За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 783
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Ето ги снимките, нещо се скапа:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373592%5B%2Furl&pid=12046984

Роси, стискам палци!

Алекс - оправи ли се малката мишка?

# 241
Честит рожден ден newsm59 nbirthday  bigdance2 newsm67  party002  ura Tada nbirthday newsm59 на Марис на патерица Embarassed и днес има ЕВица Да се живи и здрави и обичани,а другото ще си го купите.
Честит имен ден  bigdance2  ura dazzler1 dance newsm18  Party Time на ГОго на Тонеса,Мечо пух и всички който имат празник днес да са живи и здрави.
Честит рожден ден на Митко на Ния newsm59 nbirthday newsm67  party023 Tada  bigdance2  ura bdbaloni hbday happy bd да е жив и здрав и да слуша мама и тати

ехоооооооооооооооооооооооо тук съм но по празниците нямаше раздвижване на темата и няма какво да напиша.Все още съм 2в 1  preggo supermamaно едва едва ходя а не съм напълняла много.Таткото знае как да влезе в наща тема и да каже за новината,не че ако се роди през деня няма да досаждам на някоя от вас Mr. GreenЩото два часа пред родилна зала ще откача.Ще се опитам тези дни да накарам таткото да ме снима.При нас нищо ново,като изключиме че и ние сме в цикъл-демек Ронката.И тя като повечето деца тук забелязах че за най малкото нещо плаче и мрънка,но аз не й обръщам много внимание щото нещо май много й и се отразило театъра,който идва два пъти седмично в градината та от там.Или се лигави.Вече броя дните до термина остават 9 дена,ама няма грам признаци да се роди до 15.5 пък ще видиме. PartyНямам търпение да ходя нормално не като парен локомотив но както и да е.Всичко е готово и чакаме а това чакане е изнервящо.Карай
Съни радвам се че приключихте с ремонта със здраве да си я ползва Яни стаята.Явно всички животни на село са го нападнали ама той силен мъж на мама и не е плакъл.
Алекс как сте оправили се малката бонбона?Разбра ли се какво е?
Ох сега чакам да станат баща и дъщеря който са окопирали цялата спалня за да ходиме в едната баба на агнешко.АЗ не ям събратятта си щото много миришът но те двамата със сигурност ще хапнат.А малчо-бебо така се е надупил сега че корема ми е изцяло на ляво ,а на мене отсега не ми дава почивка,щото като легна веднага малкото  newsm36 Misc Ghostтака се намества че после трябва кран да викаме щото от кръста на долу нямам все едно нищо.Така 30 минути.Стига с мойто оплакванерия.Приятни оставащи часове до края на почивните дни че после отново на тръстиката за повечето. Mr. Green

# 242
Честит Рожден Ден на Марис и на Митко  nbirthday
Честит Имен Ден на именниците!
Роси още ли си тук  Whistling
Пепе радвам се, че е отминало Heart Eyes
Анджи големи са ти сладури, да ги нацелуваш  Heart Eyes
Съни звучи добре, дано скоро да свършите ремонтите  Simple Smile
Аз мързеливо ще чакам за още снимки, от 1 година изгубих желание да снимам и ми е криво, но някой ден страстта ми ще се върне  Blush

# 243
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДНЕС, ИМЕННИЦИ И РОЖДЕННИЦИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Мерси момичета че питате  Hug Маги е по-добре, но след приключване на АБ имаше пак едно влошаване и я заведох на хомеопат. Сега пие само хомеопат., има подобрение, не смея да кажа повече  Grinning
Леле Роси, ти избута докрая! Успех  Praynig
Анджи, готини снимки  Grinning И аз имам нови в албума /в подписа  Wink/

# 244
Честит имен ден на всички малки и големи именици!
Ния,Честит Рожден ден на големия ти палавник!Бъдете здрави и много щастливи!

# 245
Момичета дайте идея за подарък за РД на 3 годишно момченце  Rolling Eyes

# 246
Момичета дайте идея за подарък за РД на 3 годишно момченце  Rolling Eyes
ЕЕ, ама това е лесно Simple Smile виж за момиче по-голям зор виждам  Joy
Та влак, полицейска кола, пожарна кола, пъзели, ъска с магнитни букви и цифри, китара, барабани(не знам обаче родителите дали ще им хареса  Mr. Green), конструктори лего, динозаври. Има едни комплекти да си правят град с улици, различни коли, къщи и т.н. или джунгла

# 247
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=60180  Ден Първи

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=60236 Ден Втори

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=60303 Ден Трети

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=60379 Ден Четвърти

Здравейте и от нас
Както можете да се убедите, през тези почивни дни доста попътувахме. На повечето места бяхме ходили, но и видяхме нови красоти. И това всичко стана благодарение на едно лекарство, което открихме против повръщане по време на път. Може и да съм споменавала, че Вероника хич не може да пътува, което доста затруднява разходките, но по препоръка на моя приятелка купих въпросните хапчета и детето няма никакви проблеми сега Laughing а аз колко съм щастлива от този факт не мога да ви опиша. За наше огромно щастие прогнозите за постоянен дъжд не се оправдаха и за тези дни н валя само вчера и то за около половин час. Явно София е с лош късмет  Mr. Green
Това, което помрачи разходките е кашлицата на Вероника, която се превръща в истински ад от време на време. Не знам какво причинява тази зверска кашлица, а по-лошото е, че и лекарите не знаят. Ужким беше от стичане на секрет от носа към гърлото, но то секрета изчезана. Като започне да кашля (особено в колата) може да не спре и един час  Mr. Green  По същия начин и през нощта. Много ми е мъчно , защото не мога да й помогна с нищо. Утре пак ще ходим на лекар, за сега давам капчици през устата Ксизал, давах и Синекод сироп. Спомена единия лекар за евентуална алергия, но към какво незнам. Дано не е прав.

Ivy аз бих купила камион, багер или тротинетка  Peace

Лека нощ от мен

# 248
  • Остров Приятелство
Честит ти празник Niya!
Да ти е живо и здраво момчето! Да ти е гордост голяма!

Мечи Честит Имен Ден!
Да ти е живо, здраво и славно името!

Честит Празник и на evica!
Много здраве, късмет и любов желая от сърце!

Честит Имен Ден tonesa и на твоя юнак!

ЙОРИ81 Благодаря за пожеланията! Надявам се да му е хубаво там, да си гради хубави спомени, и най-вече да падат щури игри. Joy Heart Eyes
Хайде бре, кога му се вижда края на бременеенето?
Ivy Аз бих подарила конструктор или някаква интелектуална игра. Много зависи от влечението на рожденика. Peace
pipiole Чудесно е, че този път в благодарение на хапчетата сте успели да споделите с Оничка тази красоти! Приказно е!
Maris Я не ми се туткай ами тичай за новата чанта! Laughing

Ууух аз сега започвам с изпитите и пустия държавен изпит. нещо много съм се спекла, че нещо ще се омотая бъш накрая.
Ще падне четене....

Лека нощ и от мен! Hug

# 249
  • Plovdiv
Ехоооо, благодаря за пожеланията на всички! Hug
Имам чувсвоо, че съм копала на нивата Joy, толкова съм уморена. Grinning

mariyanad, Честит Рожден Ден! Здраве, спокойсвие и слънчев ден с любимите хора.  bouquet

Evica, честит рожден ден и на теб! /на патеричка/ Heart Eyes
За вас, момичета! Hug

Тонеска, Hug

# 250
Ния,благодаря,мила! Hug
Да ви почерпя за моя празник

# 251
Ехооо, здравейтеее Hug

Прибрахме се днес  след едноседмичен престой на вилата. Беше страхотно, размазах се от мързелуване и ядене Laughing

Честит имен ден на патерица на всички адашчета- малки и големи! Здраве и късмет желая!     bouquet

И рожденници съм пропуснала- да сте живи и здрави, обичани и усмихнати!    Hug     bouquet

# 252
  • Plovdiv
Не, че скоро не съм минавала,  Laughingно освен Тонеска ми се губи и Галчето. newsm78 Девойкииии...
Да не говорим, че и други ми липсват. Heart Eyes
А за Йори предлагам да пуснем обратното отброяване. Как си, мила? Да кажа, че стискам палци и леко. Hug

Не помня дали ви споменах, че Лазе беше по празниците /нарочените Grinning/ с бронхит. ooooh!

Лека и спокойна вечер на всички. Hug

# 253
ДОБРО УТРО Simple Smile

# 254
  • Остров Приятелство
Да бъде Добро и от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт