За пролетни игри се стяга СЕПТЕМВРИйското дете на мама!

• 16 779
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
мараба от болницата.Родих в 15.15 ч момченце 3.350 и 50 см високо-с един напън.Нямам шевове,докато спомена една псувня даже нямах време да кажа се роди малкия Добри. Приеха ме с изтичащи води в 10.30 и 5см разкритие имах в 14 часа и 15.15 един напън родих
Еми това е .Желая на всички мойто раждане-демек за 10 минути без почи никаква болка

# 286
  • Plovdiv
Росиииии, браво слънчице! Heart Eyes Герой си ни ти.  love001 Добре дошъл, мъничък Добри! Желая ви цялото щастие на света. Поздрави на таткото и кака  Laughing Ронка-бонбонка.  bouquet

Съни,   bouquet и наздраве!

# 287
Ееее, Роси, изтрепа рибата с това включване във форума  Mr. Green Голям образ си, да знаеш  Hug Пожелавам и аз на всекиму такова раждане! И сега да кажа и аз:

Мила, Роси, честита ви рожба!
Да расте здрав и щастлив малкият Добри!
Много хубави емоции желая на цялото ви семейство!
Честито да е братчето на голямата кака Рони
Hug

и цветя за мама

# 288
Съниии, честито завършване!
С пожелание за много успехи в живота ти!

# 289
Роси- да ви е жив и здрав малкия Добри, много да ви радва!Честито!      bouquet

Съни- честито ти семестриално завършване!       bouquet

# 290
Мале, Роси, ти си ни герой!

Да ви е жив и здрав малкия Добри! Да расте умен, добър, любопитен и късметлия!

Целувки на кака Ронка и тати да се стяга Simple Smile !
А за теб, маме

# 291
Съни, ти си ни гордаостта, нали знаеш! Браво! Прекрасен пример си за Яни!

Да кажа, че Ади е пак с ангина. Пак температури, антибиотици, а сега има и разстройство, и повръща нощес и днес на обяд. Не иска да яде и такъв зор с лекарствата, че ми е зле вече! Май ще я махаме тая трета сливица на лято, живот и здраве! Стискайте палци утре да е по-добре  Praynig

# 292
гледам стигнахте 20 траница аз уж като по свободна Mr. Green Joy Laughingда  направа новата тема ама ще я правя докато ме изпишат hahaha Joy Mr. Green че от абооката  дясната ръка ми изтръпна. а с лявата ми е трудно

# 293
  • Остров Приятелство
Добро утро,

Да ви разкажа аз сега за вчера. Simple Smile
Тръгва наша Мара накипрена изпити да взима, да се утвърждава видиш ли ти, коооолко много знае, но..
Качвам се аз на маршрутката, бъркам, бъркам ама парици нямам. Малеееее препотих  се сто пъти, доплака ми се - ще слизам какво да правя, пък изпитите по дяволите ще отидат - закъснявам.
Обаче, обачеееее един глас приятен ми вика " Сънка ти къде, на изпит ли пак" Shocked, де бре де късмет наша Deysi. Hug
И маршрутката ми плати, и парички ми даде да си имам - думи нямам направо!
И така, едно контролно зачот - уж го написвам, но после разбирам аз изпит имам на 6ти по същия предмет и лошо ми става. ooooh!
По това време няма да сме тук в БГ. Мисля, мисля аз и решавам - отивам и се моля ей сегичка да ме препитат, че да се свърши с тая сага.
Решава се преподавателя, ама да изчакам малко, не сега - цяяял ден ми отиде. Междувременно обаче, имам да защитавам курсов проект по стажа си. До тук добре, но наша Мара на кокили се качила - то крака отекоха, то рани станаха...думи нямам да опиша Crazy
То по пейки лежах, то четох, то си поревах ще се справя ли...
Нооо наша Deysi късмет голям ми донесе. Ако не беше тя, не зная как щях да се справя! Много ми стопли сърцето тази жена! Толкова благо и топло ми беше, че след всичката суетня, потене, ревове и страхове нищо не можеше да ме сломи - то тя ми беше помогнала!
Благодаря й от сърце!

Хубав слънчев ден желая на всички Ви!

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 09:52 от s_sunny

# 294
МИЛА РОСИ   bouquet  bouquet  bouquet още вчера преживях твойта радост, Мариската ми каза  Heart Eyes

Да е жив и здрав Добри, свидна ражба и много сила на теб - горда мама   bouquet

# 295
Роси, жив и здрав да е синът ти! Да расте щастлив, усмихнат и добър!

Съни Честито! Ти си герой!

# 296
  • Sofia
Роси, ЧЕСТИТО!!! Да Ви е жив и здрав и много да Ви радва!

# 297
  • Sofia
Sunny, голямо ЧЕСТИТО и на теб! Умница си ни ти  Heart Eyes Най-трудното мина, още мъничко и ще чакаме и с дипломиране да се похвалиш  Hug

# 298
ето ви малко снимки на ронката преди да се роди бебо и другия линк е на Добри

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369697&pid=12246937

http://www.jori.snimka.bg/album.php?album_id=376851

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 13:29 от ЙОРИ81

# 299
да ги нацелуваш и двамата  Heart Eyes кога ви изписват?

Общи условия

Активация на акаунт