За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 779
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Само набързо минавам, ако съм изтървала някой Честит Празник!

Поли още същата вечер разгледах снимките, чудни са!
Марисче, Поли, Пепе благодаря ви за идеите  Heart Eyes
за момичета на мен ми е лесно, ама за момчетата се позамислих  Blush

# 256
  • Остров Приятелство
Момичета един лекичък въпрос Simple Smile
Как ви се вижда идеята личен компютър в стаята на детето?
Днес до като си по подреждах хала у нас се замислих, че вместо да се чудя къде да го дяна или пък да продавам компютър, дали не би било по добре да си е на Яни. Той проявява интерес към него - даже милия той си събира парички за да си купи за Нова Година лаптоп. Rolling Eyes
Не ме разбирайте погрешно, достъпа е ограничен.
Просто си мисля, че като започне да се заиграва в стаята си, вместо да се кълчи на лаптопа в хола, да си играе в неговата стая удобно на бюрото....
Просто се чудя, тъй като за телевизор в стаята сме много против, та сега компютър....

Благодаря на отзовалите се! Hug

Я още едно бързо вАпросчЕ, че да не скучаете. Mr. Green
Да знае някой къде мога да закупя нещо, което би ми помогнало да изпиша на стена букви или пък начин как да станат красиви? Опитах без помощни средтва - еми грозно е Confused

# 257
  • Sofia
Аз съм пропуснала много празници  Embarassed БЪДЕТЕ ЧЕСТИТИ ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ И ИМЕНИЦИ!!!  Heart Eyes Мариско,  Hug Heart Eyes  bouquet
Sunny, Габриел си има и ТВ и комп във всички стаи  Mr. Green Не им обръща специално внимание - играе си и с играчки, и на терасата... Гледам да не задълбавам мног-много в ограничения, забрани и т.н. За букви нищо не мога да кажа  Confused
Поли, снимките са КАРТИЧКИ  Peace Ох, аз хич не съм фен на екстремните обиколки  Confused

РОСИ, с теб сме Praynig

# 258
Съни, какво ще пишеш? Не знам къде в София продават, но има едни дървени букви, шаренки, но пак зависи з акакво ти е де. Иначе можеш да си разпечаташ от нета, да ги изрежеш и да използваш като модел. Слагаш на стената, залепяш с нещо и  очертаваш. ето  Н напр. http://images.google.com.qa/images?hl=en&rlz=1T4SKPB_enQA258 … &aq=f&oq=
сетих се, че в Бриколаж съм гледала цветни листове винил, мисля че се казва. И него може да си изрежеш и директно лепиш
за компютърът - мисля, че му е още раничко. Но пък ако мислиш, че няма да се вманиачи, не печи да пробвате

# 259
  • Plovdiv
s_sunny , при нас има и ТВ и компютър, но те са двама. Все единият е недоволен. Laughing
За мен няма проблем, но това е решение на родителите. Нали знаеш, хора разни. Peace
 Heart Eyes

Я още едно бързо вАпросчЕ, че да не скучаете. Mr. Green
Да знае някой къде мога да закупя нещо, което би ми помогнало да изпиша на стена букви или пък начин как да станат красиви? Опитах без помощни средтва - еми грозно е Confused
Ако те разбирам правилно - направи си шаблон от картон и действай с боята.

# 260
ехооооооооооооо тук сме 2в1 още Thinking Whistling Crossing ArmsСутринта на прегледа ми казаха че ми изтичали част от водите и искаха да ме приемат в болницата,но може така да си откарам и до термин или 1 седмица след това се отказах от приемане. Снощи за малко не родих.Като ми се втвърди корема-контракцийки и повторно ходене до тина киркова се оказало не водите а тапата ми пада на части.Прибрахме се с каката която туку що се беше онесла да спи и таткото и си помислих че през ноща ще родя и не можех до 2 часа  през ноща да заспа,изведнъж съм заспала така до 7.30 сутринта не съм мръднала.Като заклана а обикновенно се върта през 30 мин,така днес ама грам признаци да раждам и цял ден мама ме глези  и вече гърба ме заболя да лежа.По добре в къщи да си лежа от колкото в Тина киркова,ще откача.
Ния вместо обратно броене предлагам да започнете да наддавате кога ще родя.Термина е 15.5 така че давайте. Mr. Green JoyКоято познае ще й кажа да си пусне тото и после ще почерпи много ясно hahaha JoyМоже би Гал и Тонеска са на вън с маниците и като се приберат следобяд кое по напред.Да свършат някоя работа в къщи,да вземат големите от градина да сготвят и то дошло време  за поредното папане на мъниците.Предполагам че е така де.Иначе имате много поздрави от Астрата.Те са в Швейцария и чакат едни документи с който да могат там да живеят и да работят.С двете деца са и сега са го одарили малко на курорт.Астарта се надява скоро да са готови щото били при един приятел техен и няма време да влиза във форума.Само на скупето се засичаме от време на време.
Съни на Ронката в стаята има Тв и компютър и масати играчки.Компа се ползва за 2 часа максимум 3 колкото за някое свалено филмче.Давам й по два часа вечер ако иска да гледа детско на компа,после батковците уж от нета го изключвали а то баща й от контакта.Тв гледа 10 минути докато заспи.Ама тя понякога заспива преди него-преди да се изгаси,това аз го настройвам след колко време да се загаси.От бебе тя спи или на радио или на тв който й джумоли и по бързо заспива,че аз не мога да легна да й чета приказка щото тя все пита и една приказка от две страници я четеме 2 часа и накрая се изнервя и тя но продължава да пита това що така онова що така,а радиото или тв не може да ги надговори Mr. Green hahaha и се примирява и заспива.Виж сега ако Яни си го научла как да играе на компа тогава сама си прецени.
За Буквите например някъде гледах да продават шаблони и със спрей например по шаблона пръскаш и то излиза.Другия начин ти да си ги направиш.На голям лист си пишеш буквата,която искаш и после си я изрязваш и залепяш  или със спрей пишеш.Това разбирасе ако никъде не намериш шаблони да се продават.
Вчера малко преди да имам контракцийки се замислих че отдавна не сме се виждали и си представих една срещичка,ама като видях масичката си пред мене как се местеше в различни пози се обедих че дори и да има срещичка ще ми е малко трудно да се до търкалям до където и да било Mr. GreenА си представих как също сумати жени се тухкат коя да ме закара след тези контракций и ме напуши смях и така заспах с усмивка на уста благодарение на вас.Благодаря ви
Оставям ви че да отида да си взема каката
Като казах каката да ви кажа какви ги е ръсила вчера в градината.На всички е казала че мама е родила и бебе се казвал Мартин и вечерта на бабата се надпреварват учителките да й честитят новината а майка Shockedкога съм родила като преди час се чухме и бях 2в 1.Днес същите учителки който са честитили на майка като ме видяха  Rolling Eyes #Shocked newsm03 мигаха на парцали и незнаеха какво да ми кажат.Едва им казах Добро утро от смях hahaha Joy Laughing Mr. Green и отидох при майка.Направо милите си глътнаха езиците
Овлякох се .Доскоро

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 22:10 от ЙОРИ81

# 261
 Joy Joy Joy
ох много се смях Йори  hahaha
днес цял ден си мислех за теб и не се знае, знае ли се  Laughing ама малката как ги е изпързаляла  Joy Joy Joy

# 262
Поли, снимките са чудни  Hug Благодаря, че споделяш пътуванията си с нас  Heart Eyes  bouquet Може ли да помоля да кажеш как се казва лекарството, което ползвахте за Они? При нас аз съм с такива проблеми и дума не може да става да пътуваме по криволичещи пътища  Tired

Съни, аз телевизори не обичам да има по стаите и имаме само един в хола. За сметка на телевизорите, компютри се намират. Аз оставям Тео да се занимава колкото иска, но той не се задържа дълго и без това.

# 263
  • Sofia
...аз съм с такива проблеми и дума не може да става да пътуваме по криволичещи пътища  Tired

Като четох разказите на Сашо, бая криволичещи ще да са били  Mr. Green Щом е подействало на Рони, пробвай  Peace
РОСИ, скоро ще е  Peace Peace Peace

# 264
Пепе, това е лекарството - http://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/5A2E7CE1-575C-492B-A343-45251 … 4/DimenhydrLP.pdf
Наистина имаше много завои, но имам съмнение, че при вас ще се продава. Казват, че е много старо лекарство. Разбира се, можеш да си го купиш от тук.

За ТВ-то и ПЦ-то по  стаите - при нас във всяка стая има и двете. Всеки има право да гледа филми или да стои на ПЦ-то колкото иска.

Аз да споделя, че от 4-5 дни Вероника е много  кисела, постоянн0о си намира повод да реве, мрънка много, кисела е, постоянно си сменя настроенията, не може с нищо да й се угоди. Някой имал ли е такъв момент и от какво може да е????

Отивам на фризьор, това след като бях на козметик, а после на педикюр - мъжът ми ще ме изгони Mr. Green

# 265
а пък аз цял ден си мечтах за същото  Mr. Green
при нас тв има само в хола, но пък компютри има навсякъде  Whistling ако иска не я спираме, но и тя не иска особено много  Laughing

Елито напоследък мноооого мрънка и много се криви...вече се чудя какво да я правя...единственото, което ме успокоява е, че и останалите почти 4 годишни около нас се държат твърде подобно  ooooh!

# 266
Благодаря, ПолиHug Не знам дали ще го има тук това лекарство, но със сигурност ще си го купя от БГ. Нали си идваме един уикенд в началото на юни.  Grinning

Да кажа и аз на свой ред, че и Тео е голямо мрънкало. Нито веднъж не казва нормално какво иска, а все почти разплакан, все едно ми го е повтарял цяяяял ден, а аз не съм обърнала внимание. Като чета, че не сме само ние така и се успокявам  Grinning

Днес бяхме да гледаме шоуто на Fly Navy 100. Беше интересно. Нагледахме се на военни хеликоптери и един огрооооомен самолетоносач. Три от хеликоптерите бяха паркирани в двора на Гринуичкия университет и можеше да се качим в тях да разгледаме. Тео беше много щастлив. Ще пусна и 2-3 снимки тези дни.

# 267
  • Остров Приятелство
Добро Утро,

КАФЕ моля,

Еееей момичета, вижда ми се края на ремонта - ще режа лентата. Simple Smile
Само малко да изчистя и ще гледате снимки - а искате ли? Laughing

Много хубав слънчев ден, пълен с прекрасни емоции желая!

# 268
Искаме, искаме  Joy

# 269
  • Plovdiv
Еее,Роска, щом е паднала част от тапата - скоро ще е.  Praynig Стискам палци, мила, леко и бързо раждане и здрав, малък палавник. Hug Аз залагам на.....12. Laughing
А, Ронката, направо ме разби.  LaughingСмях се с глас. Hug
Съни, изчисти ли? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт