Поли още същата вечер разгледах снимките, чудни са!
Марисче, Поли, Пепе благодаря ви за идеите
за момичета на мен ми е лесно, ама за момчетата се позамислих

Мариско,

Ох, аз хич не съм фен на екстремните обиколки

Сутринта на прегледа ми казаха че ми изтичали част от водите и искаха да ме приемат в болницата,но може така да си откарам и до термин или 1 седмица след това се отказах от приемане. Снощи за малко не родих.Като ми се втвърди корема-контракцийки и повторно ходене до тина киркова се оказало не водите а тапата ми пада на части.Прибрахме се с каката която туку що се беше онесла да спи и таткото и си помислих че през ноща ще родя и не можех до 2 часа през ноща да заспа,изведнъж съм заспала така до 7.30 сутринта не съм мръднала.Като заклана а обикновенно се върта през 30 мин,така днес ама грам признаци да раждам и цял ден мама ме глези и вече гърба ме заболя да лежа.По добре в къщи да си лежа от колкото в Тина киркова,ще откача.
Която познае ще й кажа да си пусне тото и после ще почерпи много ясно
Може би Гал и Тонеска са на вън с маниците и като се приберат следобяд кое по напред.Да свършат някоя работа в къщи,да вземат големите от градина да сготвят и то дошло време за поредното папане на мъниците.Предполагам че е така де.Иначе имате много поздрави от Астрата.Те са в Швейцария и чакат едни документи с който да могат там да живеят и да работят.С двете деца са и сега са го одарили малко на курорт.Астарта се надява скоро да са готови щото били при един приятел техен и няма време да влиза във форума.Само на скупето се засичаме от време на време.
и се примирява и заспива.Виж сега ако Яни си го научла как да играе на компа тогава сама си прецени.
мигаха на парцали и незнаеха какво да ми кажат.Едва им казах Добро утро от смях
Благодаря, че споделяш пътуванията си с нас
Може ли да помоля да кажеш как се казва лекарството, което ползвахте за Они? При нас аз съм с такива проблеми и дума не може да става да пътуваме по криволичещи пътища 

ако иска не я спираме, но и тя не иска особено много
Не знам дали ще го има тук това лекарство, но със сигурност ще си го купя от БГ. Нали си идваме един уикенд в началото на юни.