малко снимки на дребните:

Общи условия

Активация на акаунт